anetka19820 24.07.09, 14:58 inseminacja w Lublinie-proszę o opinie-BARDZO PILNE Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biedronka.online Re: BARDZO WAŻNE 24.07.09, 16:20 czemu wciąż powielasz wątki? najpierw napisz o co ci chodzi z tą IUI żeby ktoś odpowiedział, wątek lubelski był tu: forum.gazeta.pl/forum/w,191,82268306,82268306,Dziewczyny_z_Lublina.html poza tym na Bocianie w Pogadajmy jest bieżący. Odpowiedz Link
anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 25.07.09, 15:00 biedronka,jak znalezć tego bociana o którym mi napisałaś??tą stronę znalezliśmy z mężem nie dawno,więc nie wiemy co gdzie szukać. Odpowiedz Link
anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 12:09 hejdzięki za stronkę bociana,ale tam też niezbyt często ktoś zagląda. a tutaj widzę,że chociaż Ty zaglądasz,więc może Ty będziesz umiała nam w jakiś sposób podpowiedzieć. opiszemy wszystko od początku to będzie Ci łatwiej zrozumieć.Od 2 lat staramy się o dziecko zrobiliśmy badania nasienia w Warszawie w Novum i dla mnie badania krwi w naszym szpitalu w Białej Podlasce(tu właśnie mieszkamy) po odczytaniu wyników lekarz stwierdził,iż moje wyniki są dobre,ale mój mąż ma niską liczbę plemników i na 100% ma tylko 9% plemników o budowie prawidłowej. zaproponował nam inseminację,zgodziliśmy się.Ale nasze pytania to czy nie powinien nam zlecić więcej badań? czy może jakieś badania wykona przed zabiegiem? Dodam,że zapisał mi jeszcze dwa leki które mam brać przez 2 najbliższe cykle i po dwóch miesiącach zapisać się na inseminację. innych badań więcej nie mieliśmy, myślę,że dosyć jasno opisałam naszą sytuację Odpowiedz Link
biedronka.online Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 15:46 po pierwsze na Bocianie jest ruch czasem nawet po 10 stron każdego wątku dziennie, na wielu wątkach jest teraz zastuj z powodu wakacji ale Bocian to kopalnia wiedzy więc szukaj tam różnych rzeczy i zapoznaj się z forum po drugie ja mam już niezłą wiedzę i mi wiele osób na forum pomogło więc skoro mam czas to niech tam odpiszę wam po trzecie podaję ważny link nt. spraw męskich forum.gazeta.pl/forum/w,54221,83927871,83927871,Plemniki_WAZNE.html po czwarte lista naszych badań forum.gazeta.pl/forum/w,191,97951006,97951006,jakie_badania_jeszcze_.html problem mego męża podobny, badania robione wg. listy, z Białej chyba macie bliżej do Wawy niż Lublina zresztą nie wiem, jeśli możecie wybrać to wprawdzie drożej, ale proponuję Warszawę, co do wyboru kliniki to jest mnóstwo opinii na różnych forach po piąte mąż może brać salfazin, androvit, witaminę E, polfilin lub zamiennie agapurin, po 2,5 mca kuracji powtórka badań, mogą być chwilowo lepsze ale nie zawsze, generalnie przy tym IUI lub ICSI chyba, że w nieskończoność chcecie czekać na cud powodzenia Odpowiedz Link
anetka19820 Re: BARDZO WAŻNE 26.07.09, 16:29 o kuzia stopa!!!!!!!!!!!przed nami długa droga i kupe czasu jeszcze czyli tych wszystkich badań nie zrobią nam przed zabiegiem? w takim razie może nie trafiliśmy na tego odpowiedniego lekarza Odpowiedz Link