szczesliwiec 20.05.08, 23:06 Proszę bardzo ;-}}}} Oceniać! Krytykować! Proponować! Ulepszać! SUWACZEK MISYJNY Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bushko Re: SUWACZEK ????? 20.05.08, 23:17 Ja... chyba mi się podoba Najbardziej podobają mi się te tańczące groszki;-DDD One sa świetne... no i ten bobasek puszczający oczko... Tylko może niekoniecznie nazwijmy to 'suwaczek misyjny'... Jakoś tak mi się byle jak kojarzy .... mimo że ja katoliczka)) A może po prostu 'Gdzie jest Groszek?' Albo 'Misja Groszek ma...' Nie wiem... A może być i suwaczek misyjny... jeśli tak chcecie)) Bushko. Odpowiedz Link
madzialena2 Re: ;-}}}} 21.05.08, 07:34 Super !!! Mi sie podoba,groszki sa fajowe Widzicie to juz jest uzależnienie od naszego forum,ledwo przyszłam do pracy i .... juz patrze co sie na nim dzieje ;0 Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: ;-}}}} 21.05.08, 07:50 A pomyślałby kto ,że faceci tego nie mają! A ja też już tu buszuję !!!! Miłego dzionka !!!!! Odpowiedz Link
szczesliwiec Hej Kumoszki ... ;-}}}} 21.05.08, 09:08 Hej Kumoszki!!! To są Wasze groszki! Są radosne bo czują wiosnę. Niech i w Waszych sercach wiosna zawsze będzie. Wnet tych groszków nam przybędzie. KUMOSZEK ;-}}}} Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Super! Rewelacja! 21.05.08, 09:11 Jest tak pozytywnie jak misja jaka mamy do spelnienia)) Super)) Odpowiedz Link
martucha90 Teraz Mjulka 21.05.08, 09:28 Teraz Ty Mjulka jako moderator mogłabyś suwaczek umieścić gdzieś z przodu forum Odpowiedz Link
szczesliwiec ;-}}}}} 21.05.08, 13:21 Szczęsliwiec jest szczęśliwy ,że narazie się wszystkim podobało. Byłoby nie było jestem zdolna bestja. A jak juz mam wenę to wiele potrafię zdziałać. Odpowiedz Link