dota3 Re: stare urazy 20.05.05, 09:38 przepraszam za wcześnie mi się kliknęło. Czym mozna potraktować stare urazy? Mój syn trzy lata temu miał naderwane ścięgno Achillesa, a od wczoraj znów boli go stopa pod piętą, widzę ten sam objaw, czyli próbuje chodzić na palcach jak się spieszy, normalnie na pięcie kuleje. Zaklina się że nie ma nic na sumieniu tzn. nie skakał, nie uderzył się. Kolega sportowiec mówi , że takie urazy lubią się odzywać bez powodu. Na świeżo to wiem, że arnika ale tak po trzech latach ? Można coś podać? Poradżcie proszę. Dorota Odpowiedz Link
patchwork30 Re: stare urazy 20.05.05, 15:39 Nawet po kilku latach, jak powroca bole pourazowe pomoze homeopatyczne Arnika np. C30 Odpowiedz Link
dota3 Re: stare urazy 20.05.05, 16:33 Dzięki, a jak często podaje się w takim przypadku? Raz dziennie, częściej? Odpowiedz Link
very_martini Re: stare urazy 20.05.05, 18:11 Raz dziennie powinien wystarczyć. Ja pomyślałam jeszcze o rucie, ale to ewentualnei potem, arnika jest lekiem namber łan 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
patchwork30 Re: stare urazy 20.05.05, 18:40 ja bam radzila dac jeden raz i odczekac co sie stanie. Jak bedzie widac poprawe, to nie dawac wiecej. Kolejna dawke dac dopiero, jak sie znow pogorszy. Nie czesciej. Ale arnika dziala raczej krotko, wiec moze byc potrzebnych wiecej dawek niz jedna na dzien. Pzdr. Ola Odpowiedz Link