ania.k3103 23.04.08, 11:36 po jednej kuracji Clo zrobiło mi bardzo dużo pęcherzyków które nie popękały tylko powstały torbiele! Lekarz zaleciał mi na 2 miesiące tab antykoncepcyjne. Myślicie że one pomogą????? Bo jak nie to czeka mnie laparo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha90 Re: torbiele po Clo 23.04.08, 12:18 To indywidualna sprawa z tymi lekami. Niektórym Clo b. pomaga, Tobie jak widać, nieco zaszkodził Oby antyki Ci pomogły! Odpowiedz Link
ania.k3103 Re: torbiele po Clo 23.04.08, 13:20 Nieźle mi ten lek namieszał!!!!! A miał pomóc.......... Odpowiedz Link
mjulka Re: torbiele po Clo 23.04.08, 14:53 a czy po clo miałaś podany pregnyl lub coś innego, co mogłoby pomóc w pękaniu pęcherzyków? jeśli nie to szkoda, że Twój lekarz o tym nie pomyślał... A może zanim zaczniesz łykać antyki warto by zasięgnąć opinii innego gina? Ten juz chyba nieco Ci namieszał, nie? Wiem też, że często pęcherzyki wchłaniają się samoistnie i wtedy nie potrzeba nijak reagować. U mnie tak się stało. Trzymam kciuki, byś nie straciła zbyt wielu cykli i zdrowia, nie daj Boże!!! Odpowiedz Link