Dodaj do ulubionych

BARDZO WAŻNE

24.07.09, 14:58
inseminacja w Lublinie-proszę o opinie-BARDZO PILNE
Obserwuj wątek
    • biedronka.online Re: BARDZO WAŻNE 24.07.09, 16:20
      czemu wciąż powielasz wątki? najpierw napisz o co ci chodzi z tą IUI
      żeby ktoś odpowiedział, wątek lubelski był tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,191,82268306,82268306,Dziewczyny_z_Lublina.html
      poza tym na Bocianie w Pogadajmy jest bieżący.
      • anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 25.07.09, 15:00
        biedronka,jak znalezć tego bociana o którym mi napisałaś??tą stronę znalezliśmy
        z mężem nie dawno,więc nie wiemy co gdzie szukać.
        • biedronka.online Re: BARDZO WAŻNE 25.07.09, 20:37
          www.nasz-bocian.pl/
          • anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 12:09
            hejsmiledzięki za stronkę bociana,ale tam też niezbyt często ktoś zagląda. a tutaj
            widzę,że chociaż Ty zaglądasz,więc może Ty będziesz umiała nam w jakiś sposób
            podpowiedzieć. opiszemy wszystko od początku to będzie Ci łatwiej zrozumieć.Od 2
            lat staramy się o dziecko zrobiliśmy badania nasienia w Warszawie w Novum i dla
            mnie badania krwi w naszym szpitalu w Białej Podlasce(tu właśnie mieszkamy) po
            odczytaniu wyników lekarz stwierdził,iż moje wyniki są dobre,ale mój mąż ma
            niską liczbę plemników i na 100% ma tylko 9% plemników o budowie prawidłowej.
            zaproponował nam inseminację,zgodziliśmy się.Ale nasze pytania to czy nie
            powinien nam zlecić więcej badań? czy może jakieś badania wykona przed
            zabiegiem? Dodam,że zapisał mi jeszcze dwa leki które mam brać przez 2
            najbliższe cykle i po dwóch miesiącach zapisać się na inseminację. innych badań
            więcej nie mieliśmy, myślę,że dosyć jasno opisałam naszą sytuacjęsmile
            • biedronka.online Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 15:46
              po pierwsze na Bocianie jest ruch czasem nawet po 10 stron każdego
              wątku dziennie, na wielu wątkach jest teraz zastuj z powodu wakacji
              ale Bocian to kopalnia wiedzy więc szukaj tam różnych rzeczy i
              zapoznaj się z forum
              po drugie ja mam już niezłą wiedzę i mi wiele osób na forum pomogło
              więc skoro mam czas to niech tam odpiszę wam wink
              po trzecie podaję ważny link nt. spraw męskich
              forum.gazeta.pl/forum/w,54221,83927871,83927871,Plemniki_WAZNE.html
              po czwarte lista naszych badań
              forum.gazeta.pl/forum/w,191,97951006,97951006,jakie_badania_jeszcze_.html
              problem mego męża podobny, badania robione wg. listy, z Białej chyba
              macie bliżej do Wawy niż Lublina zresztą nie wiem, jeśli możecie
              wybrać to wprawdzie drożej, ale proponuję Warszawę, co do wyboru
              kliniki to jest mnóstwo opinii na różnych forach
              po piąte mąż może brać salfazin, androvit, witaminę E, polfilin lub
              zamiennie agapurin, po 2,5 mca kuracji powtórka badań, mogą być
              chwilowo lepsze ale nie zawsze, generalnie przy tym IUI lub ICSI
              chyba, że w nieskończoność chcecie czekać na cud
              powodzenia
              • anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 16:29
                o kuzia stopa!!!!!!!!!!!przed nami długa droga i kupe czasu jeszczesad czyli
                tych wszystkich badań nie zrobią nam przed zabiegiem? w takim razie może nie
                trafiliśmy na tego odpowiedniego lekarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka