Gość: agulaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.07, 11:24 Czy ktoś się leczy u Dr.Markuszewskiego,we Wrocławiu.Jeśli tak prosze o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pacjentka Re: dr.Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 15:46 Możesz śmiało iść do Doktora Markuszewskiego to wspaniały człowiek i specjalista ja i wiekszosc moich koleżanek sie u niego leczymy i kontrolujemy. Prawdziwy Lekarz z poświęceniem moge o nim pisac jedynie superlatywy... pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: anina Re: dr.Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 18:06 www.rynekmedyczny.pl/pl/wroclaw/krynicka/ZOZ/1691946,,/dolnoslaskie_centrum_ginekologii?showFull=2398013&all=true tutaj masz bardzo duzo opinii na jego temat, pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa.sz3 Re: dr.Markuszewski 29.02.08, 21:46 Uważam, że szkoda czasu ... chyba, że któraś z dziewczyn ma PCO to spoko Odpowiedz Link
Gość: agucha 1234 Re: dr.Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.08, 19:14 Ja się leczyłam u dr Markuszewskiego!!! Jest TRAGICZNY tylko leci na kase wszystkich leczy tymi samymi lekami czyli czopkami które kosztują krocie pieniędzy. I co najciekawsze karze wykupywć w aptece na przeciw gabinetu... a apteka jest własnością jego żony>>> I to ma byc lekarz!!!!!???? A i jeszcze to jego przyjmowanie z opóznienim cztero godzinnym!! Masakra nie polecam! Odpowiedz Link
Gość: celestyna Re: dr.Markuszewski IP: *.dip.t-dialin.net 20.08.08, 18:28 Cudowny lekarz, wspanialy czlowiek, ma niezly sprzet i wszystko jest w stanie zobaczyc! Dzieki niemu zaszlam w ciaze. Przyznam, ze ciezko bylo mi sie stosowac do jego zalecen, ale dzieki diecie zaczelam regularnie jajeczkowac, moj poziom hormonow jest w koncu w normie, nie mam juz wzdec, moje miesiaczki sa skape i niebolace!Moje wiecznie za male endometrium 4-6 mm, teraz ma 10-12(tyle trzeba, zeby zarodek sie pomyslnie zagniezdzil!!Ta dieta to nie lada poswiecenie, ale bylo warto... a spanie z prostymi nogami (z uusztywniaczami) zdzialaly cuda na moje wiecznie zimne stopy....przez to poronilam pierwsza ciaze - zle krazenie i niski poziom progesteronu...teraz wszystko jest w porzadku!!!!!!!!!! Podziwiam takich lekarzy, w kazdej chwili dnia i nocy jest dostepny dla swoich pacjentek! Odpowiedz Link
Gość: new Re: dr.Markuszewski IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.12.08, 22:49 byłam u doktora, faktycznie przepisał masę globulek, maści i ... po wycenie w aptece koszt zbliżył się do 300 zł - niby nic a jednak trochę za drogo. Jak lekarz ginekolog może wiedziec wszystko - bawił się w diabetologa, urologa,seksuologa, a przede wszystkim popisywał się znajomością kobiecej prasy. Te bzdury, które usłyszałam dobre są dla ? no właśnie nie wiem kto w to może uwierzyc - odradzam jego usługi. Odpowiedz Link
leatika Re: dr.Markuszewski 15.10.09, 23:57 nie masz widzy dziewczyno ! na umowinie sie czeka dlugo jak na conajmniej wizyte nfz,bo tyle ma pacjentek,kazdej poswieca czas,a nie 15 minut i do domu ! siedzy tlumaczy,a apteka na przeciwko niego nie nalezy do jego zony pomyslec wystraczy... jego zona jest stomatologiem w tej samej klinice,slepa jestes ?! to do okulisty sie wybierz !!!!!!!! i nie oczerniaj lekarza,ktory uratowal moje zycie i zycie mojego dziecka,ktorego bym teraz nie maial ! trafilam na konowala,ktory chcial mi wszytsko wyciac,a ta wlasnie disteptaza doktor markuszewski wyleczyl moje schorzenia,to ze tobie nie wychodzi,nei znaczy,ze on jest zly,zobacz na zdjecia w gabiencie,sam ich sobie nie wywolal... matki przynosza tam zdjecia dzieci z nieplodnosci ! jest ciepla atmosfera,normlany lekarz,ktory zalwalil wlasna rodzine,zeby sie skupic na leczeniu kobiet i jeszcze jest posadzany.jestem w stanie czekac 10 godzin,bo wiem,ze chodze do mistrza ! a ty skoro uwazasz ze leki na przeciw w aaptece sa drozsze, i w ogole.,to polceam isc zapytac na rynku,alnbo gdxzies indziej ile kosztuje distreptaza i polecam tez zaplacic,zeby cie zabolal portfel ! malo tego polecam,zebys trafila na konowala,ktory ci zrobi krzywde wtedy zobaczymy jak bedziesz pisac nieprawde ! z powazaniem... wieliotenia pacjentak i wirena mu na zawsze Odpowiedz Link
pudelek09 do Celestyny! 04.12.09, 17:30 Jakie mialas zalecenia?Jaka diete stosowalas?Ja tez mam wiecznie zimne nogi i obfite,bolesne miesiaczki-jak udalo Ci sie temu zaradzic? Odpowiedz Link
Gość: cela Re: do Celestyny! IP: *.dip.t-dialin.net 07.01.10, 13:01 Dieta niskoweglowodanowa (czyli zero weglowodanow, herbatka z pokrzywy 4 szklanki dziennie przez miesiac no i spanie w usztywniaczach, nie zakladam nogi na noge i staram sie malo siedziec (trudne w moim zawodzie). Odpowiedz Link
Gość: gość Re: dr.Markuszewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.10, 14:17 Kobieto zastanów się!!! Życzysz innej kobiecie żeby jej ktoś zrobił krzywdę??? Chora jesteś!!!a Markuszewskiego radzę omijac duzym łukiem Odpowiedz Link