Dodaj do ulubionych

Adresy Homeopatów ...

• sergey-karpov Re: Adresy Homeopatów Bełchatów, Warszawa 26.04.11, 09:11
      Bełchatów Łódzkie Rząsawa 12,
      Warszawa Karmelicka 11/29
      Ponad 20 letnie doświadczenie, badanie całego organizmu i na tej podstawie dobór leków homeopatycznych kłasyczny i elektroniczny (dr Voll). t.602342566, (44)6339461
      W.Chmielewska
    • kataryka Cała Polska - Poznań lekarz homeopata klasyczny 02.07.11, 10:20

Szczerze polecam p. Anna Furmaniuk lekarz medycyny - homeopata klasyczny .

Nie tłumi lecz leczy , drąży temat aż do bólu, szuka przyczyn choroby. Pani Ania ma bardzo dużą wiedzę oraz chęć niesienia pomocy innym . Bardzo empatyczna w stosunku do pacjenta i zawsze można na nią liczyć. Pomogła mnie i moim dzieciom. Polecam wszystkim, którzy doznali rozczarowań w leczeniu zarówno konwencjonalnym jak i homeopatycznym.

Podaję namiary do niej gdyż nie łatwo znależć je w internecie:
      Anna Furmaniuk
      aniafur@op.pl tel. 600646220

Pozdrawiam serdecznie kataryka
      • monilove26 Re: Cała Polska - Poznań lekarz homeopata klas 29.11.12, 21:56
        A gdzie dokladnie Pani Ania Furmaniuk przyjmuje i jakie sa koszty wizyty? I jakim lekarzem jest, pediatra, czy rodzinnym? Bede wdzieczna za informacje. Ja mialam zamiar wybrac sie do laryngologa homeopaty...Aleksandry Skuratowicz z Poznania? Czytalam o niej dobre opinie....czy ktos cos o niej slyszal ? Szukam kogos kompetentego dla mojej 3 letniej corci ktora od dluzszego czasu meczy sie z katarem splywajacym do gardla i wywolujacym kaszel...stad moj wybor laryngologa. Prosze o jakies podpowiedzi!:)
        • halszka111 Re: Cała Polska - Poznań lekarz homeopata klas 30.11.12, 10:34
          Lekarz homeopata nie musi być laryngologiem żeby leczyć problemy laryngologiczne. Homeopatia nie leczy jednostek chorobowych.
          • monilove26 Re: Cała Polska - Poznań lekarz homeopata klas 30.11.12, 16:23
            halszka111 napisała:

> Lekarz homeopata nie musi być laryngologiem żeby leczyć problemy laryngologiczn
            > e. Homeopatia nie leczy jednostek chorobowych.
            Wiem o tym, ale pomyslalam ze laryngolog obejrzy ja od strony migdalkow itp.:) No i czytalam ze ta doktor jest dobra.. .ale szukam ogolnie dobrego homeopaty w Poznaniu, ktory jest dostepny, bo np. dotor Wika to dopiero w styczniu ma terminy...a ja chce jak najszybciej...no i zeby koszt wizyty nie przekroczyl 150 zl...bo niestety, nie moge sobie pozwolic na wiecej:(
            • mamajasia2010 Re: Cała Polska - Poznań lekarz homeopata klas 09.12.12, 13:33
              Witaj, jeśli chodzi o ceny to pierwsza wizyta jest droga ze względu na czas trwania. Ja płacę 300 zł ale w tym miałam wszystkie wizyty kontrolne w danym miesiącu. Wiem od koleżanek , że doktor Święcicki zawsze wysłuchuje pacjentów i jeżeli komuś jest ciężko finansowo to negocjuje :) to wspaniały człowiek i lekarz. Według mnie najlepszy pediatra homeopata w Poznaniu ..a z opinii wielu pacjentów być może również w Polsce.To prawdziwy pasjonat i jeśli ktoś przychodzi z dobrą intencją - nie zostawiał bez pomocy. Każda z nas zachwala tego kto dba o nasze pociechy. Także potraktuj tę wiadomość jako rekomendację a nie namawianie:)Nie chcę podważać kompetencji innych wymienianych na forum lekarzy bo po prostu nie miałam z nimi do czynienia. Pozdrawiam serdecznie mama jasia - eliza
    • 22milva up 21.08.11, 22:58
      up
    • ewakram Re: Adresy Homeopatów ... 01.12.11, 09:43
      Witam wszystkich :)
      Jestem bardzo zainteresowana wizytą u dr.Świerczka.
      Czy dalej przyjmuje na Żółkiewskiego ?
      Ile mniej więcej kosztuje wizyta ?
      Bardzo dużo dobrych opini słyszałam na jego temat i zależy mi na namiar na jego
      gabinet. Bardzo dziękuję za odpowiedzi :*
    • noiress Re: Adresy Homeopatów ... 02.01.12, 00:08
      szczerze polecam pana Sławomira Figurskiego z Gdańska. Jest wieloletnim dyplomowanym homeopatą klasycznym i fizjoterapeutą. wiele pomógł mi i mojej rodzinie. numer telefonu raczej nadal aktywny: 513 603 509
    • zofijka4 Re: Gdańsk-Adresy Homeopatów ... 07.02.12, 18:44
      Sławomir Figurski, Homeopata klasyczny. Godny polecenia. Leczę u niego cała rodzinę. Pomógł mi z chorobą Hashimoto. Moj mąż zasięgał porady w sprawie nowotwora płuc - wszystko skończyło się pozytywnie. córkę wyleczyłam u niego z alergii pokarmowej. Moja przyjaciólka chwali postępy jakie ten pan osiągnął w leczeniu autyzmu u jej 9-letniego synka. Chetnie go polecam! wszystkie dane pana Figurskiego można znaleźć na Google maps, wpisując homeopatia klasyczna Gdańsk
      • minutek1 Re: Gdańsk-Adresy Homeopatów ... 09.02.12, 18:39
        zofijka proszę o kontakt na poczte gazetową.Chciałbym pogadać o leczeniu Hashimoto.
        • max19640904 Re: Gdańsk-Adresy Homeopatów ... 02.03.12, 06:55
          Szukam namiaru w Olsztynie lub okolicy/warm-maz/
      • marimari22 Re: Gdańsk-Adresy Homeopatów ... 07.10.15, 21:01
        POdpisuję się pod umieszczoną opinią. Jestem zadowolona z usług tego homeopaty klasycznego. POświęcił mi dostateczną ilość czasu na wywiad, żaden z innych lekarzy nie pomógł mi w sprawie alergii. MIałam notoryczny katar, bardzo często bóle gardła. Wszystko zaczęło się w młodym wieku. Przez lata otrzymywałam od lekarzy leki doraźne zawierające histaminę i inne świństwa, które w momęcie brania na początku pomagał a później organizm się na nie uodparniał i nic nie pomagały. Było coraz gorzej. Tak się męczyłam ok 10 lat aż zaczął się kaszelek i inne problemy. Wszystko zmierzało w kierunku astmy! Przerażona zaczęłam szukać kogoś kto w końcu zacznie leczyć przyczynę tego stanu a nie objawy uspokajać. MIałam dużo szczęsia, że trafiłam do Sławomira Figurskiego. Człowiek zajmuje się tą dziedziną z powołaniem. Wszystko dobrze tłumaczy, odpowiada na każde pytanie i po 0,5 roku leczenia po bólu gardła i katarze nie ma śladu. Ponadto z każdą inną sprawą zwracam się do niego. POmógł mi również masażami i akupunkturą. Leczy całego człowieka i problem a nie tylko objaw. Zapłaciłabym każdą cenę za takie podejście. Na obecną służbę zdrowia nie ma co liczyć. POlecam wszystkich, którzy chcą się zdrowo leczyć i bez nerwów. Czasami po lekach występuje pogorszenie objawów ale potem zawsze było już lepiej. Jeśli ktoś wybiera się pierwszy raz to warto o wszystko pytać bo leczenie przebiega zdecydowanie inaczej niż na NFZ. Warto się nie zrażać jak za pierwszą wizytą nie wszystko pójdzie jak należy. Ja z każdym problem chodziłam do skutku i z każdego zostałam wyleczona!!! DLa mnie gościu jest niesamowity! Zdecydowanie polecam!!!! Ma ogromną wiedzę z różnych dziedzin, wygłasza wykłady i jest autorytetem w swojej dziedzinie. WIem, że regularnie się szkoli i to u zagranicznych homeopatów.
    • matylda114 Re: Adresy Homeopatów - Brodnica 27.04.12, 21:35
      Lech Sprudin - homeopata (raczej nie klasyzny:/
      tel 503 925 837
    • skarpetka82 Świdnik k.Lublina 04.05.12, 11:06
      Zygadlewicz Elżbieta
      tel. do rejestracji 604427542
      Dopiero zaczęłam do niej chodzić, więc narazie nie mam opinii
    • dzikie_kwiaty Re: Adresy Homeopatów ... 04.05.12, 17:49
      Witam, jeśli chodzi o homeopatię, z własnego doświadczenia polecam lekarza homeopatę Remigiusza Catewicza. Przychodnia homeopatyczna, tego lekarza dostępna jest przez internet, na stronie www.homeopaci.pl. Warto odwiedzić, poczytać, i zdecydować się na tego specjalistę, bardzo mi pomógł, nie tylko w problemach z ciałem, ale poprzez całą terapię, czuję się dużo lepiej pod względami psychicznymi.
      Pozdrawiam
    • kasiabien Re: Adresy Homeopatów ... 28.05.12, 22:05
      A ja jestem z Kielc i na próżno szukam homeopaty w swoim mieście. Może ktoś zna, poleca? Już nawet nie mówię, że jakiegoś super, ale kogokolwiek?
      • tojamw Re: Adresy Homeopatów ... 28.05.12, 22:31
        Nie wierzę ,ze w Kielcach nie ma homeopaty....we z z wyszukiwarki w google wpisz Kielce,homeopata-izopata..i na pewno coś się wyświetli.Dobry homeopata to tez taki co leczy oprócz homeopatią również izopatią,.,,,z pewnością znajdziesz...
      • tojamw Re: Adresy Homeopatów ... 28.05.12, 22:41
        Jedno co ci mogę z homeopatów-izopatów zaproponować to ważne aby był to ktoś , kto skończył medycynę tzn. ,żeby to był lekarz medycyny trudniący się dod. homeopatią-izopatię....Innego nie polecam czyli lekarza homeopaty bez papierów lekarza medycyny konwec.Ci najcześciej widzą w człowieku tylko grzyby i pasożyty i z mikroskopu nie potrafią czytać .
        • kasiabien Re: Adresy Homeopatów ... 02.06.12, 21:42
          Dzięki. Też mi się zdawało, ze kogoś znajdę i z pewnością ktoś jest. Niestety przez wyszukiwarkę znalazłam dwa nazwiska, jedno na portalu oceniającym lekarzy bez opinii i bez telefonu, zero danych. Drugie tu na forum, ktoś podał panią, a ktoś drugi za chwilę ocenił negatywnie. Póki co działam sama i próbuję kogoś namierzyć.
          • tojamw Re: Adresy Homeopatów ... 05.06.12, 09:31
            zauważyłam ,ze czasem z inf. z Forum lepiej nie korzystać, są albo nie sprawdzone , albo palnięte ot-tak , ....czasem lepiej samemu się u siebie rozejrzeć....ew. z polecenie "poczty pantoflowej" wśród znajomych we własnym mieście...
    • kasiabien Kielce/Śląsk dr Podlasin 20.06.12, 21:58
      Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z takim panem doktorem Andrzejem Podlasinem? Na forum Kielce znalazlam wpis (ale z 2006) że przyjmuje w Zawierciu i Kielcach, na znanylekarz.pl bodajże przed chwilą trzy średnie oceny. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
      • ewaannap Re: Kielce/Śląsk dr Podlasin 12.07.12, 18:02
        leczę się u niego od 8 miesięcy z pozytywnym skutkiem.Z jego pomocy korzystały również moje córki, mąż oraz zięć-u wszystkich bardzo pozytywnie-jego leczenie jest skuteczne.W poczekalni od innych pacjentów też słyszałam na temat jego leczenia wiele dobrego.jedyne czego żałuję to tego,że nie podjęłam systematycznego leczenia u niego dużo wcześniej,a leczenie konwencjonalne,które przebyłam,akurat w moim przypadku uważam za stracony czas i pieniądze wyrzucone w bloto.szczerze polecam pana Andrzeja
        • kasiabien Re: Kielce/Śląsk dr Podlasin 12.07.12, 19:38
          Bardzo dziękuję za odzew :) A czy mogę jeszcze dopytać, gdzie pani korzysta z jego usług? Bo jeśli w Kielcach, to byłabym wdzięczna za jakiś namiar, miejsce w którym przyjmuje oraz informację czy długo się czeka na wizytę.
          • ewaannap Re: Kielce/Śląsk dr Podlasin 13.07.12, 12:20
            Przyjmuje w Kamieniu Pomorskim i Szczecinie-ale jest ze Śląska i pewnie przyjmuje u siebie i być może gdzieś w świętokrzyskim -tego nie wiem-można się dowiedzieć bezpośrednio u niego tel.502 150 590, 32 6731033
            • kasiabien Re: Kielce/Śląsk dr Podlasin 13.07.12, 15:51
              Stokrotne dzięki :))
              • radio_wolna_polska Re: Kielce/Śląsk dr Podlasin 30.10.12, 02:26
                .Gorąco polecam Wam dr R. Catewicza
                radio_wolna_polska 27.10.12, 06:07 Odpowiedz
                Tak jak w tytule. Wiele mi dał jako lekarz homeopata i jako człowiek-dobry człowiek a także wiele się od niego też nauczyłem.
                Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem powrotu do niego na leczenie internetowe i mam nadzieję że tym razem będzie ono w pełni homeopatyczne jednocześnie skutecznie przeprowadzone. Leczenie o które zresztą sam kiedyś prosiłem-zabiegałem. Tak samo jak w 1982 roku sam zabiegałem u lekarzy przychodnianych i szpitalnych o zoperowanie mi stawu kolanowego o co w tamtym czasie wcale nie było tak łatwo jakby się to niektórym wydawało, bo jeszcze w latach 70-tych uszkodzenie-zerwanie łąkotki oznaczało dla piłkarza zakończenie kariery zawodniczej/piłkarskiej , a lekarze chirurdzy tylko odpychali problem od siebie i odsyłali mnie do innych kolegów po fachu. A nawet znalazł się taki jeden szpitalny lekarz chirurg, który po oględzinach i badaniu powiedział mi prosto w twarz mniej więcej takimi słowami; kolega z tym kolanem to chyba symuluje!!! i do tego napisał, że nie widzi wskazań do leczenia operacyjnego, szpitalny lekarz chirurg ortopeda traumatolog postawił taką diagnozę, po 3 skręceniach itd. tego samego stawu kolanowego oraz 7 miesiącach gehenny-zmagania się z powrotem do normalności !!!
                A co najkomiczniejsze w tym wszystkim, to to, że do wojska z uszkodzonym kolanem się nie nadawałem a do pracy pod ziemią się nadawałem!!
                Gratuluję ówczesnym lekarzom z przykopalnianego ośrodka zdrowia znajomości teamatu/zagadnienia jednocześnie profesjonalizmu. A o innych rzeczach to ani nie chcę pisać, bo to nie to forum, bo się nadają na forum o przestępczości indywidualnej a może nawet zorganizowanej czy systemowej. Jeśli tylko wydobrzeję, to nie wiem czy czasem takiego forum nie założę sam, no chyba że już takie istnieje.
                Czuję wewnętrzną potrzebę przeproszenia-pogodzenia się z dr Catewiczem i zaczęcia wszystkiego od nowa. Nie wiem tylko czy on będzie chciał, bo to dużo wrażliwszy człowiek ode mnie z tego co zdołałem zauważyć.

Jeśli na tym forum jest ktoś kto zna osobiście dr Remigiusza Catewicza, to proszę go/ją o wstawiennictwo w mojej sprawie u niego, a moja wdzięczność nie będzie miała końca, bo będzie trwać wiecznie.

Zawsze ten sam, Zbyszek Dziopa

--
                • radio_wolna_polska Gorąco polecam Wam dr R. Catewicza 30.10.12, 02:41
                  > Tak jak w tytule.
                  • radio_wolna_polska Re: Gorąco polecam Wam dr R. Catewicza 04.11.12, 14:30
                    Gorąco polecam.
                    Wiele mi dał jako lekarz homeopata i jako człowiek-dobry człowiek a także wiele się od niego też nauczyłem.
                    Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem powrotu do niego na leczenie internetowe i mam nadzieję że tym razem będzie ono w pełni homeopatyczne jednocześnie skutecznie przeprowadzone. Leczenie o które zresztą sam kiedyś prosiłem-zabiegałem. Tak samo jak w 1982 roku sam zabiegałem u lekarzy przychodnianych i szpitalnych o zoperowanie mi stawu kolanowego o co w tamtym czasie wcale nie było tak łatwo jakby się to niektórym wydawało, bo jeszcze w latach 70-tych uszkodzenie-zerwanie łąkotki oznaczało dla piłkarza zakończenie kariery zawodniczej/piłkarskiej , a lekarze chirurdzy tylko odpychali problem od siebie i odsyłali mnie do innych kolegów po fachu. A nawet znalazł się taki jeden szpitalny lekarz chirurg, który po oględzinach i badaniu powiedział mi prosto w twarz mniej więcej takimi słowami; kolega z tym kolanem to chyba symuluje!!! i do tego napisał, że nie widzi wskazań do leczenia operacyjnego, szpitalny lekarz chirurg ortopeda traumatolog postawił taką diagnozę, po 3 skręceniach itd. tego samego stawu kolanowego oraz 7 miesiącach gehenny-zmagania się z powrotem do normalności !!!
                    A co najkomiczniejsze w tym wszystkim, to to, że do wojska z uszkodzonym kolanem się nadawałem a do pracy pod ziemią się nadawałem!!
                    Gratuluję ówczesnym lekarzom z przykopalnianego ośrodka zdrowia znajomości teamatu/zagadnienia jednocześnie profesjonalizmu. A o innych rzeczach to ani nie chcę pisać, bo to nie to forum, bo się nadają na forum o przestępczości indywidualnej a może nawet zorganizowanej czy systemowej. Jeśli tylko wydobrzeję, to nie wiem czy czasem takiego forum nie założę sam, no chyba że już takie istnieje.
                    Czuję wewnętrzną potrzebę przeproszenia-pogodzenia się z dr Catewiczem i zaczęcia wszystkiego od nowa. Nie wiem tylko czy on będzie chciał, bo to dużo wrażliwszy człowiek ode mnie z tego co zdołałem zauważyć.

Jeśli na tym forum jest ktoś kto zna osobiście dr Remigiusza Catewicza, to proszę go/ją o wstawiennictwo w mojej sprawie u niego, a moja wdzięczność nie będzie miała końca, bo będzie trwać wiecznie.

Zawsze ten sam, Zbyszek Dziopa

--
    • malgoska996 Re: Adresy Homeopatów ... 27.06.12, 22:40
      Małgorzata Jodełko
      Dyplomowany homeopata klasyczny i farmaceutka, absolwentka Pomorskiej Szkoły Homeopatii Klasycznej
      Gdynia, tel. 503-113-981
      • mamajasia2010 Re: Adresy Homeopatów ... 05.11.12, 13:39
        Polecam dr Święcickiego, w chwili obecnej najlepszy homeopata w Polsce pediatra ale i lekarz rodzinny.Największy plus tego w jaki sposób opiekuje się swoimi pacjentami to stałe dyżury telefoniczne od poniedziałku do niedzieli. moje dzieciaki zawsze chorują w piątki a dzięki doktorowi zdrowieją do poniedziałku. Ja też na początku miałam wątpliwości .Pani z rejestracji umówiła mnie na niezobowiązującą "kawę" z doktorem. To spotkanie rozwiało wszystkie moje wątpliwości.Pan doktor przez ponad pół godziny odpowiadał na moje pytania..ZA DARMO!! Nie czułam się do niczego przymuszona, ani nie czułam żeby choć przez moment mnie namawiał na wizytę u niego.Po kilku dniach wróciłam z synkiem.I tak oto już od roku cała moja rodzinka jest pod jego opieką. Polecam takie spotkanie-przynajmniej nie kupujesz kota w worku.Osobiście po raz pierwszy spotkałam się z takim podejściem do pacjenta ( a poszukiwałam długo, prawdę mówiąc za długo)także nie namawiam ale polecam.
        Pozdrawiam
        Mama Jasia
        • monpaj77 Re: Adresy Homeopatów ... 09.12.12, 21:45
          Gdzie przyjmuje dr Święcicki?
          • mamajasia2010 Re: Adresy Homeopatów ... 28.12.12, 14:04
            Witaj!
            dr Święcicki przyjmuje w Poznaniu . Nr telefonu 605 627 255.Pozdr.eliza
      • jedrula94 Re: Adresy Homeopatów ... 11.11.12, 10:42
        Pani Małgorzata traktuje profesje homeopaty z bardzo dużym zaangażowaniem.Terapia w 100% skuteczna.Szczerze mówiąc to było dla mnie ogromne zaskoczenie, że można tak wiele zdziałać tą metodą leczenia.Ogromna wiedza, cierpliwość, empatia i zdolności analityczne świadczą o profesjonalizmie pani Małgorzaty.

Pozdrawiam,Jędrzej Laskowski
        • honat5 Re: Adresy Homeopatów ... 24.02.13, 20:24
          Sławomir Prymas,homeopata,Gdańsk tel: 503 451 496.
    • helutka15 Re: Adresy Homeopatów ... - Gdańsk, dr Czarzasta 07.03.13, 22:33
      Dr E. Czarzasta ul. Chrzanowskiego 10 albo Sobieszewo. Pani doktor ma stronę internetową, gdzie są wszystkie informacje włącznie z nr telefonu.
    • jacoll21 Re: Adresy Homeopatów ... 30.08.13, 10:38
      Witam szukam dobrego sprawdzonego Homeopaty z Kujawsko-Pomorskiego.Najlepiej z okolic Rypina,Lipna,Torunia,Płocka.
      • jacoll21 Kujawsko-Pomorski 30.08.13, 10:41
        Witam.Jak w temacie szukam dobrego,sprawdzonego homeopaty z okolic Rypin,Lipno,Brodnica,Toruń,Płock.
        Pozdrawiam
    • 29100krotka Re: Adresy Homeopatów ... 03.09.13, 13:05
      Polecam dr Bożenę Ryczkowską:
      ul. Koprzywiańska 37
      Warszawa
      www.naturalnamedycyna.pl
      www.medycyna-integracyjna.pl
    • sergey-karpov Re: Adresy Homeopatów ... 21.06.14, 11:35
      Zapraszamy

Wiera Chmielewska
      Lekarz - homeopata, ponad 20 lat praktyki
      Rzasawa 12 97-400 Bełchatów
      ul. Karmelicka 11 00-155 Warszawa
      htttp://www.okozdrowia.pl
      t. 602342566

• krzywyberet Re: Adresy Homeopatów ... 16.08.15, 21:37
      Witam - poszukuję Adresu dr. Bogny Namysł z Poznania!!!Sprawa Pilna!!!!
    • marimari22 Re: Adresy Homeopatów ... 07.10.15, 21:04
      Swietny homeopata klasyczny Pan Sławomir Figurski 513603509 POlecam kompetentny, zyczliwy jako człowiek, cierpliwy i wnikliwy
    • mailpopracy Re: Adresy Homeopatów ... 22.02.16, 14:23
      Dr Ewa Staszczyk
      Homeopata klasyczny
      Przyjmuje w Warszawie (Ochota), tel. 505 896 293
      ewastaszczyk.com/

Polecam Panią doktor, leczę u niej synka i siebie. Wyleczyła synkowi wysiękowe zapalenie ucha (stan tuż przed założeniem drenów). Serdecznie polecam!
    • kurkowska1 Re: Adresy Homeopatów ... 03.03.16, 02:39
      Dyplomowana Homeopata Klasyczny Chorzów AnnaMaria Wilk www.naturwit.pl tel. 519-790-190
    • malgorzatka345 Re: Adresy Homeopatów ... 21.10.16, 19:48
      Dyplomowany homeopata klasyczny
      Terapeuta leczenia przez uświadomienie
      Trener rozwoju osobistego

Małgorzata Kmiecik
      Kontakt:
      95-100 Zgierz woj. łódzkie
      tel.:515-912-852
    • monikaratownika69 Re: Adresy Homeopatów ... 05.08.21, 19:27
      Homeopata Warszawa rosamedclinic.pl/homeopatia-czy-jest-skuteczna/
    • gosiajodelkostudniarz Re: Adresy Homeopatów ... 05.03.23, 22:58
      Małgorzata Jodełko-Studniarz homeopata klasyczny online adres strony www.homeopataklasyczny.com
      Serdecznie zapraszam na konsultacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka