Dodaj do ulubionych

jak kupic testy ovu?

03.07.06, 21:21
Dziewczyny1

pomozcie...jak kupic testy ovu od Ewyannalityk? wiem, ze mozna na alegro, ale
ja nie za bardzo tam umiem sie ,,obchodzic''...RATUNKU!!! w aptece krzykneli
sobie 90 zł za 5 szt. - chyba powariowali....

pomocy!!!

agulka
Obserwuj wątek
    • agulka25 Re: jak kupic testy ovu? 03.07.06, 21:53
      hihi, juz kupiłam i to nie od Ewy...zobaczymy co z tego bedzie...w tym cyklu
      biore sie porzadnie do roboty...ide do ginka, mierze tempke i robie testy!!!

nigdy sie nie poddam!!!

agulka
      • megi_25 Re: jak kupic testy ovu? 04.07.06, 07:36
        Ja osobiście bardziej polecam testy z apteki.Moim zdaniem najlepsze są testy LH
        firmy Hydrex. Kosztują około 25 zł /5sztuk/.Pozdrawiam.Niestety dalej muszę je
        kupować,ale może już ostatni raz.
        • evutek Re: jak kupic testy ovu? 04.07.06, 09:06
          Kochana, a gdzie? W jakim miescie i w jakiej aptece? Znalazlam w aptece www za
          45 zł.
          • megi_25 Re: jak kupic testy ovu? 04.07.06, 11:43
            Jestem z Warszawy.Kupowałam je już w kilku aptekach,więc na pewno są też w
            innych miastach.Moim zdaniem są super. Nie mówię,że te od Ewy są złe,ale mi
            parę razy nie wyszedł żaden wynik,a te dla mnie przynajmniej są niezawodne.
            • evutek Re: jak kupic testy ovu? 04.07.06, 13:45
              Tez ze stolycy, a chce ci sie podac w których to aptekach żebym nie latała po
              mieście z wywieszonym jęzorem w taki upał? Tez ze 2 razy robiłam takimi z
              allegro ale 2ga kreska pojawiala sie dosyc pozno no i wole pojechac do apt. niz
              sie certolic z allegro. Z góry baaardzo dziekuje.
    • monjan prosze 04.07.06, 11:01
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3193531&&listing_sel=2&listing_interval=7&buy=
      • megi_25 Re: prosze 04.07.06, 11:43
        Avutek wyżej napisałam.
        • megi_25 do Evutek. 04.07.06, 15:12
          Ja kupuje w Łomiankach.Ale naprawdę nie ma problemu i można je kupić
          wszędzie.Raz chciałam kupić w aptece przy Żeromskiego w Warszawie,co prawda nie
          było,ale Pani zaproponowała,że zamówi.Także naprawdę one są popularne.Zaraz
          podam Ci link do strony to sobie zobaczysz jak wyglądają i poczytasz.
          • evutek Re: do Evutek. 04.07.06, 15:49
            Oooo, wielkie dzieki, do Łomianek kawałek ale nie omieszkam zaraz popytac o ile
            tym razem tez nic nie wyjdzie. 3mam kciuki za Was.
        • megi_25 Re: prosze 04.07.06, 15:13
          www.hydrex.pl/opis_lh.html wejdź tutaj.
          • evutek megi_25 05.07.06, 09:56
            Megi, aj jednak prosze namiar na apteke (ki), byłam wczoraj jeszcze w 3 róznych
            i tylko w zaklopotanie panie w tychze aptekach wprawiłam. Zupełnie nie
            wiedzialy w czym rzecz albo wcale zadnych nie bylo. Mam jeszcze ze 3-4 tyg wiec
            sobie zdaze nawet do Lomianek podjechac. Wielkie dzieki.
            • megi_25 Re: megi_25 05.07.06, 13:53
              Sama też będę teraz kupowała, mam nadzieję,że będą. Nie sądziłam,że jest taki
              problem z zakupem.Moja koleżanka kupowała też w Warszawie to ją zaraz zapytam.A
              może poszukaj w jakiejś internetowej???????
    • megi_25 Re: jak kupic testy ovu? 05.07.06, 13:55
      Najlepiej napisz do mnie na gg 5120064,bo na tym forum tak ciągle nie siedzę.
      • agulka25 Re: jak kupic testy ovu? 05.07.06, 21:59
        Dziewczyny!

ja własnie mam ten problem, ze mieszkam za W-wa w małej miejscowosci, w ktorej
        nie wiedza co to testy ovu albo maja takie za 100zł, zeby nikt nie kupil...ja
        polecam stronke: Babystart e - sklep, tam kupiłam testy za 25 zł(5 szt.) koszt
        wysyłki razem ok.40 zł. Jeszcze nie probowałam , wiec nie wiem jak działa hihihi....

pozdrawiam mocno

agulka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka