Gość: gosias7 IP: 212.191.129.* 20.04.05, 14:54 Czy ktoś ma namiary na tanie kwatery w Karpaczu? Z góry dzIękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: werty Re: KARPACZ IP: *.devs.futuro.pl 22.04.05, 07:24 www.karpacz.ig.pl poleciłabym kwaterkę, ale nie chcę żeby ktoś mi znowu nawsadzał, że niby to ja wynajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
vinca Re: KARPACZ 22.04.05, 22:20 Cholera, jak tylko wiesz gdzie mogą być miejsca to wyślij mi na priva. Szukam od dwóch dni i NIC. Wszedzie pozajmowane;-/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: KARPACZ IP: *.devs.futuro.pl 23.04.05, 14:04 ale tam już nie ma wolnych miejsc jeśli chodzi o weekend majowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: KARPACZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 12:05 A jednak udało się;-) I to w 3 miejscach do wyboru;-) Widocznie gdzieniegdzie ludzie poodwoływali rezerwacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosias7 Re: KARPACZ IP: 212.191.129.* 25.04.05, 16:13 do vinca: jak masz jeszcze jakies namiary to proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: KARPACZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:07 Mam ale nie wiem czy moge tu na forum;-) No cóż zaryzykuje: jeszcze przedwczoraj były miejsca w willi Arnika, gościńcu Rubin, DW Szczyt, DW "Leśny Zamek" ;-) Napisałam do około 50 obiektów, straciłam pół weekendu, powyżej jedyne co udało mi się znaleźć + nocleg w fajnie wyglądajacym miejscu który wreszcie wybraliśmy- willi Grota. Nie wiem tylko czy jeszcze mają tam jakieś miejsca. Powodzenia;-) Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: KARPACZ 25.04.05, 21:07 ludziska sprawdzic te miejsca na mapie!!! czy to nie na osiedlu skalnym-jesli tak to odradzam-nie mówię o bacówkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinca Re: KARPACZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 21:43 A mozesz cos więcej napisać o tym osiedlu skalnym i gdzie to jest?;-) Ja co prawda w pensjonacie tylko śpię, ale zawsze warto wiedzieć;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: KARPACZ 25.04.05, 23:36 osiedle skalne oddalone jest od centrum około 15 min-dla mnie strasznie daleko- brak stoków(w zimie to problem) ,mała liczba sklepów jest chyba jeden, nic się nie dzieje,a ceny takie jak w centrum! położenie- na wschód od centrum karpacza! Odpowiedz Link Zgłoś