daria9934 26.02.08, 21:36 Witajcie! czy któraś zWas leczy się u doktora Kostyka??jestem po 1 iui, niestety nieudanej,Czy ktoś miał u niego IUI i z jakim wynikiem? prosze podzielcie sie swoimi spostrzeżeniami, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miceel Re: Kraków dr Kostyk 02.03.08, 11:55 Ja leczyłam się 10 lat w Krakowie bez efektu! Szkoda czasu na lekarzy w Krakowie. Ale to jest moja opinia.Są dziewczyny które są zadowolone.DrKostyk ma dośc dobre opinie.Jeżeli twój problem nie jest bardzo skąplikowany to wybór jest o.k. Odpowiedz Link
daria9934 Re: Kraków dr Kostyk 02.03.08, 18:04 Dzieki za odpowiedź, a wiesz moze cos o IUI u niego?sama niewiem ,moj problem to: wrogi śluz(on to stwierdził 2 krotnie), wysoka prolaktyna, 1 stopien endometriozy i słabe wyniki męża, jak sądziszo bardzo skomplikowany problem?? dzięki Odpowiedz Link
miceel Re: Kraków dr Kostyk 02.03.08, 18:48 Kochana troche tego jest,ale napewno będzie dobrze!!! Moge byc nieobiektywna w ocenie krakowskich lekarzy bo mnie w Krakowie nie pomogli,ale to nie znaczy że Tobie nie pomogą.Ale jak mogłabym cofnąc czas to nie odbyłabym ani jednej wizyty lekarskiej w naszym pęknym mieście!!! Jak masz możliwośc to wybierz się do NOVUM tam mają odpowiednie zaplecze,lekarzy(którzy zajmują się tylko leczeniem niepłodności ),doświadczenie.Jak masz jakieś pytania to pytaj, możesz też na priva.Jeszcze jedno niech Cie NOVUM nie przeraża naprawde jest o.k.Pozdrawiam. Odpowiedz Link