lusiasia 29.01.07, 08:07 w czwartek wlasnie mam 30dc i @, niechciana juz od 3 lat jeszcze 2 miesiace postanowilam sie postarac z wami czeka ktos jeszcze? (z objawow niestety te @) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maricana Re: kto ze mna czeka do czwartku? 29.01.07, 08:28 witaj, zastanawiam sie nad testowaniem jutro ale nie wiem czy to nie zawczesnie, dzis jest 34dc i 12 dzien fazy lutealnej. moze poczekam z Tobą do czwartku pozdrawiam Odpowiedz Link
groszek28 ja! 29.01.07, 11:35 właśnei sobie wymyśliłam, że w czwarttek zrobię test ponownie, bo mnie to nic teraz nie wiadomo. Ale szanse raczej marne Odpowiedz Link
maricana Re: ja! 30.01.07, 11:08 witam, no ja oczywiscie nie wytrzymalam i zrobilam test dzis rano no i II kreski, jakos nie moge uwierzyc, zrobilam tez bete ale wynik jutro bede miała, trzymam kciuki za wszystkei testujące w czwartek... Odpowiedz Link
xaga Re: Gratuluje! 30.01.07, 21:20 Hej. To i ja z Wami poczekam W czwartek powinna być miesiączka, jak na razie żadnych objawów poza lekko miesiączkowym bólem brzucha. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lusiasia Re: Gratuluje! 31.01.07, 08:31 troche sie denerwuje, mimo ze staram sie tak dlugo i przed nami in vitro, to ja "glupia" wierze ze jeszcze wszystkich zaskocze ( a siebie najbardziej) tylko, czuje ten cholerny brzuch i nie jest to dobry objaw no ale i tak nam sie na watku 2-kreskowiec znalazl, fajnie pozdrawiam Odpowiedz Link
groszek28 Re: Gratuluje! 31.01.07, 21:18 ja robiłam we wtorek już i jedna krecha. lusiasia, taki sam ból brzucha jak przed okresem miałam w pierszej ciązy na poczatku. codziennie myślałam, że zaraz dostanę okres , no i nie dostalam. W ogle u mnie objawy ciąży wczesnej byly takei same jak zbliżającego sie okresu. Odpowiedz Link
lusiasia Re: Gratuluje! 01.02.07, 10:48 do mnie @ przyszla juz w srode ( i to rano) ale sie mna nie przejmujecie przyszlam do was, bo chce sie troche oderwac od forum nieplodnosci ( ja sie nie lecze na dzien dzisiejszy, wiec nie mam co tam robic) mam nadzieje ze was nie doluje Odpowiedz Link
xaga czwartek! 01.02.07, 12:03 A mnie brzuch coraz mocniej boli więc miesiączka tuż, tuż... Czekam nadal... pozdrawiam Odpowiedz Link
mb800 Re: czwartek! 01.02.07, 12:54 a może to nie objaw zbliżającej się miesiączki??? trzymam kciuki by było tak jak ja piszę A jak u innych? Odpowiedz Link
lumja Re: czwartek! 01.02.07, 13:00 dziewczyny, nie przejmujcie sie - przeciez często ból brzucha jest wczesnym objawem ciązy, podobnie jak wrazliwośc piersi - tez jak przed okresem. Odpowiedz Link
xaga Czekam... 01.02.07, 14:27 No zobaczymy, nie nastawiam się na ciąże. W tym cyklu miałam hsg, wynik ok, jajowody drożne pozdrówka Odpowiedz Link
chestnutflower Re: Czekam... 02.02.07, 11:23 Zrobilam wczoraj test...kreseczka bardzo bladziutka wiec sie nie nastawiam... Tym bardziej za caly czas plamie na bladorozowo...@ mialaby przyjsc jutro albo pojutrze...poczekam... Odpowiedz Link
xaga Re: Czekam... 02.02.07, 11:51 A ja nadal czekam... Jutro rano zrobię test, bo wieczorkiem bal karnawałowy, więc muszę wiedzieć na ile mogę sobie pozwolić zabalować Dziś 34 dzień cyklu i 16 dzień po owulacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link
xaga Są dwie kreseczki !!! 03.02.07, 09:30 Dziewczyny są dwie kreseczki, z tym że jedna testowa oczywiście jaśniejsza,więc jeszcze się nie nastawiam. Ale cieszę się bardzo i zarazem boję. Wiruski prześlę, jak wszystko będzie na 100%, jak potwierdzi lekarz. Pozdrawiam Odpowiedz Link