Gość: ulcia IP: *.lubartow.sdi.tpnet.pl 17.07.04, 18:31 Hellou !! Czy był ktoś w Bieszczadach ?? Powiedzcie mi proszę jak tam jest, czy warto pojechać - jak tak gdzie znaleźć nocleg i gdzie można połazić ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danosek Re: Bieszczady ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 23:39 Pewnie nikt nie byl. Nie warto tam jehac, nuda, syf nic tam niema. lepiej jeć dzie indziej w tatrah to jest superowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mana Re: Bieszczady ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:44 Bieszczady.... ech :) Ostatnio tylko tam na wakacje. Gory moze nie sa powalajaco wielkie ale jak na moja kondycje fiz. to akurat :P A do tego ten spokoj i cisza... i malo ludzi!! Tak, mozna isc caly dzien szlakiem i spotkac zaledwie pare osob a nie tak jak w innych gorach cale pielgrzymki. Do tego jest tanio. Nocleg w ustrzykach gr. u pani na strychu jedyne 4 PLN :) Lub pole namiotowe np 3 PLN. To najtanszy nocleg jaki udalo mi sie znalezc. A tak to za 10-12 PLN mozna wyhaczyc jakis pokoik. A widoki sa warte zobaczenia. polecam strone www.bieszczady.pl i milych wakacji :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaPYTANIE do MANY pilnepytanko do Many! IP: *.dbn.pl 01.08.04, 13:11 mam pyt do osoby o ksywce Mana poprosze namiar an ten strych i pole za 3zł na email jesli mozna:agus.sak@interia.pl Dziekuje bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda JA tez chce namiar na to pole!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 14:41 OIlnie prosze o namiar na to pole i strych, jestem tylko uboga studentka:) i nie stac mnie na wojaze typu 8-9 zł za osobe w namiocie... Prosze opilny kontakt: kalafior4@poczta.onet.pl PS a co to za pytanie czy warto w bieszczasy??Warto warto i jeszcze warto, kocham je odkad je p[ierwszy raz "odwiedziłam" majac 7 lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry jedz w bieszczady IP: *.arkonskie.v.pl 17.08.04, 08:34 oczywiscie ze warto jechac bieszczady to napewno piekne i dzikie goy w ktorych poznasz rownie wspanialych ludzi . co do noclegu polecam schroniska PTTK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartA Re: Bieszczady ?? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 19.07.04, 10:46 Ja bylam w zeszlym roku i w tym rowniez sie wybieram bo tam jest przepieknie. Gory nie wysokie (ale warto zwracac uwage na strone od ktorej sie podchodzi bo zdarzaja sie strome stoki), ludzi malo, zwlaszcza po sezonie....I wcale nie prawda ze "syf i nic nie ma"...Jest cisza, spokoj i niesamowite wrazenia...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Bieszczady ?? IP: *.krak.tke.pl 19.07.04, 11:29 Bieszczady sa super.Najbardziej znane miejsca to chyba Solina i Polanczyk.Jest tam duzo ludzi,ale warto pojechac.Najbardziej polecam Wetlinę.W prawdzie nie ma tam jakis specjalnych atrakcji turystycznych,ale jest slicznie.Blisko do Cisnej i innych miejscowosci,gdzie mozna udac sie na szlaki turystyczne.Z Wetliny do Cisnej i innych miejscowosci mozna udac sie busem,ktore regularnie tam jezdza i za mała opłata dojechac do celu.Serdecznie pozdrawiam i zycze udanych wakacji.Goraco polecam Bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
zdezo Re: Bieszczady ?? 19.07.04, 11:47 Właśnie, też wydaje mi się że Wetlina, Cisna lub Ustrzyki Górne to najlepsze miejsca wypadowe na górskie szlaki. Obawiam się tylko czy nie ma problemów z noclegami w kwaterach lub pokojach gościnnych w przystępnych cenach 20-25 zł. Sądziłem nawet że lepiej będzie zakwaterować się w Ustrzykach Dolnych, ale stąd chyba za daleko na górskie szlaki? Przy okazji chciałbym zrobić wypad samochodem na jeden dzień do Lwowa. Czy to ma sens? Jakie czekają mnie w związku z tym koszty? Czy ktoś wie coś na ten temat? Podobno w Bieszczadach jest jakaś droga zamknięta częściowo dla ruchu samochodów, bo to prywatny odcinek. Też chciałbym wiedzieć co nieco więcej na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Bieszczady ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 09:36 w biesy jeżdże od 11 lat.I jeszcze mi sie nie znudziły.zaczynałam od obozów harcerskich,i wcale mnie to nie zniechęciło.Jeśli ktoś potrzebuje komercji jedzie do Polańczyka albo nad Soline,ja polecam stanice harcerskie.We wszystkich są bazy noclegowe i to całkiem niezłe.Najlepsza to ta w Dwerniku,stanica Pabianicka,blisko do szlaków,fajni ludzie,ceny bardziej niż dostępne i co ważne ciepła woda pod prysznicem.gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Bieszczady ?? IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 19.07.04, 16:09 byłam w ubiegłym roku, jedziemy też za tydzień.Mimo że mieszkam na morzem (Gdynia)to odpoczywam w Bieszczadach.Kwatera w Myczkowie(wyżej niż Polańczyk super(Matuszewska)ale jest też w czym wybierać. A miód mają tam najlepszy w kraju(spadziowy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marikap Re: Bieszczady ?? IP: *.autocom.pl 20.07.04, 11:40 Bieszczady są urocze i naprawde jest gdzie pochodzić a widoki .....no cóż są nieporównywalne z żadnymi innymi górami bo Bieszczady mają swój specyficzny klimat.Często tam jeździmy z mężem i polecam schronisko Pod Małą Rawką:)poza tym Kremenaros to piękna góra na pograniczu Polski Ukrainy i Słowacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavel78 Re: Bieszczady ?? IP: *.144.popsite.net 20.07.04, 18:40 "tam gdzie przyroda ociera sie o doskonalosc". Gdzie? W Bieszczadach! Odpowiedz Link Zgłoś
makum Re: Bieszczady ?? 21.07.04, 10:32 Jeszcze nie byłem ale w sierpniu wybieram się po raz pierwszy! Nocleg zarezerwowany w Ustrzykach Górnych (25 zł). Wczoraj kupiłem mapę i już "na sucho" planuję wycieczki:) Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
lukesky1 Re: Bieszczady ?? 24.07.04, 16:31 Wlasnie stamtad wrocilem. :)))))) Czy warto tam jechac? No, ba!!! Pewnie, ze tak. Proponuje noclegi po schroniskach. Wiecej zobaczysz niz siedzac ciagle w 1 miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Bieszczady ?? IP: *.ha3.agh.edu.pl 27.07.04, 14:04 Zapraszam: www.smolnik.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boza Re: Bieszczady ?? IP: *.4-do-G-B-GW.bmj.net.pl 27.07.04, 18:02 jeśli chcesz odpocząć od zgiełku wielkiego miasta to tylko Bieszczady-Ustrzyki Górne.Blisko na szlaki,busy podwożą,piękne widoki i baza noclegowa w schronisku "Hotelik Biały".Dla tych nichodzących po górach polecam taras widokowy na Wilczej Górze w kierunku na Muczne-kilka godzin z przepięknymi widokami,w ciszy i ten zapach ziół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz polecam www.agrobeskid.prv.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 18:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga do MANY!!! Re: Bieszczady ?? IP: *.dbn.pl 01.08.04, 13:13 Mam prośbę ogromną (wybieram sie w bieszczadki na 3 dni-mam praktycznie 20zł w kieszeni..) do osoby o ksywce Mana poprosze namiar an ten strych i pole za 3zł na email jesli mozna:agus.sak@interia.pl Dziekuje bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camomille Re: Bieszczady ?? IP: *.ichf.edu.pl 02.08.04, 10:31 Ja też bardzo proszę osobę o ksywce Mana o namiar na strych za 3-4 zł camomille@o2.pl Dzięki,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda do Many Re: Bieszczady ?? IP: *.kon.tvknet.pl / *.tvknet.pl 09.08.04, 17:48 Bardzo prosze podaj mi tez namiary na to pole namiotowe.Bede bardzo wdzieczna:) wysoka156@konin.lm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tralalala Re: Bieszczady ?? IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 10.08.04, 14:32 Hej, ja nie podam wam niestety namiarów na jakieś pola namiotowe ale mogę przestrzec przed jednym miejscem, które należy omijać z daleka. Schronisko Kremenaros w Ustrzykach Dolnych.TRAGEDIA DO KWADRATU. Brud, syf, plastikowe krzesła, brak pryszniców, zimno i 22 zł za nocleg. Dla własnego dobra- nie zaglądać tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Bieszczady ?? IP: *.dbn.pl 11.08.04, 20:41 w ustrzykach dolnych tak?????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
martaross Re: Bieszczady ?? 12.08.04, 15:23 pewnie ze warto! tylko nie solina i polańczyk! do ustrzyk dolnych lub cisnej! szczerze polecam, jest mało ludzi, spokój i super widoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzi Re: Bieszczady ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 08:26 I wedlug ciebie Ustrzyki Dolne sa w bieszczadach? rzeczywiscie super widoki z tamtad na poloniny, a ile szlakow i wogule :) Odpowiedz Link Zgłoś
travelencia Re: Bieszczady ?? 17.08.04, 23:04 Bieszczady są cudowne, wspaniałe i niepowtarzalne!!!ale z Soliny i Ustrzyk Dolnych do szlaków to jeszcze porządny kawałek!!! noclegi za 4zł można znaleźć w gospodarstwach za kościołem w Ustrzykach Górnych(kościół jest tylko jeden a zważywszy an dość rzadką zabudowę w tych terenach nie sposób go nie zauważyć;))Schronisko Kremenaros rzeczywiście strasznie się zmieniło ale nie jest aż tak tragicznie. nocleg w pokoju wieloosobowym - 10zl. te góry mają niesamowity klimat-gorąco polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Bieszczady i konie IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 08:42 www.twojebieszczady.pl/konie.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duszek Re: Bieszczady i konie IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:54 www.konie.bieszczady.info.pl/galeria/index.php Odpowiedz Link Zgłoś