mmisiaaa 01.07.08, 15:04 niby jutro jest 39 dzień (przy 34 dniowych), a ja się boję, bo teraz niby mam jeszcze nadzieję, a jutro może już jej nie być... robiłam test w sobotę (35 dzień cyklu) i jedna kreska. Boję się(( A z drugiej strony chcę wiedzieć czy się udało... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moni.qa1 Re: Boję się zrobić test jutro... 01.07.08, 15:08 podziwiam Cię za cierpliwość, ja już bym pewnie ze trzy testy zrobiła.. a nie lepiej wiedziec?? trzymam kciuki, żeby wszystko się udało) Odpowiedz Link
zosienta Re: Boję się zrobić test jutro... 01.07.08, 15:45 Eeee tam, nie ma co się bać, on tylko tak strasznie wygląda (te zębiska i pazury). A nawet jak będzie jedna kreska to pamiętaj o naszym motto "nowy cykl nowa nadzieja". A może właśnie będą dwie kreski?.... No, ale są różne zdania, ja to jestem namiętną testo-maniaczką. ---- Moje starania z wykresem ff Odpowiedz Link
bushko Re: Boję się zrobić test jutro... 01.07.08, 15:57 Nawet jak na teście jedna krecha, to póki @ nie ma póty nadzieja. Zosieńka, Ty testo-maniaczka? Ja jestem testo maniaczką, i to taką, że już cienie widzę... ale cienie widzę tylko na jednym rodzaju testów... bobo test niebieski, ten najczulszy. Odpowiedz Link
lilith76 Re: Boję się zrobić test jutro... 01.07.08, 15:58 Ja mam dylemat inny - w niedzielę, w 34 d.c. (przy maks 35 dniowych) była jedna kreska. Okresu nadal nie mam i szkoda mi kasy na kolejny test. Wywalić 12 złotych i zobaczyć pewnie znowu jedną kreskę, to szlag może trafić. Myślałam nad badaniem bety, bo lab mam za ścianą w pracy - ale tam kroją 50 zł i wynik za kilka godzin. Na sąsiedniej ulicy za 25 zł mam wynik za dwa dni, ale jak znam "jeroniczne" życie to poszłabym po ten wynim z podpaską. Bo niestety, póki nie pojawi się @ lub obraz na usg, to żaden negatywny test do końca nie przekona I co wywalać - co kilka dni kasę? Odpowiedz Link
moni.qa1 Lilith 01.07.08, 16:10 ja, po znacznym odchudzeniu portfela po kupowaniu testow w aptece za 12 zeta, kupilam na allegro za jakies 2,5 zeta za sztuke, prawie wpadlam w nalog testowania , hehe Odpowiedz Link
nimeska Re: Lilith 01.07.08, 17:33 noo wlasnien Lilith, kup sobie z 10 na allehro te co ci zalikowalam po 1,99 bediesz je miec w dwa dni albo kup test slabszy w rossmanie sa o 8 czy 10 zl jak nie chesz czzekazc, znam ten dylemat i po raz kolejny kasy szkoda na testy a z drugiej strony bys bardzo chciala wiedziec co jest grane Odpowiedz Link