opole79 21.09.07, 11:50 Czy ktoś wie coś na temat kliniki GMw w Opolu i dr Niemczyku???? Zaczęłam się tam leczyć i nie wiem czego oczekiwać. Pomóżcie, jestem zrozpaczona (((((((((( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szuja Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.gaja.net.pl 04.11.07, 20:27 witaj, póki co nie za wiele, ale Głąba nie polecam, tatuś z synkiem za bardzo jadą na reputacji i są zbyt pewni siebie. pozdrawiam Odpowiedz Link
cezar684 Re: Klinika GMW w Opolu 10.11.07, 19:42 Witaj, ja też jestem z Opola, kiedyś leczyłam się u dr Gł.ąba, Tomali, ale to było dawno kiedy dopiero raczkowali w leczeniu niepłodności. Ostatnio przeczytałam artykuł w opolskiej gazecie na temat invitro przeprowadzanym w GMW, i byłam w bardzo głębokim szoku!!! Ja osobiście polecam bardzie profesjonalne kliniki, szkoda pieniędzy.Ja leczyłam się w Provicie a aktualnie w Krakowie u Dr. Janeczeko. Odpowiedz Link
Gość: młoda Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.07, 22:00 Witam, dlaczego jestes w "szoku" po przeczytaniu artykułu - co tam było napisane?? Ja byłam raz u dr Tomali i nie mam jeszcze zdania, ale chętnie posłucham innych opinii czy warto tam kontynuwac leczenie czy szukac gdzie indziej Odpowiedz Link
Gość: rozczarowana Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 08:14 Nie polecam!!!! dla mnie osobiście jeśli przychodzi się tam z problemem to nie potrafią profesjonalnie podejść do sprawy. Polecam dla osób zdrowych które chcą wykonać podstawowe badanie, choć jeśli znajdzie się problem to odsyłają z kwitkiem żeby sobie poszukać lepszego lekarza...żenada! Odpowiedz Link
Gość: Lela Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.14, 14:49 Ja również nie polecam, nabijaja kasę. Panie w recepcji okropne, rzucają telefonami, i wiecznie nieuprzejme, lekarze mało konkretni, byłam kilka razy i na pewno tam nie wrócę Odpowiedz Link
Gość: 88/9 Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.14, 16:32 on nie ma syna Odpowiedz Link
Gość: 88/9 Re: Klinika GMW w Opolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.14, 16:30 najlepie zadzwoń Odpowiedz Link