ob.serwator_1 13.10.06, 14:09 No właśnie! "Tydzień w Zakopanem" gdzieś zniknął! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaj33 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 13.10.06, 14:36 Mój watek o Zawoji również zaginął. Jestem ciekawa komu to przeszkadza i kasuje nasze posty ? Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 13.10.06, 18:33 Ja swój zakładałem dwa razy! Może Administrator forum wypowiedział by się na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kAAD Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? IP: *.broker.com.pl 20.10.06, 01:07 Pojechal do Zakopca pochodzic po Krupowkach Odpowiedz Link Zgłoś
amra Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 10:25 Proszę przysyłajcie informacje tego typu do mnie, oraz na adres forum@agora.pl Bardzo przydatne będa linki. -- a Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 11:03 poginęły też wątki na temat kwater na sylwestra - a ztego to akurat się cieszę :D Odpowiedz Link Zgłoś
yoolia7 Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 20.10.06, 11:05 no ale niestety pojawiły się kolejne :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Gdzie się podział wątek Tydzień w Zakopenem? 21.10.06, 10:30 zaden watek nie zniknal tylko zostaly przeniesione na dwukropka zgodnie z zaleceniami administracji Forum, albo na Kraj, albo na Kontakty, zależnie od tematyki, tam szukajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ob.serwator_1 Do Kasia s 22.10.06, 10:48 Szanowna pani! Mój wątek zamieszczany dwa razy nie miał nic wspólnego z reklamą jakiegokolwiek miejsca! Były to linki do moich fotowspomnień i refleksji z tygodniowego pobytu w górach! Taka podróż sentymentalna. W dwukropku też go nie znalazłem, zresztą nie była to oferta handlowa! Nazbyt gorliwie przykłada się pani do swojej funkcji. Przed usuwaniem wątków proszę je dokładnie czytać , a nie sugerować się tytułem! Tymczasem proszę o przywrócenie tego wątka (jeżeli faktycznie on gdzieś jest). Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Do Kasia s 22.10.06, 11:21 watek nie byl usuniety tylko przeniesiony do Kontaktow, przywrocilam tutaj, ale na przyszlosc prosze dawac mniej "ogloszeniowe" tytuly, nie bedzie watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś