beata334 10.12.07, 21:36 Dziewczyny czy ktoras miala invitro u dr.Mrugacza na ul.akademickiej?chcialabym wiedziec jaka jest skutecznosc w tej klinice jaka jest cena no i czy ktorejs z was udalo sie za pierwszym razem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasbog1 Re: invitro u dr.Mrugacza 11.12.07, 09:53 Cześć, ja podchodzę do in vitro a dokładniej do ICSI u dr M. Lekarz jest b. miły, konkretny. Zresztą nie będę wychwalać. Napewno odezwą się dziewczyny, które podchodziły w Bocianie. Polecam poczytać wątek na : www.nasz-bocian.pl - tam jest wątek białostocki i b. duzo dziewczyn leczy się u doktorka. Jeżeli chodzi o koszty to ICSI bez leków kosztuje 3500 zł, a jeżeli chodzi o leki to już zalezy od tego jak się będziesz stymulować, jak dobrze to wydasz mniej, a jak nie to więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: karol Re: invitro u dr.Mrugacza IP: *.elpos.net 11.01.08, 17:56 witam goraco polecam i personel i samego dr mrugacza dzieki niemu moja zona jest 8 tyg ciazy przez in vitro jest naprawde super facet a przedewszystkim exstra specjalista polecamy ps udało sie za pierwszym razem a i ma reke do blizniakow;-} Odpowiedz Link
citrus76 Re: invitro u dr.Mrugacza 14.01.08, 13:09 Witam.Ja takze mialam invitro u dr.Mrugacza.Jednak nie miałam tyle szczescia.W lutym podchodze drugi raz.Co chodzi o samego doktora to faktycznie ma super podejscie do pacjetki,pelen optymizmu, pogodny.Potrafi odgonic czarne mysli,a to juz cos,a poza tym to super specjalista.Nie wiem dlaczego tak mało osób wypowiada sie na temat tej kliniki,przeciesz tam sie drzwi ne zamykaja. Dziewczyny piszcie!!!Pozdrowienia dla starajacych i dla tych,ktorym sie udalo Odpowiedz Link
dagps Re: invitro u dr.Mrugacza 15.01.08, 12:43 no, piszcie! pewnie dlatego ze wszystkie sa na bocianie w watku bailostockim, w "pogadajmy". pan dr kochany. ja jeszcze ciagle pojedyncza, ale spokojna dzieki niemu. Odpowiedz Link
Gość: szczęsliwa Re: invitro u dr.Mrugacza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 23:36 ja również polecam dr Mrugacza mi się udało IVF - własnie wiem od kilku dni. Znam wiele dziewczyn , którym sie również udało. pozdrawiam Odpowiedz Link