Dodaj do ulubionych

Zasadnicze pytanie

31.01.06, 08:12
A ja się pytam czemu to admin kasuje posty o treści innej niż gloryfikujące
homeopatię ........... niewygodne co?
A może się admin boi?
Profity się zmiejszą jak miej osób się uda ogłupić?
Skoro zamiast polemizacji jest kasowanie wątków to chyba jasno wskazuje na to
że coś z tą homeopatią jednak jest nie tak !!!!!!!!!!!!!!!!
WSYDŹ SIĘ ADMINIE
Obserwuj wątek
    • awinn Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 09:12
      pinaco chyba zdazylas zauwazyc ze te watki kazdy zna i na nikogo to juz wrazenia
      nie robi. Dobrze ze admin je wykasowal bo po co zwiekszac sztucznie ruch na
      forum juz to zrobilas na homeopati wiec po co to powielac :-)))))

pozdr
      A.
      -
      • pinaco Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 13:38
        Skoro wrażenia nie robią to dlaczego są kasowane ?
        • pinaco Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 13:46
          Czy tutaj też za chwilę admin zablokuje moją osobę ?
          Bardzo miły człowiek ten homo cośtam ...........
          Nie lubi polemiki woli kasować toż to prawdziwy guru.............
          • gagga3 Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 16:31
            Wiesz co Pinnaco? Ja myslalam,na podstawie Twoich rzeczowych wpisow, ze jestes
            osoba kierujaca sie inteligencja w szeroko rozumianym slowa znaczeniu.
            Tymczasem rozczarowalam sie! Jak Ty w ogole smiesz, dyskutowac i cokolwiek
            zarzucac jakiemukolwiek nawiedzonemu szamanowi wiedzy tajemnej?! Toz to wola o
            pomste do nieba! Szamani i wszelkiej masci czarodzieje i tak wiedza lepiej jak
            wyprawic na tamten swiat chora ofiare i jeszcze bezkarnie czerpac z tego
            nieopodatkowane zyski a Ty im tu chleb odbierasz! Ty masz swoje dyplomy,
            uczyles sie medycyny wiele lat, jestes autorytetem w tej dziedzinie a oni?!
            oni, biedacy nie maja nic. Jak sobie resztkami rozumu wpadli na pomysl latwego
            zarobkowania oszustwem, to Ty im przeszkadzasz! Jakby Ci bylo malo, to
            probujesz w sposob swiatly im udowodnic kim naprawde sa i oni biedacy Cie musza
            banowac, bo nic nie maja na swoja obrone a ze strachu drza, bo jak nie daj Boze
            trafisz do rozumu jakiegos nieszczesliwego chorego albo , co gorsza do czlonka
            rodziny osoby , ktora im sie udalo wyprawic na tamten swiat , to juz moze
            smierdziec okropna afera i kompromitacja a nawet kryminalem!!!
            Jak do tej pory nikt tutejszym czarownikom, wiedzmom i znachorom sie nie
            sprzeciwial, bo oni sa smietanka ludzi prostych a ludzi prostych latwo
            oszukac...Tymczasem ty im okropnie przeszkadzasz podsuwajac tu do czytania
            chorym ludziom tematy do przemyslen. Nie ladnie...:-)
            Ja mysle, ze ladniej bedzie, jak sie zainteresuje Szanowna Redakcje Wyborczej
            co sie na jej forach wyprawia czyli uzmyslowi owej Redakcji, ze umozliwia
            dzialalnosc kryminalna zwyczajnym oszustom , ktorzy sprytnie morduja swoje
            ofiary po wyssaniu z nich pieniedzy, aby nie bylo swiadkow ich przestepstw!
            Mozna wysmazyc zgrabny artykulik o tym co sie tu wyprawia...I to argumentujac
            wypowiedziami Jasnie Nawiedzonych i Oswieconych Homeopatycznie GURU HOMEOPATII
            STAD, KTORZY NAWET MATURA SIE NIE MOGA WYLEGITYMOWAC.
            • marta.gora Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 16:57

Pewnie tu znajdziesz wiele kontrargumentów dla siebie:
              homoeopathynet.com/list_of_homoeopathy.html
              Zwłaszcza porównaj takie dwa ciemnogrody jak UK i Poland.

A tutaj kliknij sobie na „Artykuły”:

www.homeopatia.edu.pl/
              Przyjemnej lektury :)))

PS No i weź pod uwagę, że w Polsce homeopatia zajmują sie przede wszystkim ...
              lekarze, czyli osoby z dyplomem AM.Czyli maturę najwyraźniej miec muszą.
              • gagga3 Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 17:18
                Jezeli ktorykolwiek z Waszych GURU ma dyplom lekarski to chyba nie wstydzi sie
                go ujawnic?
                • marta.gora Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 17:53
                  www.lshlif.mbnet.pl/engine.php?attr=bGFuZ2lkPTEmZ209MyZtaWQ9MyZzdHI9Mw==
                  Szukajcie a znajdziecie :)
                  • marta.gora Re: Zasadnicze pytanie 31.01.06, 17:55
                    www.lshlif.mbnet.pl/engine.php?attr=bGFuZ2lkPTEmZ209MSZtaWQ9MSZzdHI9MQ==
                    a tu się dowiesz, kto i z jakim tytułem naukowym i w jakiej dziedzinie,
                    przyczynił się do szerzenia homeopatii.
                    Jak widzisz- mało wiesz :)
                  • virginia1 Re:do marta.gore 31.01.06, 17:59
                    mato, szkoda Twojego czasu.Ktoś , kto strszy dobieraniem się do skóry (forum
                    fhomeopatia), nie jest godzien Twojego zaangażowania. Co ma znaczyć żadanie
                    okazywania dyplomów - szykuje się nam kolejna Komisja Śledcza?????
                    • stapelia Re:do marta.gore 31.01.06, 18:04
                      dokladnie- szanowna kolezanka albo jest sfrustrowana stara panna co nie ma w
                      zyciu nic innego do roboty jak zatruwac innym zycie, albo kims komu nalezala
                      by sie wizyta u psychologa, albo nudzi sie jej wybitnie i czeka na nie wiem
                      jaki efekt jej dzialan.
                      szkoda czasu.
                      • virginia1 Re:do marta.gore 31.01.06, 18:10
                        a moż jakaś firma farmaceutyczna jej to zleciła???? oj brzydko,... kosztem
                        chorych ludzi.......
                        • gagga3 Re:do marta.gore 31.01.06, 18:56
                          Znacznie "ladniej" jest oszukiwac ludzi nie majac nawet podstaw wiedzy
                          medycznej.Prawda? I jeszcze na tym zarabiac. Ja nie strasze! Ja to zrobie:
                          opisze wasz doniosly wklad tutejszych szarlatanow w usmiercanie ludzi i
                          uargumentuje to WASZYMI WYPOWIEDZIAMI ! MOZECIE BYC PEWNI KONSEKWENCJI
                          PRAWNYCH:-)
                          A zrobie tak dlatego, ze zal mi tych , ktorych oszukujecie w sposob karygodny i
                          z premedytacja skazujecie ich na brak rzetelnej pomocy medycznej.Zarty sie
                          skonczyly.
                          • stapelia Re:do marta.gore 31.01.06, 19:47
                            hihihihihhiihi
                          • kalineczka2 Re:do marta.gore 31.01.06, 20:34
                            Nastęne cudo z zespołem paranoidalnym i teorią spisku. Idź na forum humorum,
                            poopowiadaj ludziom głodne kawałki.
                            • gagga3 Re:do marta.gore 31.01.06, 22:26
                              Na was sie wzorowac nie trudno. Mimo to tylko kompletny idiota sie do tego
                              zmnizy.
                              • kalineczka2 Re:do zgaggi 01.02.06, 00:16
                                Ciebie to nawet do Media Markt nie wpuszczą, ale próbuj, jeśli nie masz co
                                robić i jak widać masz dużo czasu. Najwyżej podasz ich do sądu.
    • astria1 Re: Cholierraaa....chyba wesme miotłęęe 31.01.06, 22:33
      sama sacznę zprzątać...wiosna idzie czy cooooo ??? Co tu się kurcze porobiło ?
      Rządają matóry i moze dyplomy jakies inne ? Qrcze na forum chomeopatii to tooo
      sie nagadalo i przyszlo tu się wymanndrzac ?

A sioooo mi tu stąd coooo ?!!! bo jak saczne wymiatac to bedzie az się kurzylo
      jakies mi tu (z)gagga i pinaco jakies tam bedzie mi wąntki podywzzac noooo...

Ja tu prosze fermentuw mi nie siać bo i tak glupiam jak głomp lisciasty jestem !!!

Nio :-)

a innych serdecznie pozdrawiam :-))

Anna
      • stapelia Re: Cholierraaa....chyba wesme miotłęęe 31.01.06, 22:47
        Astria- tu nie ma zartow- homeopatia stanela w obliczu smiertelnego zagrozenia-
        wydalo sie ze przez forum zarabiasz na ludzkiej naiwnosci. jestes nieukiem,
        debilem i szarlatanem a na dodatek babą.
        hihihhihih na homeopatii juz dostala bana wiec sie nie wahaj.
        • astria1 Re: Cholierraaa....chyba wesme miotłęęe 31.01.06, 22:54
          Kurde... i co ja mam teraz zrobić !! Cała prawda wyszła na jaw !! muszę
          rozpocząć sledztwo "kto z kim" i "dlaczego" :D
          NAjpierw zacznę od zmiany "płci" zamiast babą stanę się dobrze prosperującym
          znanym doktorem który zarabia na ludziej głupocie ktora wierzy w białe kulki.
          hmmmm.... ale czy o to wlasnie chodzi ? a moze jednak homeopaci powinni leczyc
          za darmo - i co wtedy im się zazuci ? Etamm.. Stapelia - głupie to gadanie - idę
          sobie zrobić kawę ... chcesz też ?

:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka