Dodaj do ulubionych

stare urazy

• dota3 Re: stare urazy 20.05.05, 09:38
      przepraszam za wcześnie mi się kliknęło. Czym mozna potraktować stare urazy?
      Mój syn trzy lata temu miał naderwane ścięgno Achillesa, a od wczoraj znów boli
      go stopa pod piętą, widzę ten sam objaw, czyli próbuje chodzić na palcach jak
      się spieszy, normalnie na pięcie kuleje. Zaklina się że nie ma nic na sumieniu
      tzn. nie skakał, nie uderzył się. Kolega sportowiec mówi , że takie urazy lubią
      się odzywać bez powodu. Na świeżo to wiem, że arnika ale tak po trzech latach ?
      Można coś podać? Poradżcie proszę. Dorota
      • patchwork30 Re: stare urazy 20.05.05, 15:39
        Nawet po kilku latach, jak powroca bole pourazowe pomoze homeopatyczne Arnika
        np. C30
        • dota3 Re: stare urazy 20.05.05, 16:33
          Dzięki, a jak często podaje się w takim przypadku? Raz dziennie, częściej?
          • very_martini Re: stare urazy 20.05.05, 18:11
            Raz dziennie powinien wystarczyć.
            Ja pomyślałam jeszcze o rucie, ale to ewentualnei potem, arnika jest lekiem
            namber łan

16%VOL
            22%VAT
          • patchwork30 Re: stare urazy 20.05.05, 18:40
            ja bam radzila dac jeden raz i odczekac co sie stanie. Jak bedzie widac
            poprawe, to nie dawac wiecej. Kolejna dawke dac dopiero, jak sie znow pogorszy.
            Nie czesciej. Ale arnika dziala raczej krotko, wiec moze byc potrzebnych wiecej
            dawek niz jedna na dzien.
            Pzdr.
            Ola
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka