Dodaj do ulubionych

ODSPRZEDAM KARNET NA WYCIĄG KRZESEŁKOWY W SZCZYRKU

21.02.05, 19:03
Karnet taniej, nieuszkodzony( ja kupiłam za 50zł; opuszczam na 40zł.za dziesięć wyjazdów na Duże Skrzyczne w Szczyrku) ludziom często bywającym w Krakowie i wybierającym się do Szczyrku!Kontakt na GG nr.9569561 od teraz 15 min jestem dostępna.Zapraszam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jaro Re: ODSPRZEDAM KARNET NA WYCIĄG KRZESEŁKOWY W SZC IP: 195.187.80.* 22.02.05, 14:55
      A to ciekawe bo byłem w Szczyrku w niedzielę i wjazd na Duże Skrzyczne kosztuje
      9zł.
      • Gość: magda19823 Re: ODSPRZEDAM KARNET NA WYCIĄG KRZESEŁKOWY W SZC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 21:42
        a przeczytałeś dokładnie co napisałam;umiem liczyć i wiem że 9zł*10 wyjazdów =90zł a połowa z tego to 45zł; co za tym idzie żeby wyjechać na sam szczyt 10 razy trzeba dokupić sobie jeszcze pięć wyjazdów za 45 zł.Ja proponuję odsprzedać karnet na 5 wyjazdów po niższej cenie.Czy ta odpowiedź Cię satysfakcjonuje?!!
        • Gość: ben Re: ODSPRZEDAM KARNET NA WYCIĄG KRZESEŁKOWY W SZC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 07:47
          A nie mogłaś od razu tak napisać? Zamiast próbować szukać naiwnych, ktorzy
          dopiero na miejscu sie dowiedza ze musza cos dokupić? Klamczuszek...
        • Gość: Kasia_kk Re: ODSPRZEDAM KARNET NA WYCIĄG KRZESEŁKOWY W SZC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 16:43
          Ty chyba nie wiesz co piszesz, napisałaś:
          "Karnet taniej, nieuszkodzony( ja kupiłam za 50zł; opuszczam na 40zł za
          dziesięć wyjazdów na Duże Skrzyczne w Szczyrku". Rozrózniasz słowa dziesięc i
          pieć? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka