osica 03.01.05, 18:57 Witam. No właśnie, czy znacie może taką stronę www, na której bedzie opis działania poszczególnych leków, ich specyfikacja, na jakie jest dolegliwości itp.??? Dzięki za pomoc!!! anqa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: opisy działania leków w internecie ?? 03.01.05, 20:18 Tak, link już był podawany, a ja nie mam siły grzebać i go szukać. Gdzieś na portalu www.homeoint.org, albo wpisz w google materia medica. Tylko po polskiemu to nic się nie znajdzie 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
reni32 Re: opisy działania leków w internecie ?? 09.01.05, 18:08 Cześć Znalazłam fajną stronę leków homeopatycznych i kilka z nich juz wypróbowałam www.homeomed.com.pl/main/ogolne/start/start.htmlRenia Odpowiedz Link
very_martini Re: opisy działania leków w internecie ?? 09.01.05, 18:24 Wszystko super, ale nie mówimy o lekach kompleksowych. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
reni32 Re: opisy działania leków w internecie ?? 09.01.05, 18:09 Oczywiście miało być tak www.homeomed.com.pl/main/ogolne/start/start.html Odpowiedz Link