Dodaj do ulubionych

doktor Gizler Invimed Wrocław?????

28.06.09, 15:04
Witam serdecznie
Mam pytanie dotyczące doktora Gizlera z kliniki Invimed Wrocław, mianowicie chodzi mi o to jakie macie zdanie na temat doktora? czy którejś udało się zajśc "pod jego okiem" w ciążę a jeżeli tak to na jakim etapie?
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • 1anette Re: doktor Gizler Invimed Wrocław????? 29.06.09, 21:40
      miałam w niego 1 inseminację niedawno- niestety nieudaną. Niedługo będę
      podchodzić do drugiej-też u niego. Wg mnie nie "naciąga" na niepotrzebne
      badania, rzeczowy, konkretny - mówi wprost jakie są szanse. Mi raz nie wykonał
      inseminacji, mimo że przyszliśmy z mężem na umówiony termin - bo jak stwierdził
      "szkoda naszych pieniędzy"-plemniki męża były ponoć za słabe - to wydaje mi się
      dobrze o nim świadczy wink Ja polecam - i mam nadzieje że wkrótce pomoże mi
      jakimś cudem zajść w upragnioną ciąże.
      • siwa216 Re: doktor Gizler Invimed Wrocław????? 29.06.09, 22:24
        A czy długo sie już u niego leczysz?
        Ja najpierw chodziłam do dr Wickiewicz, ale niestety wydawalo mi sie ze zaczęła naciągaś a dr Gizler chyba tak nie robi. Mialam u niego 3 Inseminacje - nieudane i teraz stoimi przed wyborem czy In vitro czy dalej inseminacje?
        I tak szukam opini na temat dr, czy komus się udalo po in vitro i wogóle jakie ma opinie na jego temat, bo ja chyba jak narazie (jeżeli chodzi o samo podejście do pacjentki) to jestem zadowolona.
        Pozdrawiam i zyczę powodzenia.
    • 1anette Re: doktor Gizler Invimed Wrocław????? 03.07.09, 21:18
      jestem jego pacjentką jakieś 1,5 roku, wcześniej leczyłam się 2 lata u innego
      lekarza, ale już nie miał na mnie "pomysłu" i sama z niego zrezygnowałam. U mnie
      na razie nie problemu wyboru inseminacja czy In vitro. Popróbuje kilka razy
      inseminacje a jak nic z tego nie wyjdzie to wtedy będę się zastanawiać co dalej...

• malwinna75 Re: doktor Gizler Invimed Wrocław????? 19.07.09, 13:50
        Hej dziewczynysmile teżż jestem jego pacjentką miałam u niego 3
        inseminacje-ostatnia zakończona ciążą biochemicznąsad teraz zrobiłam
        sobie przerwę do sierpnia we wrześniu będę znowu podchodzić do
        inseminacji.Jedyne co mam mu do zarzucenia to zbyt wiele pacjentek i
        na termin wizyty czeka się bardzo dłuugoo. Cięzko jest mi go oceniać
        jako fachowca bo się na tym nie znam - poprostu załozyłam sobie na
        początku, że mu ufam bo to mój lekarz.
        • hanus28 Re: doktor Gizler Invimed Wrocław????? 27.08.09, 18:35
          BARDZO DOBRY LEKARZ. 1 INSEMINACJA WYPADŁA POMYŚLNIE. POZDRAWIAM.
          • lenkau Do Hanus28 30.08.09, 16:57
            Wybieram się do Dr i mam pytanie: miałam już robione badania hormonów czy w
            klinice będę musiała je powtarzać?I czy jest możliwe,że jeśli pojawimy się po
            raz pierwszy u doktora na początku mojego cyklu to w tym cyklu zrobi mi
            inseminację,czy będziemy musieli się trochę najeździć?
            • hanus28 Re: Do Hanus28 05.09.09, 10:34
              przepraszam że tak późno odpisuje ale dawno tu nie zaglądałam. Ja przed
              inseminacją musiałam zrobić badanie drożności jajowodów, zrobić badanie z krwi:
              HIV,HBS,LH TSH,FSH,WR, ORAZ ZROBIĆ WYMAZ NA OBECNOŚĆ CHLAMYDII. Trochę trwało
              zanim to wszystko pozbierałam,ale jakoś ten czas zleciał. Dr.Gizler raczej robi
              wszystko aby jak najmniej trzeba było jeździć, ja porozumiewałam się z nim przez
              e-maila.POZDRAWIAM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka