benia12 11.08.05, 19:42 Bardzo proszę o info na temat leczenia homeopatycznego dny moczanowej: jakie leki są najskuteczniejsze, czy można tą chorobę całkowicie wyleczyć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Dna moczanowa 11.08.05, 19:44 można wyleczyć, ale skuteczny środek może zasugerować jedynie homeopata. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
bo.nieek Re: Dna moczanowa 09.02.17, 09:07 Odświeżę wątek, bo sam jestem zwolennikiem leczenia homeopatycznego. Mam bardzo dobrego lekarza, który też preferuje taki typ leczenia i od niego dowiedziałem się o firmie Lehning, która produkuje lek o nazwie Urarthone, specjalnie na dnę moczanową każdej postaci, bo najpierw zajmuje się kwasem moczowym i stabilizuje jego odpowiedni poziom. Mi bóle całkowicie ustąpiły już po prawie 3 tygodniach. Co ważne lek jest wydajny i nie drogi. Odpowiedz Link
woyawoya Re: Dna moczanowa 28.02.17, 21:18 U mnie to samo. Zzdecydowanie najlepszy lek na dnę moczanową. Ja urarthone znam akurat z leczenia na rwę kulszową i wtedy bardzo mi pomógł. Z ulotki dowiedzielismy sie o innych zastosowaniach. Naprawde skteczny lek. Odpowiedz Link
woyawoya Re: Dna moczanowa 28.02.17, 21:23 zdecydowanie urarthone- potwierdzony przez wyleczonych. w mojej rodzinie trzymamy sie tylko takich leków, które sa sprawdzone. mezowi obnizyl kwas moczowy, który mial w nadmiarze i od razu lepiej sie poczul. teraz go juz nic nie boli. Odpowiedz Link