14.06.07, 22:55
dziewczyny mam prosbe czy mozecie napisac gdzie przyjmuje drdomitrz czy przyjmuje tez prywatnie jesli tak to gdzie?
Obserwuj wątek
    • dagps Re: drDomitrz 15.06.07, 07:54
      w szpitalu akademii medycznej a prywatnie na rynku kosciuszki, obok poczty.
      • beata334 Re: drDomitrz 15.06.07, 20:57
        dzieki bardzo a moze wiesz w jakie dni prywatnie przyjmuje?bo chyba zmienie swojego lekarza bo tak jak ktos powiedzial bedzie mnie leczyl dopoki beda pieniadze a z twgo co czytam na bocianie to domitrz odpowiada na pytania sensownie i chyba nie jest naciagaczem
        • dagps Re: drDomitrz 16.06.07, 17:46
          co osoba to opinia, ja domitrza zmienilam na mrugacza bo domitrz mnie nie
          uszanowal. ale to moje odczucia. po prostu dlugo dostawalam sam duphaston na
          brak owulacji i @. on chyba wtorki i czwartki ale mozna sie i na sobote umowic.
          jest w porzadku jesli trzeba sie spotkac w innym terminie. ogolnie zabawny i
          uspokajajacy lekarz. czasem mialam wrazenie ze jednak zbyt uspokajajacy, ja sie
          boje a on mi na to duphaston. na stronie domitrz.pl masz telefon.
          • beata334 Re: drDomitrz 17.06.07, 19:08
            dzieki bardzo za odpowiedz tak sie sklada ze ty domitrza zamienilas na mrugacza a ja chce zrobic odwrotnie tylko ze tak naprawde to mam dosc tych zmian lekarzy ale do mrugacza chodze juz kilka lat i kiedys byl inny zalezalo mu na pacjetce a teraz odkad zalozyl swoja klinike to tylko kasa nie masz kasy to ma cie gdzies a przeciez roznie jest tyle wydajemy na to leczenie ze z czasem czlowiek staje sie prawie zebrakiem
            • dagps Re: drDomitrz 17.06.07, 20:57
              no, ale u domitrza tez placisz. ja tam wiecej nie wroce.
              inna sprawa - czasem zmiana dobrze robi. ja po jednym spotkaniu jestem
              zdecydowana a dluzej zostac u mrugacza. czuje sie u niego o wiele lepiej niz u
              omitrza, ze swiadomoscia ze za to place.

pozytywnych efektow zmianysmile se ich powymieniamy miedzy soba i bedziemy mamusiesmile
              • beata334 Re: drDomitrz 18.06.07, 21:35
                ja tez pewnie zostane u mrugacza bo nie lubie zmian jestem po jednej inseminacji mialam robic nastepna ale stwierdzil ze lepiej invitro bo nie warto marnowac czasu gorzej z kasa takze narazie przerwa a jak to jest u ciebie?
                • dagps Re: drDomitrz 18.06.07, 22:52
                  ja ciagle jestem na starcie bo z powodow osobistych teraz sie nie staram i od
                  wrzesnia podchodze do staran 3 raz na metforminie, zobaczyc pierwsze miesiace
                  czy moze tym razem beda samoistne @. sie zobaczysmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka