kurka.domowa 12.10.09, 11:21 Jestem w ciąży (6 mc). Nie mogę nic zjeść, bo po wszystkim dosłownie zabija mnie zgaga. Czuję, jakby do przełyku wlewali mi kwas solny. Coś polecacie? Tylko szybko, błagam ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: MEGA ZGAGA - help!!! 12.10.09, 17:04 Poza mielonym kminikiem to chyba nic. Na zgagę jest cała masa leków... W tej Twojej jest coś specyficznego? 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
gniadus Re: MEGA ZGAGA - help!!! 17.10.09, 11:17 Ja też prosze o radę na zgagę, dodam ze nie jestem w ciaży:) Odpowiedz Link
alinka919 Re: MEGA ZGAGA - help!!! 17.10.09, 14:05 nux 9ch,mnie pomaga.Kiedy nażrę się słodyczy,węglowodanów-a robię to rzadko bardzo-a wczoraj był ten dzień Odpowiedz Link
alinka919 Re: MEGA ZGAGA - help!!! 18.10.09, 15:32 Iris versicolor 9 CH Lek Gastrocynesine tabletki-to właśnie znalazłam Odpowiedz Link
idonea Re: MEGA ZGAGA - help!!! 21.10.09, 11:23 Moja książka amerykańska podaje nt zgagi w ciąży: Zgaga połączona z pragnieniem, picie powoduje dreszcze i wzdęcia - Capsicum 6c Mdłości na widok jedzenia, uczucie zimna w żołądku, łaknienie napojów gazowanych Colchicum 6c Łaknienie zimnych napojów, po wypiciu wymioty, łaknienie soli Phosphorus 6c Zgaga pogarsza się około 11 rano, gniecenie w żołądku, apetyt na słodycze, duże pragnienie, apetyt słaby, zgaga gorsza po wypiciu mleka Sulphur 6c W Polsce bardziej dostępne są potencje 5c. Odpowiedz Link