Dodaj do ulubionych

Modrzew - upierdliwy pensjonat

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 20:44
Z calym szacunkiem; ludzie rozejrzyjcie sie w kolo; wiele pensjonatow wkolo ,
a tylko jedna kretynka wciska oferte i to swoja; podejdzcie do tego
racjonalnie! Wysoka cena i niekoniecznie oczekiwane warunki. Jesli
korzystacie z int. to nie jedzcie do osob, ktore sie reklamuja tylko na spr.
oferty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pys Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 20:57
      Ta Malgosia jest wkurzjaca; w co drugim linku dziala; tania reklama?
      ludzie zastanowcie sie; chyba jej brak samokrytyki; cena wysoka, a co za to
      otrzymasz? przemysl nim zdecydujesz. Pozdrawiam
      • Gość: Małgosia Pensjonat "Pod Modrzewiem" najwspanialszy hehe!!!! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 22:45
        A ja jednak zapraszam do siebie!!!!!!!
        Przyjedźcie i sami oceńce!!!!!
        Pozdrawiam moich krytyków BARDZO SERDECZNIE!!!!!!
        www.szklarska.ig.pl/modrzew
        • toobee Re: Pensjonat "Pod Modrzewiem" najwspanialszy heh 15.02.04, 00:37
          Gość portalu: Małgosia napisał(a):

> A ja jednak zapraszam do siebie!!!!!!!
          > Przyjedźcie i sami oceńce!!!!!

Jednak jesteś upierdliwa.
          Przeginasz "troszeczkę".
    • Gość: ja Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 14:47
      bez wzgledu jaki nich przyjmiesz to i tak jestes rozpoznawalna. Nie sadze, ze
      jestes inf., bo masz zbyt niski poziom iq. Zadna szanujaca sie wlascicielka
      pensjonatu nie bedzie uczestniczyla w co trzecim watku usilujac naklaniac
      ludzi. Totalna bzdura.
    • Gość: ja tobee to malgoska; nie dajcie sie zwiesc! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 14:48
      • toobee Re: tobee to malgoska; nie dajcie sie zwiesc! 15.02.04, 16:10
        ja z Lublina - dlaczego tak uważasz?
        Jakbyś poszperał po necie to byś wiedział(a), że tak nie jest.
        Co do Małgosi to wpisałem się dlatego, że jak większość tu zaglądających
        również uważam, że - delikatnie mówiąc - przegina.
        Mam się zniżać do poziomu niektórych forumowiczów i słać jej wiąchy?
        Nie - dziękuję.
        Ja do Małgosi nie pojadę bo ma za drogo - jak dla mnie.
        Obawiałbym się też jej natarczywości.

Powodzenia w rozszyfrowaniu toobee.
        • Gość: ja Re: tobee to malgoska; nie dajcie sie zwiesc! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 16:39
          Sorki ja tez z Lublina, ale wkurza mnie ta kobieta ze swa natarczywoscia - ja
          tez do niej nie pojade ze wzgledu na cene; zle spojrzalam i wydawalo mi sie ze
          to jej login; Przepraszam _ Dorota
          • toobee Re: tobee to malgoska; nie dajcie sie zwiesc! 15.02.04, 17:07
            Podaj swojego maila to napiszę do Ciebie Dorotko, bo widzę, że nadal mnie nie
            rozumiesz. Bez obaw - jestem grzeczny. Albo napisz do mnie - na: toobee.

pzdr
            • Gość: ja Re: tobee to malgoska; nie dajcie sie zwiesc! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 21:12
              dorbu@interia.pl - pozdrawiam
    • Gość: Pod Łanem Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: 213.25.1.* 15.02.04, 22:44
      Kilka moich postów na tym forum znajdziecie wcześniej - o mnie też.
      Nie mam czasu na wiele bo mam pełne ręce roboty - ale w drugim tygodniu
      trzeciego terminu ferii mam dwa pokoje wolne - www.tylicz.pl
      oferta dla Lublina i nie tylko.
    • Gość: Małgosia Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 22:11
      HO HO HO !!!!!!!!!!!!!
      Widzę że wątek: "Modrzew - upierdliwy pensjonat" zamienia się w niezłą
      pogawędkę: powiem Wam szczerze, że baaaaaardzo mi to na rękę!!!!!!!!!!!! Nie ma
      to jak reklama za pomocą antyreklamy! Zapytajcie się zresztą
      niejednej "gwiazdy"............!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam wszystkich i
      nadal "upierdliwie" jak mówią niektórzy zapraszam do mojego pensjonatu!!!!!!!!!!
      • julla Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat 17.02.04, 08:13
        Nie wiem Małgosiu czy znasz tę zasadę, że nadmiar reklamy staje się antyreklamą?
        Rozumiem, że zależy Ci na jak największej ilości pensjonariuszy. bo rozkręcasz
        interes, ale chyba trochę przeginasz z tym spamowaniem. I jeszcze ta ilość
        wykrzykników w twoich postach! O matko, ja się trochę boję takich ludzi...
        Może sobie wykup jakąś ładną reklamę, zamiast sprytnie i darmowo wysyłać spamy.
        Mnie twój sposób reklamowania jakoś tak zraża
        • Gość: ogmar INNE SPAMY IP: 62.233.164.* 17.02.04, 19:13
          Podobne spamy sa na zakładce -Morze-

Napisałem nawet co o tym myślę do pensjonatu który tak się reklamuje. Odpisali
          mi że to nie oni tylko pewnie ktoś z ich gości.

Jasne a świstak siedzi i zawija w te sreberka :-))
      • Gość: ogmar Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: 62.233.164.* 17.02.04, 19:11
        Za tą cenę można oczekiwać wiele więcej.

W te wakacje za podobny pokój w Karpaczu płaciłem 25 zł za osobę. Willa miała
        140 lat była w bardzo dobrym stanie i znajdowała się w centrum Karpacza (250
        metrów od głównej ulicy).

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to niech pisze do mnie
        ogmar@autograf.pl
      • Gość: Pod Łanem Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: 213.25.1.* 20.02.04, 23:24
        reklama ? - tak
        ale drwiny z Gości - NIE.

więcej taktu - życzę powodzenia gasnąca gwiazdko
    • Gość: jola Re: Modrzew - upierdliwy pensjonat IP: *.sptelek.com.pl 21.02.04, 21:29
      P.Małgosia ogłasza się już dość długo, może ktoś tam był? I napisze jak p.
      Małgosie przyjmuje gości?
      • Gość: Małgosia Modrzew - upierdliwy pensjonat???????? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 22:55
        Jolu!
        Może lepiej będzie jak nikt nic nie napisze bo i tak przeciwnicy powiedzą, że
        wszystko co pojawia się w tym wątku na temat mojego pensjonatu i jest
        pochlebne, wychodzi spod mojej ręki........ hehe
        Pozdrawiam serdecznie i ciągle zimowo...........
        • olik7 Re: Dajcie spokój!!! 24.02.04, 08:33
          Ludzie opamiętajcie się!
          Pokazujecie typowe cechy naszego narodu, gdy tylko ktoś wykazuje inicjatywę
          zaraz to gasicie i krytykujecie.
          Małgosia jest taka jaka jest, energiczna i zaradna, korzysta z możliwości i
          reklamuje swój pensjonat. Nie macie ochoty, nie stać Was to zignorujcie ofertę,
          szukajcie taniej, drożej, inaczej!
          Z pozdrowieniami
          M
          • julla Re: Dajcie spokój!!! 24.02.04, 08:59
            Ja nic nie mam przeciwko pensjonatowi pani Małgosi i pewnie bardzo miło jest
            u niej, ale ona zwyczajnie zaśmiecała to forum i mnie się to nie podobało.
            Jest to nieuczciwa forma reklamy, forum służy do rozmowy, wymiany informacji a
            nie do natrętnego wpychania swojej oferty. Właściwie to każdy właściciel
            pensjonatu mógłby zacząć reklamować swój przybytek, czemu nie?, i wtedy
            zrobiłaby by się giełda, targowisko a przecież nie taka jest idea forum.
            • olik7 Re: Dajcie spokój!!! 24.02.04, 10:15
              Różnica tkwi w tym, że dla Ciebie to "natrętne wpychanie swojej oferty" a dla
              mnie to "wymiana informacji". Reklama gdzie osoba podpisuje się imieniem,
              przyznaje się do tego, że to Jej pensjonat jest na pewno uczciwsza od tych
              gdzie ludzie robią to anonimowo pod podszewką byłych gości w jakimś miejscu.
              A do Małgosi wpadnę kiedyś na ciasto, skoro zaprasza, nie przenocuje bo dla
              mnie osobiście za drogo.

• julla Re: Dajcie spokój!!! 24.02.04, 17:58
                A u kogos innego noclegi tańsze i ciasto może też lepsze, ale nawet nie dowiesz
                się o tym, bo ten ktoś ma na tyle poczucia przyzwoitości, że nie spamuje
                tupeciarsko forów turystycznych:)) Nic na to nie poradzę, ale jestem legalistką
                i nie przepadam za ludźmi, którzy cwanie wkręcają się gdzieś, gdzie regulamin
                ich nie przewiduje bo "jest za darmo"...
                • sledzik4 Re: Dajcie spokój!!! 24.02.04, 20:19
                  Dla mnie też jest to wymiana informacji. Tyle, że Małgosia troszeczkę za często
                  to robi(ła?) - dlatego tak niektórych denerwuje.

julla napisała: "bo jest za darmo".
                  Każdy orze jak może - poza tym Modrzew jest na dorobku - czyż nie tak?

Bawcie się -przecież dzisiaj: pozdrawiający sledzik4
                • Gość: Małgosia Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 20:20
                  Witam wszystkich jak zwykle bardzo serdecznie i (hehe) bez "poczucia
                  przyzwoitości" "cwanie wkręcam się TU"!!!!! Tak sobie tu "spamuję tupeciarsko"
                  i jest mi z tym baaaaaardzo dobrze! A na stronie www.szklarska.ig.pl/modrzew
                  możecie ujrzeć moje inne oblicze "legalistki". Pozdrawiam Cię Julla bardzo
                  serdecznie i myślę, że dobra z Ciebie dziewczyna. A przyszłych moich gości jak
                  zwykle zapraszam do siebie baaaaaardzo serdecznie i gorąco.

Małgorzata Konowałek
                  Pensjonat "Pod Modrzewiem"
                  • julla Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! 24.02.04, 21:30
                    Małgosia jesteś niepoprawna, ale niech Ci tam! Upartaś, to może do czegoś w
                    życiu dojdziesz:)
                    W Karkonoszę jeżdzę często ale nie jestem wielbicielką pensjonatów gdzie pewnie
                    trzeba wkładać paputki, wolę pospać z głową na kamieniu gdzies na biwaku. Więc
                    pewnie nie będę nigdy kontemplować Twego "Pod Modrzewiem" ale naprawdę uwierz,
                    że niektórych ludzi zraża taka "reklama" jaką uprawiasz, weź to też pod
                    uwagę...
                    • Gość: Małgosia Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 04.03.04, 20:25
                      Małgosia jesteś niepoprawna, ale niech Ci tam! Upartaś, to może do czegoś w
                      życiu dojdziesz:)
                      -------Mam taką nadzieję-----------
                      W Karkonoszę jeżdzę często ale nie jestem wielbicielką pensjonatów gdzie pewnie
                      trzeba wkładać paputki
                      ------No u mnie trzeba - niekoniecznie paputki. Ale kto w domu chodzi w
                      buciorach?? Staram się, żeby u mnie każdy czuł się jak u siebie. Na całe
                      szczęście wszyscy to w pełni akceptują i rozumieją-------
                      pospać z głową na kamieniu gdzies na biwaku
                      ------hmmmm w zimie ?? dość ryzykowne--------
                      pewnie nie będę nigdy kontemplować Twego "Pod Modrzewiem"
                      -------żałuj żałuj--------
                      naprawdę uwierz, że niektórych ludzi zraża taka "reklama" jaką uprawiasz,
                      -------wierzę------
                      weź to też pod uwagę...
                      -------wezmę--------
                      Tradycyjnie wszystkich pozdrawiam i zapraszam (tym razem)
                      do Szklarskiej PORĘBY - tu jest naprawdę pięknie.

Mój numer GG:1439741

• Gość: ja Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 16:58
                    Co za zbierznosc sytuacji - jak to nazwisko do Ciebie pasuje ; ideał
                    • Gość: Lekito Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.04, 13:17
                      Veni, vidi, ale nie vici, bo nie było miejsc :( Pozdrawiam pania Małgosię.

Byłem tam w piątek rano koło 8 - wszyscy jeszcze spali, bo nie mogliśmy sie
                      dobić do środka. Niestety miejsc nie było. Polecono nam jakis pensjonat na
                      totalnym zadupiu, ale nie skorzystalismy, bo juz z zewnatrz wygladal fatalnie,
                      ale przyjamniej widzielismy zakret smierci. Koniec koncow znalezlismy miejsce w
                      pensjonacie "Adam" na tej samej ulicy co pod modrzewiem, ale za to blizej
                      wyciagu na szrenice. Placilismy 50 zł za noc ze sniadanie. Dlaczego u was jat
                      tak drogow tej szklarskiej. Ceny europejskie. Ja wiem, ze macie duzo gosci z
                      niemiec, ale nie przesadzajcie z tymi cenami. Jeszcze jakos przebolelismy te 50
                      zł, ale jakby bylo 35-40 zl to bylo by sympatyczniej.

Ile kosztuje nocleg "Pod modrzewiem", bo z braku miejsc juz nie zaplatywalismy
                      sobie glowy takimi pytaniami, ani nawet zwiedzaniem pensjonatu???

PS. Warunki w ten weekend byly wyśmienite.
                      • mama2001 Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! 16.03.04, 09:22
                        Zazdroszczę weekendu w Szklarskiej, ja już raczej w tym sezonie nie będę mogła
                        nigdzie pojechać...Ale BYŁAM u pani Małgosi w lutym i muszę powiedzieć że było
                        fantastycznie: pokoje b. duże i czyste, wszystko super zorganizowane, jedzonko
                        przepyszne i bardzo urozmaicone, do wyciagu niedaleko, itd.

Tak więc z czystym sumieniem polecam, a panią Małgosię pozdrawiam od całej
                        naszej rodzinki (zwłaszca od małej dziewczynki,której bardzo się
                        podobały "modrzewiowe" schody...)
                        • Gość: Małgosia Ucałowania dla moich gości!!!!! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 23:54
                          Mam nadzieję, że ta mała dziewczynka ma na imię Marysieńka!!!!! Też ją
                          baaaaardzo serdecznie całuję i pozdrawiam !!
                      • Gość: Małgosia Re: LEKITO IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 00:10
                        hihi!!!!!......... to że tu mówię o swoim pensjonacie nie oznacza (hehe) że nie
                        mam chętnych na spędzenie u mnie spokojnych wakacji..........
                        W piątek 8.00. godzina - to pogańska godzina!!!!! Wszyscy o tej porze śpią -
                        przynajmniej u mnie!!!!!!!!!!!!!!!!
                        Jeśli chodzi o pensjonaty do polecenia, które chcecie odwiedzić(kiedy u mnie są
                        miejsca zajęte) to proszę się zwracać z pytaniem BEZPOŚREDNIO do mnie! Przecież
                        różne są gusta (i guściki hehe) Chcę oczywiście powiedzieć przez to że gusta
                        mam baaaaaardzo wybredny!!!!!!
                        Apropos cen: Nie ja jestem dyktatorem cen.
                        Uważam że ceny za pokoje są absolutnie nie adekwatne do tego, co się w zamian
                        za to dostaje!!!! Przynajmniej w Szklarskiej!!!!
                        Prowadząc sama kuchnię (biorę 25zł za obiadokolację z winkiem - włoskim -
                        pysznym.... deserkiem ogólnie wypas....) dopiero teraz widzę, ile byle jaka
                        knajpeczka zarabia na nas - SKANDAL!!!! (skandal oczywiście, że ja tak mało
                        kasuję.... hehe)
                        Tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich wielbicieli gór i nie tylko:
                        zapraszam do tel. (075) 7172497 lub 0603291301 lub gosikon@wp.pl
                    • Gość: Małgosia Re: Dla tych co nie przepadają za mną!!!!!! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 20.03.04, 00:13
                      Wałkowanie to moje powołanie...........
                      Kłaniam się uniżenie........
            • Gość: Małgosia Re: Dajcie spokój!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.04, 01:04
              No cóż...... Wszystko zależy od zaangażowania właściciela........ Z reguły
              właścicielom nic się nie chce..... dlatego np. tyle maili pozostaje bez
              echa.... (tak przynajmniej mówią moi goście) Ja mogę zapewnić moich gośći, że:
              NIGDY NIE PRZESTANIE MI SIĘ CHCIEĆ!!!!!! Pozdrawiam serdecznie całuski!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka