Dodaj do ulubionych

Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem?

13.10.06, 14:09
No właśnie! "Tydzień w Zakopanem" gdzieś zniknął!
Obserwuj wątek
    • gaj33 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 13.10.06, 14:36
      Mój watek o Zawoji również zaginął. Jestem ciekawa komu to przeszkadza i kasuje
      nasze posty ? Pozdrawiam !
      • ob.serwator_1 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 13.10.06, 18:33
        Ja swój zakładałem dwa razy! Może Administrator forum wypowiedział by się na
        ten temat?
    • Gość: kAAD Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? IP: *.broker.com.pl 20.10.06, 01:07
      Pojechal do Zakopca pochodzic po Krupowkach
      • amra Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 10:25
        Proszę przysyłajcie informacje tego typu do mnie, oraz na adres
        forum@agora.pl
        Bardzo przydatne będa linki.
        --
        a
        • yoolia7 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 11:03
          poginęły też wątki na temat kwater na sylwestra - a ztego to akurat się
          cieszę :D
          • yoolia7 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 11:05
            no ale niestety pojawiły się kolejne :(:(:(
    • kasia-s Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 21.10.06, 10:30
      zaden watek nie zniknal tylko zostaly przeniesione na dwukropka zgodnie z
      zaleceniami administracji Forum, albo na Kraj, albo na Kontakty, zależnie od
      tematyki, tam szukajcie!
    • ob.serwator_1 Do Kasia s 22.10.06, 10:48
      Szanowna pani! Mój wątek zamieszczany dwa razy nie miał nic wspólnego z reklamą
      jakiegokolwiek miejsca! Były to linki do moich fotowspomnień i refleksji z
      tygodniowego pobytu w górach! Taka podróż sentymentalna. W dwukropku też go nie
      znalazłem, zresztą nie była to oferta handlowa! Nazbyt gorliwie przykłada się
      pani do swojej funkcji. Przed usuwaniem wątków proszę je dokładnie czytać , a
      nie sugerować się tytułem! Tymczasem proszę o przywrócenie tego wątka (jeżeli
      faktycznie on gdzieś jest).
      • kasia-s Re: Do Kasia s 22.10.06, 11:21
        watek nie byl usuniety tylko przeniesiony do Kontaktow, przywrocilam tutaj, ale
        na przyszlosc prosze dawac mniej "ogloszeniowe" tytuly, nie bedzie watpliwosci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka