Dodaj do ulubionych

POSZUKUJĘ DOBREGO HOMEOPATY Z WARSZAW

01.03.05, 23:27
Poszukuję homeopaty najchętniej ucznia dr Badetko . Mam dwie córeczki (9
miesięczną i prawie 4 letnią ciągle chorują już mi brak sił.Antybiotyki i inne
specyfiki pomagają na chwilę niestety. Ja sama jako kilkuletnia dziewczynka w
pod koniec lat 70 ( wiecznie chora na anginę ) trafiłam do dr Badetko który
zalecił 2 tygodniową kurację . Od tamtej pory ani razu nie miałam
anginy.Dziękuję z góry wszystkim którzy się odezwą
Obserwuj wątek
    • granna Re: POSZUKUJĘ DOBREGO HOMEOPATY Z WARSZAW 02.03.05, 08:20
      A przepraszam, czytam od góry i najpierw trafiłam na Twoj pierwszy chyba
      post :)) Cóz w Warszawie to mądre głowy polecaja własnie dr Oczkowskiego. O
      innych na razie chyba wiemy tylko, ze są (tak przynajmniej ktoś ostatnio z
      mądrych pisał).
      Pozdrawiam
      • very_martini Re: POSZUKUJĘ DOBREGO HOMEOPATY Z WARSZAW 02.03.05, 15:43
        No właśnie, o innych wiemy baaardzo niewiele, więc są 2 wyjścia:) Możesz iść do
        Oczkowskiego jako lekarza sprawdzonego wielokrotnie, albo do kogoś, kogo nie
        znamy i go dla nas przetestować:) Mamy warszawskiego homeopatę jednego na oślej
        ławce:) Jak mi się wreszcie przypomni, żeby zastukać do jednej dziewczyny, to
        może się dowiem czegoś bliżej o jednej pani, ale problem jest naturych technicznej.

16%VOL
        22%VAT

• hajnie Re: POSZUKUJĘ DOBREGO HOMEOPATY Z WARSZAW 02.03.05, 19:42
          Serdeczne dzieki za pomoc . Wybiore sie chyba do dr Oczkowskiego lub do
          dr.Duszkiewicz (laryngolog) niestety na eksperymenty szkoda mi czasu i zdrowia
          moich dzieci . Ale jak juz bede po kuracji mam nadzieje ze skutecznej to sie na
          forum podziele wiadomosciami . Co do lekarza z oslej laweczki to czytalam
          dzisiaj o takim co niedosc ze nie lubi pacjentow dzieci to jeszcze bierze za
          wizyte 160 zl do niego napewno nie pojde. (cos mi polska czcionka wysiadla
          hehe)Pozdrawiam Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka