piotrszamrej Białystok 10.02.05, 16:02 Piotr Szczesiul (85) 719 74 43 0602 323 483 przyjmuje w gabinecie prywatnym oraz wlasnej przychodni jako spec. med. rodzinnej ul.Witosa dostepny przez wiekszosc dnia telefonicznie Odpowiedz Link
basiaw87 Re: Białystok 22.04.07, 09:41 P. Szczesiul memu dziecku nie pomógł. Nie polecam. On u dzieci widzi głównie dwie choroby - alergię i refluks (bez badań oczywiście, tylko na podstawie wywiadu). Odpowiedz Link
delemka Re: Białystok 17.03.08, 15:40 A ja właśnie poszłam z synkiem miał wtedy 5 lat ze zdiagnozowanym refluksem III-go stopnia i alergią wziewną (kot trawy, brzoza olcha it.). Kaszel non stop. Antybiotyki 2x w miesiącu, tabletki gasprid, polprazol sterydy wziewne i doustne po kilka razy dziennie. Od tamtej wizyty czyli ponad rok nie wziął ani jednej tabletki chemicznej ani atybiotyku nie mówiąć juz o sterydach. POlecam a wrazie pytań proszę pisać delma@go2.pl gg 273089 Odpowiedz Link
czypior23 Re: Białystok 06.06.08, 17:47 A ja wręcz przeciwnie - polecam wszystkim. Ze skutkiem leczę u Pana doktora dwójkę dzieci. Pomógł nam skończyć definitywnie z nieustającym zapaleniem ucha, ustawił dietę. Dzieci mają przeprowadzone długie wywiady i aktualnie Pan doktor potrafi skutecznie dobrać im lek do naciekających je dolegliwości. Ostatnio zwalczyliśmy gardówkę i alergię na pyłki. Odpowiedz Link
black_halo Re: Białystok 20.08.09, 10:38 Pan doktor moze jest i dobrym homeopata chociaz w to nie uwierze za to paskudnym lekarzem rodzinnym. Leczylam sie pare ladnych lat. Na wszystko zapisywal antybiotyki niegdy nie wspominajac o lekach oslonowych, zalowal skierowania na badania ogolne. Mam spora nadwage i na wspomnienie o tym, ze kiedys leczylam niedoczynnosc i moze sie odnowila to powiedzial, ze mam mniej jesc i wiecej sie ruszac to schudne a nie szukac chorob. Poszlam na badanie prywatnie, wrocilam z wynikami potwierdzajacymi ogromna niedczynnosc na co pan doktor ... zaproonowal wizyty w prywatnym gabinecie. Odpowiedz Link
edziag Re: Kraków - pediatra 15.02.05, 19:12 od 1 lutego zmiana adresu na ul W.Łokietka 12a Kraków byłam, ale zanim wydam opinie poczekam na rezultaty leczenia. Odpowiedz Link
niinon Re: Warszawa i NIE TYLKO 23.02.05, 15:54 pan Andrzej Tołoczko, tel. 602 38 66 59 przyjmuje u siebie na Miłej tel (22) 635 33 44 oraz w klinice Consilium stosuje leki homeo "robione" - dobiera je indywidualnie, a nie wg książki, bo potrafi sprawdzić, czy działaja na czlowieka czy nie niezwykle sympatyczny i miły gość, ceny jak najbardziej umiarkowane no i przede wszystkim - super skuteczny innym razem napiszę wiecej, o własnych doświadczeniach pozdrawiam Odpowiedz Link
very_martini Re: Warszawa i NIE TYLKO 23.02.05, 21:14 ej, jak nie według książki? To on ma całą Materię w głowie? A daje jedną kulkę, czy kilka? To dość ważne dla nas info, bo lubimy wiedzieć, czy lekarz jest klasycznym homeopatą, czy nie-klasycznym, więc jesli wrócisz do tego wątku, to daj znać. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
rosiczka4 czy ktos zna dobrego homeopate w Częstochowie? 28.02.05, 10:07 Dzien dobry! Mam roczna coreczke i zazdroszcze mamom w innych wiekszych miastach takiego wyboru lekarzy-homeopatow, moze jednak jest jakis dobry h. w naszym miescie, poradzcie e-mamy! Nie moge przeciez z katarem i kaszlem jechac do Krakowa, Poznania czy Warszawy... Dziekuje z gory za odzew Pozdrawiam Odpowiedz Link
ania101a Re: czy ktos zna dobrego homeopate w Częstochowie 27.01.19, 07:08 Witam ja liczyłam dziecko u dr Bulacz w białej jednak nie wiem czy nadal leczy. Jeśli coś ustala to podrzuce Odpowiedz Link
zivona Gliwice - szukam dobrego homeopaty 07.03.05, 14:17 Gliwice - szukam dobrego homeopaty dla moich dzieci. Proszę jeśli ktoś wie o dobrym lekarzu, godnym zaufania - niech poda mi jakieś namiary. Mogą to być też okolice Gliwic. Synek choruje od listopada, mam tego juz dosyć, tylko antybiotyki i antybiotyki. Dziękuję za pomoc. Iwona Odpowiedz Link
monisia98 Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 11.03.05, 15:34 JA TEŻ SZUKAM W Gliwicach ewntualnie Zabrze, prosze o kontakt monisia98@gazeta.pl Odpowiedz Link
nika333 Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 16.03.05, 12:19 w Gliwicach nie znam, ale znam w Kedzierzynie Kozlu - dr Cywinska 077 4833546 Odpowiedz Link
jaga1968 Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 22.01.07, 22:29 Dr Cywińska - bardzo dobry lekarz. Leczy głównie homeopatycznie czasem z pomocą innych metod naturalnych. Sama znam 2 przypadki spektakularnej poprawy/wyleczenia. Gorąco polecam. My jeździmy właśnie z Gliwic. Całkowicie wykonalne. Odpowiedz Link
dorotabat Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 10.03.07, 17:58 Zdecydowanie polecam Pania doktor Aleksandrę Cywińską z Kędzierzyna-Koźla !! Odpowiedz Link
patrycjagr Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 26.01.09, 19:58 Hej czy możesz coś więcej powiedzieć na temat Pani dr??Bo ja trafiłam rok temu do jej męża ale szybko zrezygnowałam.. Odpowiedz Link
justyhna Re: Gliwice - szukam dobrego homeopaty 22.01.07, 20:50 Witam! tez szukam pediatry homeopaty,ale moge polecić panią dr Jezierską Krupę przyjmuje w przychodni dziececej w Zabrzu Maciejowie, nie przepisuje od razu antybiotyku i leczy dodatkowo homeopatią w naszym przypadku b. skutecznie! dlatego gorąco polecam lekarka godna zaufania! dlatego tez warto do niej jezdzic 10 km czy wiecej! Odpowiedz Link
kaja00 Re: Adresy Homeopatów ... 27.03.05, 23:12 Witam, myślę, że jest to bardzo dobry pomysł. Sama poszukuję Homeopaty w W-wie dla moich dzieci od bardzo dawna. Niestety albo odległość jest bardzo duża od naszego miejsca zamieszkania albo np trafiłam na Panią Doktor, u której leczenie przekracza moje możliwości finansowe (biorąc pod uwagę to jak często dzieci chorują). Zapłaciłam bowiem za 2-ke dzieci - wizytę wstępną - bez badania, nawet bez obejrzenia gardła dziecku po anginie - u p. dr NELLY RADWANOWSKA - AMEYGAG 2*270zl=540zł. W momencie kiedy chciałam wiedzieć jakie granulki Pani Doktor podała dzieciom (wyjęła z szuflady) lub wstępną informację o typie konstytucjonalnym dzieci - dowiedziałam się, że żeby otrzymać informację muszę odwiedzić Panią Doktor 4-5 razy z każdym dzieckiem. Niestety umawiając telefonicznie dzieci na pierwszą wizytę, nie zapytałam o cenę wizyty, ale nie uprzedzono mnie, że jakąkolwiek informacje o dzieciach (choćby wstępną) otrzymam dopiero po serii wizyt. Myślę, że mogłabym uniknąć tej niemiłej sytuacji (zaskakująca cena w zestawieniu z brakiem jakichkolwiek informacji) gdybym znalazła po pierwsze listę Specjalistów Homeopatów wartych polecenia z krótką informacją dodatkową jeżeli coś, jak np cena jest odbiegające od średniej... Bardzo liczę na to, że pomysł się spodoba i taka lista powstanie, a ja dzięki niej w końcu znajdę Homeopatę, do którego mogłabym się udać z moimi dziećmi. Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link
very_martini Re: Adresy Homeopatów ... 28.03.05, 17:26 Kaja, ta lista już powstała, właśnie się do niej dopisałaś:) Jest co prawda zabałaganiona i niekompletna, ale będziemy nad tym pracować. A ta pani to jakaś pomłka, a nie homeopatka. Uciekaj gdzie pieprz rośnie. Raz, że kwalifikacje jakieś dziwne, a dwa, że zwykła ludzka uczciwość też szwankuje. W Warszawie znamy i polecamy z całą odpowiedzialnością dra Oczkowskiego i z nieco mniejszą dr Pietkiweicz - Rok, z mniejszą, bo nie za dobrze ją jeszcze znamy. Za to z pełną odpowiedzialnością możemy kilka osób odradzić:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
kaja00 Re: Adresy Homeopatów ... 29.03.05, 22:53 Bardzo dziekuję :o). No coż, trochę mi to zabrało - po spędzeniu troszkę czasu na tej stronie doszukałam się listy. W każdym razie do wspomnianej Pani Doktor juz nie chodzę...! Chętnie natomiast spróbowałabym się wybrać do Pana dr Oczkowskiego. Kilkakrotnie trafiłam na pozytywne opinie o nim. Znalazłam też nowy numer telefonu, natomiast nie doszukałam się adresu tzn gdzie przyjmuje, a z dzieciakami to bardzo istotne żeby nie było za daleko. Ja jestem z Ursynowa. Wdzięczna byłabym za adres... Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link
jss7 Re: Adresy Homeopatów ... 18.06.06, 19:29 dr Jacek Oczkowski niestety aktualnie nieobecny, dr Pietkiewicz - Rok jest lepiej znana? czy znacie kogoś do polecenia w Warszawie? z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link
5_monika Re: jss7 19.06.06, 14:34 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=32790538&a=32913856 Odpowiedz Link
flimoni Re: Adresy Homeopatów ... 21.10.08, 20:28 Informacjatelefoniczna z 21-10-2008 jaka otrzymalam, dr.Pietkiewicz przyjmuje obecnie jedynie swoich stalych pacjetow :) Odpowiedz Link
seleni Re: Adresy Homeopatów ... 28.03.05, 20:54 Witaj kaja00 Też jestem z Warszawy. Od niedawna chodzę ze swoim synkiem do homeopatki, do doktor Kraśkiewicz, która ma gabinet na Grochowie. Widzę sporą poprawę. Mały dużo rzadziej choruje, jeśli zachoruje przebiega to łagodniej. Jest spokojniejszy, przesypia noce, przestał chrapac. Wizyta kosztuje 70 zł , pierwsza chyba 80. Mogę bez problemu zadzwonic w razie potrzeby. Spróbuj i odezwij się, jak Ci poszło. Telefon 0-603-060-010. Odpowiedz Link
kaja00 Re: Adresy Homeopatów ... 29.03.05, 23:01 Witam, Dziekuję bardzo za informacje o Pani Doktor Kraśkiewicz. Tak znam Panią Doktor. Byłam u niej 3,5 roku temu ze straszym dzieckiem, które wówczas miało 1 miesiąc. Byłam BARDZO ZADOWOLONA tak ze skutków jak i ze sposobu leczenia! Niestety w międzyczasie przeprowadziałam się z Saskiej Kępy na Ursynów i zrobiło się dla mnie trochę daleko do Pani Doktor. A bardzo żałuję.... Pozdrawiam Kaja Odpowiedz Link
komosia Do Kaja00 26.06.05, 12:57 Czy znalazłaś juz jakiegos lekarza godnego polecenia i w miare blisko domu? Tez mieszkam na Ursynowie i jazda z 2 dzieci przez cala albo W-wę mi się nie uśmiecha. Będę wdzięczna za odpowiedź :) Odpowiedz Link
very_martini Re: Do Kaja00 26.06.05, 14:33 Komosia, nie takie odległości ludzie pokonywali, żeby się dostać do dobrego lekarza. Jeśli myślimy o tym samym, to on przyjmuje tuż przy stacji metra ratusz. Pewnie zaraz na mnie naskoczysz, ale wydaje mi się, że rozsądniej jest raz poświęcić trochę czasu na wizytę u sprawdzonego lekarza, o którym wiesz, że jest dobry, niż czekać, aż jakiś pojawi się w Twojej okolicy. Homeopatów jest w Polsce nieco mniej niż dentystów i ginekologów. To moje skromne zdanie. 16%VOL 22%VAT PS. Wiem, że gdzieś na Natolinie przyjmowała jest jakaś homeopani, ale mamy dane sprzed kilkunastu lat;) Napisz w tej sprawie do Akownika, bo on miał z nią kontakt Odpowiedz Link
martella1 Re: Do Kaja00 27.06.05, 10:39 No nie noooo.... Czy nie popadamy w przesadę? Nie dość, że lekarz ma być dobry to jeszcze blisko domu... Ja rozumiem, że wyprawa z dziećmi, i tu jak dla mnie nie ma różnicy czy na koniec czy do środka W-wy, to jest wyzwanie, ale bez przesady właśnie... Ja mieszkam "pod" Warszawą i jakoś się zorganizowałam żeby z moją 2 do lekarza dotrzeć (a do mnie na wieś metro nie jeździ). Zwłaszcza że przyjmuje w soboty i można wtedy kogoś poprosić o pomoc. Wcześniej chodziłam do homeo blisko domu i niestety skutek był opłakany. Odpowiedz Link
komosia Re: Do Kaja00 28.06.05, 17:13 Widocznie jestem wygodna. Chciałabym mieć lekarza,do którego szybko mogę dotrzeć,bo moje dzieci często chorują i nie zawsze przecież mogę czekać do soboty. Poza tym jestem zdana na siebie i nie zawsze dysponuję autem. Dlatego szukam lekarza w pobliżu Ursynowa. Myślałam o dr Czeleju na Dickensa,ale cena mnie odstarszyła ... :( Odpowiedz Link
very_martini Re: Do Kaja00 28.06.05, 21:36 W takim wypadku polecam lekarza, do którego można dzwonić i który udzieli porady przez telefon, wtedy możesz sobie mieszkać w Markach albo w Grójcu. Jesteś wygodna, tyle Ci powiem. Gdybyś chciała znaleźć dentystę blisko siebie, to podejrzewam, że nie byłoby problemu, ale z moich doświadczeń (może mam niewielkie?) wynika, że w Polsce dentyści są jednak liczniejsi. Oczywiście, decyzja nalezy do Ciebie. Na marginesie wspomnę, że dr Czelej nie cieszy się u nas najlepszą opinią, ale skoro masz bliżej, to voila. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
komosia Re: Do Kaja00 29.06.05, 16:14 Nie rozumiem czemu się mnie czepiacie :) Ten wątek dotyczy chyba adresów lekarzy-więc chciałam się dowiedzieć,czy jest jakiś dobry homeopata,do którego miałabym blisko. To czy jestem wygodna,czy nie,to moja sprawa,zresztą sama to napisałam-a moja wygoda wynika z tego,że dzieci mam małe, gdybym miała z chorymi nastolatkami jeździć po W-wie, pewnie nie byłoby problemu. Co do Czeleja-to wiem,że nie jest polecany,a dodatkowo drogi. Jeśli sie okaże, że nie ma w pobliżu dobrego lekarza,to nie będę miała wyjścia. A może jednak mam wybór? Czekam, może Beba napisze coś więcej na temat pani doktor Ostojskiej(Czerniakowska by mi pasowała). Odpowiedz Link
akownik Re: Do Kaja00 29.06.05, 16:23 Sprawdz pocztę,bo podałem Ci jeden adres,który może warto wypróbować. Odpowiedz Link
komosia dr Duszkiewicz -Warszawa 29.06.05, 17:54 Dziękuję Akownikowi za namiary. Zadzwoniłam. Gabinet mieści sie na Albatrosów 12 - nie marzyłam o lekarzu, który będzie aż tak blisko! Ode mnie to jest spacerek. Pierwsza wizyta 180 zł, nastepne 80zł. Ale Pani dr jest teraz na urlopie :( W każdym razie zapisałam córcię i będę dalej informować o efektach współpracy. Odpowiedz Link
papryca Re: Warszawa dr. Nelly Radwanowska 02.05.05, 00:50 Znam. Korzystam. I polecam. Bardzo kontaktowa, szczegółowa, dokładna, konkretna. I co najważniejsze - dobrane leki działają. I jest pod telefonem w nagłych wypadkach. "Ustawiła" mi hormony (brak progesteronu, zanikające cykle), migreny należą do przeszłości, a skóra twarzy przestała przypominać syfowisko ;) A jak złapię jakiegoś rotawirusa, katar czy przeziębionko po 2, 3 dniach jestem jak nowa. Odpowiedz Link
orku Re: Warszawa dr. Nelly Radwanowska 24.05.05, 11:13 Czy mogłabyś mi podać namiary na Panią Nelly i ile kosztuje wizyta? Mam podobne objawy (zaburzenia hormonalne) no i ciągle zajęte zatoki. dzięki Odpowiedz Link
elle666 Re: Warszawa dr. Nelly Radwanowska 25.05.05, 14:27 ja moge podac, bo akurat mam na wierzchu jej wizytowke: bonifacego 92/23 tel. 0603 647 872 858 22 04 Odpowiedz Link
orku Re: Warszawa dr. Nelly Radwanowska 30.05.05, 17:03 witam i dzięki za namiary - trafiłam jednak na wątek, który mnie odstraszył od wizyty u tej Pani - ale może macie inne (lepsze) z nią doświadczenia? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=12246275&a=22125585 Odpowiedz Link
krutka74 Krosno, podkarpacie 12.05.05, 15:37 Pani doktor Joanna Biduś (pediatra, homeopata) ul. Zielona 65 38-400 Krosno Odpowiedz Link
edel36 Re: Adresy Homeopatów ... 16.05.05, 19:24 dr.med.Elzbieta Borowiak mój drugi homeopata(pierwszy przecholował z lekiem). Polecam ją jako naturopatkę świetnie zna się na ziołolecznictwie. Homeopatą jest świetnym, z pasją, a co ciekawe przyjmuje za darmo, tylko dla stałych klijentów. Nie posiada prywatnego gab. Odpowiedz Link
beba2 Re: Adresy Homeopatów ...Warszawa 13.06.05, 13:21 dr Ostojska -pediatra homeopata przyjmuje na ul. Czernakowskiej 26 b - parter III klatka Zawsze można do niej zadzwonić do domu. tel. 840 43 09 najlepiej wieczorem przyjmuje pon,śr,czwartki 16-19.00 Odpowiedz Link
m.staciwa Re: Adresy Homeopatów Olsztyn, Siedlce 14.06.05, 13:27 Proszę pomóżcie. Czy jest homeopata w Olsztynie? Mój znajomy potrzebuje pomcy. Ja jestem z Siedlec. Mamy bardzo dobrą homeopatkę M. Grabowiec ul. Teatralna 1 Odpowiedz Link
ada80 Re: Adresy Homeopatów ...Warszawa 23.06.05, 09:04 beba2 napisała: > dr Ostojska -pediatra homeopata > przyjmuje na ul. Czernakowskiej 26 b - parter III klatka > > Zawsze można do niej zadzwonić do domu. > tel. 840 43 09 najlepiej wieczorem > > przyjmuje pon,śr,czwartki 16-19.00 > beba2 czy to jest homeopatka klasyczna? Czy ja polecasz? Odpowiedz Link
beba2 Re: Adresy Homeopatów ...Warszawa 21.07.05, 22:50 Nie znam tej pani Ostojskiej. Znalazłam namiary na innym forum i skopiowałam. Dziewczyny, które o niej pisały, piały z zachwytu. Odpowiedz Link
ada80 Re: Adresy Homeopatów ... 23.06.05, 09:06 edel36 napisał: > dr.med.Elzbieta Borowiak mój drugi homeopata(pierwszy przecholował z lekiem). > Polecam ją jako naturopatkę świetnie zna się na ziołolecznictwie. Homeopatą jes > t świetnym, z pasją, a co ciekawe przyjmuje za darmo, tylko dla stałych klijen > tów. Nie posiada prywatnego gab. edel36, napisz prosze w jakim mieście ta homeopatka:) Odpowiedz Link
edel36 Re: Adresy Homeopatów ... 02.08.05, 19:36 w Komornikach pod Poznaniem, miejscowość przy trasie na Wrocław Odpowiedz Link
esprit3 Poznań 14.06.05, 23:08 Opisałam naszą historię w wątku "Sukces-obturacyjne zapalenie oskrzeli". Nasz homeopata to dr Piotr Stach, przyjmuje na ul. Świt. Nr tel do dr Stacha 0502 331 659 Odpowiedz Link
gadosia Re: Łódź 18.06.05, 19:11 ja mam pytanie czy ten Pan Kupnicki leczy rowniez nieplodnosc?? a i ile kosztuje wizyta .Za odpowiedzi serdecznie dziekuje Odpowiedz Link
very_martini Re: Łódź 18.06.05, 19:19 Homeopatia jest kompleksowa, więc jeden homeopata leczy w zasadzie wszystko. Kiedyś wypytywałam doktora o bezpłodność i powiedzial, cytuję "warto podjąć próbę". To nie jest człowiek, który naobiecuje Ci Bóg wie co i najwyżej potem się zmartwi, że się nie udało. Bardzo często jest tak, że przyczyną niepłodności - chociaż fizjologicznie jest niby ok - jest zbyt duża presja psychiczna, i tutaj homeopatia sprawdza się wyśmienicie. Pierwsza długa wizyta 120, kolejne około 70 i, wcale nie taka częsta wśród homeopatów, nieogranoczona możliwość kontaktu telefonicznego. Leczenie kataru przez telefon, bez konieczności odwiedzania gabinetu, to norma;) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
re-flex Łódź - dr Cybart 09.11.05, 11:09 Czy znacie tę panią, jakie macie o niej opinie? Wiem, ze przyjmuje na Kopernika 62 i prywatnie w domu. Odpowiedz Link
misiamo Re: Łódź - dr Cybart 28.09.06, 08:29 Moja koleżanka leczyła u niej syna. Z jej opini wynika, że dr Cybart jest dobrym lekarzem, ale dość dziwacznym w kontakcie. Podobno trzeba się przyzwyczaić. Odpowiedz Link
anna_ciemny Re: Łódź - dr Cybart 11.12.08, 22:11 re-flex napisała: > Czy znacie tę panią, jakie macie o niej opinie? Wiem, ze przyjmuje na Kopernika > > 62 i prywatnie w domu. Nie wiem czy dr Cybart jeszcze przyjmuje, ale leczyla mnie homeopatia i akupunktura jak bylam nastolatka (15 lat temu) i powiem Wam ze takiego homeopaty ze swieczka szukac. Uwielbialam ja :) Odpowiedz Link
wintersen WARSZAWA 08.07.05, 14:41 Vega medica www.vegamedica.pl/ i dr Cubała - Kucharska oraz Dr Mikołajewicz. Obie fantastyczne. Odpowiedz Link
marciszonka Re: WARSZAWA 11.08.05, 21:19 Pierwszej nie znam, ale drugą niestety tak i podam tylko suche fakty na poparcie tezy "dlaczego": jak Wam by się podobał lekarz, który nawet nie dotkie dziecka i już rzuca od drzwi swój sztandarowy motyw "Grzyb!!". Bzdury opowiada, klepie po ramieniu jak agent Amwaya. Zapisuje leki bez wywiadu, zwyczajnie leczy u wszystkich grzyba. Ino nie wszyscy go mają, ot, co. Aha! I jeszcze jedno kuriozum na ciemieniuchę (ewidentnie alergiczną) "my w Centrum Zdrowia Dziecka myliśmy noworodkom głowy Nizoralem!" Ciekawe bardzo. CZD ma to do siebie że stamtąd się nie odchodzi. To raz. Dwa - Nizoral noworodkom. No comments. Odpowiedz Link
elwira17 Re: WARSZAWA 30.08.05, 11:34 Nie wiem jak wymienione Panie, ja miałam kontakt z Panią Emilią Kwiatkowską, która również przyjmuje na Tarchominie o ile pamiętam na ul.Pomorskiej (dodatkowo bardzo chętnie rozdaje wizytówki z adresem domowym). Zdecydowanie odradzam. Osoba nastawiona wyłącznie na wyciąganie pieniędzy a nie na leczenie. O indywidualnym podejściu nie ma mowy. Za wizytę wzięła więcej niż była ustalona przy zapisywaniu. Przepisuje masę leków bez badań, wywiadu. Nastawiona głównie na dzieci. Odpowiedz Link
elwira17 Re: WARSZAWA 30.08.05, 11:37 Nie wpisało się tam gdzie chciałam. Chodziło mi o Vega Medicę. Odpowiedz Link
kajmal Warszawa 20.07.05, 13:25 Homeopata klasyczny - Urszula Chorzepa, dodatkowo zajmuje sie medycyna chinska, przyjmuje na ul. Wareckiej, tel. 691033877 Odpowiedz Link
hkobus Re: Warszawa 26.07.06, 23:24 Ja polece doktor Chorzebe jak najbardziej, prowadze u miej 10 m-czna corke. za pierwsza wizyte 120, potem,80-50- w zalznosci od lekow. Wycignela corke z kataru, kaszlu, antybiotykow, ucha itd Wprowadza na dobra diete, gotowanie w/g 5 przemian, leczy tez ziolami. Warecka to dorby adres, w samym centrum, latwo dojechac z dziecmi. Odpowiedz Link
astria1 Awinn - 3 miasto 01.08.05, 13:08 *Andrzej Winnicki - Advanced Homoeopathy Family Practice Australia * Rejestracja od godz. 8 do 18 tel: 0 - 601 - 783 - 510 email: ahfp_info@yahoo.com.au Odpowiedz Link
bodziar Dr.Anna Wieczorek nie wiem czy pediatra czy homepa 04.08.05, 19:33 W centrum medycznym Lim natknęłam sia na panią doktor Wieczorek.Urzekła mnie tym,ze szczególowo sie o wszystko pytała.Mieliśmy problemy z częstymi infekcjami i ta była kolejna dała nam na uodpornienie Thue i na objawy kaszlu i kataru Droser i jeszcze jaden specyfik.Było to w lutym.Od tej pory mała nie choruje.Ostanio na komary reagowała dużm odczynem ponownie poszłyśmy do pani doktor i otrzymałyśmy ledum palustre.Znowu strzał w dziesiątkę.Nie wiem , czy bardziej jest pediatrą czy homeopatą, ale polecam. Bogusia mama Joasi Odpowiedz Link
misia633 Re: Adresy Homeopatów ... 02.08.05, 17:46 Poznań lek.med. Maria Norkowska Musielak ul.Czysta 19a Kiekrz k.Poznania 061 8482866 Odpowiedz Link
eimzmm Re: Adresy Homeopatów ... 11.10.05, 20:31 Praktyka Lekarska Camino Marek Lorenc LFHom ul. Kielecka 17, 31-523 KRAKÓW tel. +12 4217784, tel. komórkowy +503 021 367, e-mail: marek.lorenc@mp.pl, www: www.lorenc.krakow.pl stosowane metody leczenia w zgodzie z naturą, w zakresie podstawowej opieki zdrowotnej: homeopatia, izopatia – przyżyciowe obrazowanie krwi, ziołolecznictwo, dietetyka, rozmowy psychoterapeutyczne. Odpowiedz Link
misia633 Re: Kiekrz k. Poznania 02.08.05, 17:53 lek. med.Maria Norkowska Musielak 061 8482866 Polecam. Podejmuje się z sukcesem leczenia trudnych przypadków. Odpowiedz Link
benia12 Re: Adresy Homeopatów ... 11.08.05, 19:52 Bardzo proszę o podanie adresu sprawdzonego i skutecznego homeopaty w RZESZOWIE Dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link
atrytka Wrocław-bardzo polecam 22.08.05, 23:54 witam podaję adres do homeopaty: aleksander piszczulin ul.podwale 36A/1 przyjmuje:pon.12-19 oraz czwartek 12-19 tel.342-45-00,wizyta 50zł,nie będę duzo pisac oprócz tego że bardzo pomógł mojemu synowi który miał niedosłuch lewego ucha oraz dzięki niemu uniknęliśmy ponownego wycinania trzeciego migdała oraz zakładania sączka do ucha.....jest super....ale nie przerazajcie sie na pierwszej wizycie(jest czasem bardzo małomówny-po prostu pytajcie...)zaufajcie mu bo bardzo warto-oprócz tego że jest homeopatą jest także irydologiem i od tego własnie zaczyna a wizyta nie trwa 2 godzin tylko tyle ile ty potrzebujesz....pozdrawiam Odpowiedz Link
annm Re: Wrocław-bardzo polecam 26.03.10, 09:53 szukam dr Piszczulina gdzie teraz przyjmuje??? jak się rejestrować? czy dalej polecacie? Odpowiedz Link
niesia22 zbieram opinie... 26.08.05, 08:11 Zbieram opinie o dr.Chortmanowiczu z Anina.Czy ktos z Was sie u niego leczyl, i z jakim skutkiem? Odpowiedz Link
lizka55 Dr Pyzia zna ktos???? 30.08.05, 12:59 leczy w katowicach, porabce, i warszawie niewim czy gdzies jeszce? wyleczyl sie ktos u niego? Odpowiedz Link
rosanna Re: dr Ryczkowska 01.09.05, 21:52 dr Bozena Ryczkowska - pediatra homeopata, przyjmuje w Starej Milosnej, ul.Dziewanny 18, tel.(22) 773-34-38,0606 413 300 pierwsza wizyta 100 zl, kolejne 50 zl link do strony: www.naturalnamedycyna.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 Odpowiedz Link
alicja513 Re: Dr Pyzia zna ktos???? 06.12.05, 18:37 Ja też jestem ciekawa, czy kogoś wyleczył? Odpowiedz Link
pocholita Re: zbieram opinie... 03.01.06, 23:28 Dr Chortmanowicz leczył mnie niestety nieskutecznie na gradówki. Powiedział, ze powinna zniknać po tygodniu, leczyłam się dwa miesiące i dałam sobie spokój. Ale podobno u dorosłych przyzwyczajonych do antybiotyków homeopatia działa gorzej. Natomiast moja szefowa leczy u niego swoje dzieci i jest bardzo zadowolona. Pomógł jej wiele razy a jego największym wyczynem było wyleczenie jej bliźniaków z zapalenia płuc w przeciągu dwóch dni. Odpowiedz Link
akve Kraków -pediatra ? 08.10.05, 23:03 Witam serdecznie, mieliśmy juz kontakt z leczeniam homeopatycznym u dr Kowalskiej. Ale KONIECZNIE musze zmienić lekarza.Młodsze dzieci zaczeły strasznie chorować :-( wiec sprawa jest pilna. Czy mozecie polecić homeopatę-pediatrę w Krakowie? Odpowiedz Link
lizka55 łomianki 11.10.05, 13:18 slyszalam ze przyjmuje tam dobry homeopata, niewiem czy jest ich w tej miejscowosci duzo czy malo, zna ktos moze jakiegos z tej miejscowosci? wiem ze to glupie ale wylecialo mi zglowy imie i nazwisko tego lekarza gdy je od kogos uslysze to napewno mi sie przypomni i bede wiedziec czy to o niego chodzilo, ale niestty nieznam ani adresu ani nazwiska a jedynie miejscowosc,bed bardzo wdzieczna z apomoc Odpowiedz Link
5_monika Re: łomianki lizka55 11.10.05, 15:16 Podaję tylko namiar, poza tym nic o tym panu nie wiem.Może dane jeszcze aktualne. Dr Jędrzejczyk, tel. 751 87 59. Łomianki, ul. Przyłuskiego 44 Odpowiedz Link
calineczka79 Re: łomianki lizka55 12.10.05, 09:20 Podobno jest bardzo dobry ale mi jakoś nie pomógł :-( może za krótko do niego chodziłam? a wizyty były dość częste - jak na moją teraźniejszą wiedzę aż za częste? Natomiast po zmianie homeopaty i kulek reakcja była bardzo szybka - podobno mogło się do tego przyczynić też wcześniejsze leczenie ale tego już nikt nie stwierdzi :-D Odpowiedz Link
sykoraks Re: łomianki lizka55 27.11.05, 10:56 dr Jędrzejczyk jest bardzo dobry, choć nie można go nazwać klasycznym. Ma spektakularne sukcesy z trudnymi przypadkami. Polecam. Odpowiedz Link
calineczka79 Re: łomianki lizka55 06.12.05, 10:24 na mnie się nie poznał i niestety nic z tego leczenia nie było :-( może miałam pecha... sam powiedział że będzie ze mną miał ciężko ;-) Odpowiedz Link
calineczka79 Re: Adresy Homeopatów ... 12.10.05, 09:35 No to spróbuję raz jeszcze skoro tu powróciłam :-) Może ktoś coś słyszał o tym homeo-doku bo zaczynam mieć wrażenie że to jakiś omam wzrokowy? ale ja u niego byłam, dostałam kulki, które pomogły............... a może mi się to po prostu śniło??? nikt nic nie słyszał? dr Adam Złotnicki przychodnia Naturmed Wawa-Gołąbki, ul. Koronacyjna coprawda nie wiem czy aktualne bo juz jakiś czas upłynął ale może teraz będzie w stanie powiedzieć mi o nim coś więcej czy go wogóle znacie coś słyszałyście? - mi pomógł :-) Odpowiedz Link
lato30 Re: Adresy Homeopatów ... 23.10.05, 15:28 Śrem homeopata klasyczny!!!! Polecam dr Ewa Szalaty-Weis. Tel. 0-61 283-64-61. Jest rewelacujna. Przyjmuje niestety tylko dzieci. Nowe osoby zapisuje raz w roku. Najlepiej zadzwonić i się umówić. Odpowiedz Link
lato30 Śrem!Klasyczna homeopatia 23.10.05, 15:30 Polecam dr Ewa Szalaty - Wies. Nietety przyjmuje tylko dzieci. Tel. 0-61 283-64- 61 Odpowiedz Link
very_martini Re: Śrem!Klasyczna homeopatia 23.10.05, 17:40 O, no to jesteś druga:) Miło mieć dwa źródła informacji:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
monikaka9 Re: Śrem!Klasyczna homeopatia 30.08.06, 11:32 Witam! Czy mogłabyś mi powiedzieć jeszcze cos więcej o tej pani doktor? Ile koszuje taka wizyta? I czy jeśli cos cię niepokoji to możesz do niej dzwonić kiedy tylko chcesz? w jakim wieku są twoje dzieci które tam leczysz? Pozdrawiam. Bardzo prosze o szybka odpowiedz. Odpowiedz Link
beba2 Nie polecamy ! 17.11.06, 09:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=52292830 Odpowiedz Link