Gość: asia Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! IP: 129.230.248.* 16.08.07, 09:44 KRIOBANK Maj 2007. Pierwsze ICSI i od razu udane. Odpowiedz Link
Gość: agal Provita dr Kiecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:51 jestem w 4 miesiącu Odpowiedz Link
Gość: Ag Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! IP: *.icpnet.pl 03.09.07, 22:46 KRIOBANK Białystok - Dr Wasilewski Wspaniali lekarze, bardzo dobra opieka, codzienna kontrola hormonów (zabiegi i badania wykonywane są w każdy dzień tygodnia, bez względu na niedzielę i święta). Odpowiedz Link
Gość: dorrka Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 13:47 Dr Wojewódzki! A nam się udało za 2 razem (mamy pięknego i mądrego półtorarocznego synka) i teraz chcemy znów spróbować!Trzymajcie kcciuki! Odpowiedz Link
kimel11 Invimed W-wa, dr Ziółkowska 07.09.07, 17:43 Invitro za pierwszym razem. O ciazy wiem od 2 tygodni i az boje sie cieczyc na calego. Ale opieke Pani dr Ziółkowskiej sobie chwale i to bardzo!!! Odpowiedz Link
Gość: Gość Portalu Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! IP: *.chello.pl 27.09.07, 22:15 Szpital Uzdrowiskowy w Dusznikach Zdroju - leczenie m.in. borowinami. Odpowiedz Link
elizabethh1 Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! 02.11.07, 18:03 Invimed dr Karwacka Odpowiedz Link
lika_i Re: MEDART Poznań, dr Żak 18.02.08, 10:56 Ja tak samo polecam dra Żaka. Jestem w 11 tyg. ciąży po 5 probie. Odpowiedz Link
marta-80 Re: MEDART Poznań, dr Żak 25.06.08, 22:28 gorąco polecam mi udało się i to za pierwszym razem jestem szczęśliwą mamą rocznej córeczki wcześniej miałam dwie nie udane próby w białymstoku w kriobanku Odpowiedz Link
Gość: klapsa Invimed - Dr. Dworniak IP: *.acn.waw.pl 21.11.07, 20:27 Udało sie IVF za pierwszym razem, ale to sam poczateczek na euforie trzeba poczekac. Odpowiedz Link
Gość: gość wiolka Re: Invimed - Dr. Dworniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 16:53 Pierwsze IVF i do tego parka, już 34 ty. szczęściara zemnie, fakt że po 7 latach. Nareszcie koniec!!!!!! Jak klinika to INVIMED jak lekarz to dr.DWORNIAK Odpowiedz Link
amelia_90 Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! 05.01.08, 14:53 Novum W-wa dr Zygler Odpowiedz Link
aska976 Re: Invimed dr Rokicki 08.01.08, 11:25 Pierwsze ivm udane. Jestem w 10 tc.Pozdrawiam i polecam Odpowiedz Link
madzienka1981 Provita 10.02.08, 11:04 Pierwsze podejscie do IMSI na przelomie pazdziernika i listopada zeszlego roku udane. Jestem w 17 tc i to zasluga mojego dr prowadzacego Tomanka i dr ktory wykonywal punkcje i transfer dr Grettki. Odpowiedz Link
Gość: ewaj Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! IP: *.wspiz.edu.pl 18.02.08, 12:13 A ja polecam gorąco dr Dworniaka z kliniki Invimed w Warszawie. Udało się za pierwszym razem. Teraz czekamy na naszego maluszka. Odpowiedz Link
ewcians Macierzyństwo Kraków, Białoprądnicka dr Szlachcic 25.03.08, 00:02 Starałam się o potomstwo ponad 5 lat. Do Kliniki trafiłam na rok i 3 m-ce przed tym jak zaszłam w ciążę. Przeszłam zabieg inseminacji - ciąża bliźniacza Dziś Maluszki mają ponad 16 m-cy Dr Szlachcic to wspaniały Człowiek.....ciepły, opiekuńczy.....świetny i baaaardzo miły Personel, jedyny minus......czasem ustalona godzina wizyty odbiega od tej faktycznej nawet o 40 min. Ale da się przeżyć Polecam tę Klinikę i dr Szlachica! Odpowiedz Link
klinikainvitro Re: Macierzyństwo Kraków, Białoprądnicka 8 25.03.08, 18:48 Szanowne Panie, Szanowni Państwo, Ośrodek Diagnostyki i Leczenia Niepłodności Macierzyństwo w Krakowie serdecznie zaprasza na Dzień Otwarty 29 marca 2008r. (sobota), w godzinach od 9.00 do 15.00 Dziń Otwarty daje możliwość uzyskania bezpłatnej konsultacji lekarskiej z zakresu diagnostyki i leczenia niepłodności. Ponadto będą mogli Państwo nieodpłatnie wykonać badanie nasienia oraz ustalić z naszymi specjalistami indywidualny tok postępowania diagnostyczno-leczniczego. Więcej informacji w tym o sposobie rejestracji znajduje sie na naszej stronie internetowej: www.macierzynstwo.com.pl/wydarzenia/zapowiedzi/ Serdecznie Zapraszamy! Odpowiedz Link
Gość: Anika Re: Macierzyństwo Kraków, Białoprądnicka dr Szla IP: 91.196.215.* 27.05.10, 13:17 Ale Twój post podniósł mnie na duchu. Właśnie tydzień temu byłam na pierwszej wizycie u dr Szlachcica. Mam nadzieje że i mi się uda Z męzem staramy się od 2 lat. No ja też słyszałam dużo dobrego o tym doktorze i mimo tego że byłam dopiero na jednej wizycie to na razie jestem zadowolona. Doktor zrobił na mnie dobre wrażenie, wszystko mi dokładnie wytłumaczył. Jestem dobrej mysli. Trzymajcie za mnie kciuki!!! Odpowiedz Link
pszczolkamaja78 a w Gdansku?? 19.04.08, 12:24 My chodzimy do Invicty w Gdańsku, jak narazie niema efektów ale mam koleżanke która z biopsja jader męża jest teraz w trzecim miesiacu po invitro!! gratuluje im i trzymajcie kciuki za mnie Odpowiedz Link
wioluc75 Kriobank Białystok 21.04.08, 13:36 trzy razy nie udane proby w Novum, czwarta udana w Kriobanku, niunio ma 2 latka, staramy sie o drugie pozdrawiam Odpowiedz Link
kamila5839 Re: Kriobank Białystok 26.04.08, 19:43 a jaka opinie macie na temat invimed poznan??? Odpowiedz Link
Gość: szczęśliwa BOCIAN - Białystok Dr. Grzegorz Mrugacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 18:01 Odpowiedz Link
jollyb klinika dr janeczko kraków 19.06.08, 11:14 18 tydzien ciazy , dzieki cudownemu doktorowi janeczko -czekam na mojego synusia , goraco polecam Odpowiedz Link
mozaika_zycia Re: Klinika, w której się udało - Ranking !!! 27.06.08, 14:11 Invimed I INVITRO/ICSI dr Karwacka Odpowiedz Link
Gość: iwka Bytom IP: *.chello.pl 06.07.08, 20:41 Polecam dr Horaka z Bytomia Udało się po 4 inseminacji mam prawie rocznego zdrowego synka Odpowiedz Link
esperanza79 dr Rokicki, Invimed 26.07.08, 16:39 udalo sie pierwsze IVF, ale dopiero transfer z mrozaczkow. jestem w 8 tygodniu. przez wiele m-cy marzylam, zeby moc sie tu wpisac Odpowiedz Link
maggm Białystok - dr Domitrz 04.08.08, 16:29 Osiem lat leczenia. Jestem z Warszawy - Leczyłam się u kilkunastu lekarzy warszawskich, potem 3 lata NOVUM, następnie Łódź i dr Malinowski (naciągacz). Wylądowałam w BIAŁYMSTOKU - diagnostyka, inseminacje, in vitro - po 5 miesiącach zaszłam ))) Odpowiedz Link
uccellino Invimed Ziólkowska / Karwacka 09.08.08, 12:27 Bo jedna przygotowywała mnie do iui, a druga wykonała zabieg pod jej nieobecność. To była moja pierwsza iui )) Odpowiedz Link