mmisiaaa 16.06.08, 12:02 być mniejszy od 21 mm żeby pęknąć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjulka Re: czy pęcherzyk graffa może 16.06.08, 12:19 a dużo mniejszy masz na myśli? mój gin twierdził, że pękać mogą już od ok. 18 mm...pewnie jest to kwestia indywidualna każdej z nas Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: czy pęcherzyk graffa może 16.06.08, 12:27 Ja byłam na pomiarze pęcherzyków w 17tym dniu cyklu (przy 34 dniowych cyklach) i mój gin doszukał się tylko 7mm pęcherzyka (najczęściej owulację mam ok. 20 dni). Więc pogodziłam się już z tym że cykl jest bezowulacyjny, ale dziś (czyli 23 dnia cyklu), mam małe objawy świadczące o owu. śluzu coprawda troszkę ale kłucie jajnika i ogromna chęć na przytulanko . nie wiem co o tym myśleć. wg teoretycznych obliczeń ten 7 milimetrowy pęcherzyk dziś ma 19 mm. Czy możliwa jest jednak dziś owulacja??? PS nie mam możliwości kupienia testów owu. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: czy pęcherzyk graffa może 16.06.08, 12:30 To na pewno jest różnie w każdym cyklu, ja ostatnio w 9 dc miałam pęcherzyk 20 mm, a do owu co najmniej były 2 dni lub więcej więc pęcherzyk jeszcze urósł. A kiedy indziej w podobnym czasie miałam chyba z 11 mm. Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: czy pęcherzyk graffa może 16.06.08, 12:33 Jest możliwa owulacja! Zatem wieczorkiem proszę męża zaciągnąć do sypialni a potem czekać na efekty Odpowiedz Link
mjulka Re: czy pęcherzyk graffa może 16.06.08, 13:08 pewnie, ze jest możliwa, tym bardziej, że trzeba pamiętać o tym, że pęcherzyki nie rosną liniowo. Zakładamy tylko średni przyrost o ok. 2 mm na dobę zatem do dzieła!!!! Odpowiedz Link
mmisiaaa Dzięki Wam moje Kochane!!! 16.06.08, 13:38 Tak bardzo bym chciała żeby się udało... Odpowiedz Link