kar1980 16.11.07, 15:08 Witam a ja poprosze o opinie jeżeli ktoś sie leczy w Invimed wiem że już sporo jest ale im więcej tym lepiejJa leczę się u Dr Rokickiego zastanawiałam się też nad Dr Dworniakiem i nie wiem czy dobrze wybrałam?Pozdrawiam wszystkie staraczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albatros666 Re: Invimed opinie! 11.09.17, 15:10 Totalna porażka dr.Rokicki swoim biernym zachowaniem wobec pacjenta odrzuca na samym początku .Druga sprawa mogę to powiedziec teraz po leczeniu w invimedzie ze klinika naciąga ludzi na koszty, po całej batalii i trzech podejsciach invitro w ramach programu oczywiscie- nie wyszło . Dlaczego? -poniewaz jak sie pózniej w krotkim czasie okazało zona miała endromedium co z gory juz wyklucza utrzymanie zarodka to po co było faszerowac zone hormonami i dawac złudna nadzieję na ciąze nie polecam tej kliniki zastanawiam czy nie wytoczyc sprawy mając opinie lekarza z przed zabiegu i po Odpowiedz Link
izak31 Re: Invimed opinie! 07.11.17, 09:24 Kasa, kasa, kasa...miałam 4 cykle invitro i nikt nie zainteresował się czemu ronię wczesne ciąże. Jedyne co dr rokicki miał mi do powiedzenia to zaproszenie na nastepne invitro. A w przychodni teoretycznie jest endokrynolog...Jak poszłam w koncu do endokrynologa to od razu usłyszałam,ze mam za wysokie AMH w wieku przed 40...i raczej nie mam szans na ciaże bez leczenia. Odpowiedz Link