katroz 14.11.04, 14:39 prosze o podanie namiarów na indeks leków po polsku a może ja ich nie mogę znależć bo żle szukam???? chodzi mi o to żebym mogła poczytać coś o leku jeśli mam jego nazwę i potencję, na co jest!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: indeks leków 14.11.04, 14:41 nie ma pełnych opisów w polskim necie po polsku 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
a.sap Re: indeks leków 15.11.04, 21:09 W sieci chyba nie ma w języku polskim. Ale - co sądzicie o tej pozycji: tinyurl.com/4zgck Cena dość przystępna. Czy ktoś z forumowiczów widział tę książkę i może napisać coś na jej temat? Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link
beba2 Re: indeks leków 15.11.04, 21:17 Dla początkujących jest OK. Dla "zaawansowanych i nawiedzonych" już nie bardzo. Leki opisane przystępnie, konkretnie, natomiast potencje i dawkowanie mi się nie podoba. Ale do poczytania o ogólnym zarysie substancji - jak najbardziej, zwłaszcza, ze cena przystępna. Odpowiedz Link
a.sap Re: indeks leków 15.11.04, 21:36 Dzięki. A co sadzisz o tym? tinyurl.com/5pcry Czy to może być "strawne" dla nie-medyka? Odpowiedz Link