krychola 26.07.06, 08:46 Gdzie można w tych okolicach popływać sobie w taka piękną pogodę? Oczywiście preferowałbym coś naturalnego nie basen w Miętnym.Pozdrawiam i życzę ciepłych dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cxz2 Re: Pływanie w Garwolinie 26.07.06, 14:04 Możesz oczywiscie wykompać się w zalewie w Garwolinie, ale woda jako taka i kiepskie zejście do plazy. Polecam baseny Las Woda i MSWIA w Wildze ok 18km od Garwolina. Mozna jeszcze wykompać sie na tzw "Morskim Oku" w Wildze Odpowiedz Link
andy1976 Re: Pływanie w Garwolinie 26.07.06, 21:02 Dla mnie naturalne są kąpiele w wannie. Jeśli chcesz, żeby było higienicznie to radzę skorzystać ;-)... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pływanie w Garwolinie 27.07.06, 08:32 andy1976 napisał: > Dla mnie naturalne są kąpiele w wannie. Jeśli chcesz, żeby było higienicznie to > > radzę skorzystać ;-)... Latem można sobie chyba pozwolić trochę na brak chigieny i troche poszaleć. Ja akurat korzystał ze żwirowni w miejscowości Poschła. Ale kiedys to tam było sporo lepiej, teraz jest strasznie Odpowiedz Link
studentka_poloznictwa Re: Pływanie w Garwolinie 28.07.06, 20:38 jest ta nasza rzeka wilga, sanepid nie ma nic przeciwko kompieli w niej, ale ja się nie odważe na to... Odpowiedz Link
skakanka-1980 Re: Pływanie w Garwolinie 28.07.06, 22:49 mojej siostry dzieci chodzą od tygodnia codziennie i...zyją jeszcze-kąpia sie tylko w tej wydzilonej częśc, ktora ponoc sanepid dopuścił jako kąpielisko;-) Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pływanie w Garwolinie 18.09.06, 20:22 studentka_poloznictwa napisała: > jest ta nasza rzeka wilga, sanepid nie ma nic przeciwko kompieli w niej, ale ja > > się nie odważe na to... A ja kiedyś w Niecieplinie pływałem w tej rzeczce! Może dlatego że wtedy nie słyszało się o Sanepidzie? Odpowiedz Link