sue30 07.09.07, 21:27 jesli lekarz zalecil mi brać przez 3 miesiące? Na opakowaniu nie ma żadnego info, oprocz tego że doustnie. :/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: monilia albicans-lek homeopatyczny-jak dawkow 08.09.07, 10:49 to zadzwoń do lekarza i zapytaj o częstotliwośc podawania leku pzdr Odpowiedz Link
sue30 :| 08.09.07, 21:25 Gdyby byla taka mozliwosc, nie pytalabym na forum. To lekarz medytycyny tradycyjnej, a nie homeopata, pewnie sam nie wie. Czy 4 tabletki dziennie przez 3 miechy to nie za malo? wystarczy raz dziennie? Odpowiedz Link
5_monika Re: :| 08.09.07, 21:47 ja stosowałabym co tydzień 1 dawkę.W dolegliwościach przewlekłych lek podaje się rzadko. Odpowiedz Link
sue30 Re: :| 08.09.07, 21:53 No wlasnie chodzi o dolegliwosci b. przewlekle. Jelita. Czyli z 5-10 sztuk raz na tydzien? PS. 9Ch jest mocniejsze czy slabsze od np 5ch? Odpowiedz Link
5_monika Re: :| 08.09.07, 21:59 ani nie mocniejsze ani słabsze :) może być 9ch 1 granulka, jak chcesz to weź 5, ilość granulek w dawce nie ma znaczenia ale mam wrażenie,że jednak sama zanlazłaś w necie nazwę leku i smodzielnie chcesz spróbować pzdr Odpowiedz Link
sue30 Re: :| 08.09.07, 22:06 Nie, nie sama. Sama to sie zdziwilam, że poważny, że sie tak wyraze, lekarz poleca mi cos takiego, kiedy leki tradycyjne nie pomagają.. dziękuję Ci bardzo za pomoc. :) Odpowiedz Link
5_monika Re: monilia albicans-lek homeopatyczny-jak dawkow 08.09.07, 22:14 kliknij nazwę monilia albicans na tym forum i przejrzyj wpisy, również z poprzednich lat, jest niewiele, ale z tym braniem nie jest tak hop, możesz dostać uciązliwych objawów i wtedy kogo się poradzisz co dalej ? Odpowiedz Link
sue30 Re: monilia albicans-lek homeopatyczny-jak dawkow 08.09.07, 22:40 Przeczytalam wlasnie stare posty. Będę obserwowac reakcję organizmu. Jakby sie cos działo na plus lub minus, to dam znać na forum, ku przestrodze lub nie. ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
5_monika Re: monilia albicans-lek homeopatyczny-jak dawkow 08.09.07, 22:50 może się dziać i na plus i na minus.Jak na minus to przeczekałabym chwilę kryzysu i później wzięłabym kolejną dawkę.Ale to się dobrze pisze jak się ma oparcie w homeopacie, który prowadzi leczenie. U nas kryzysy były prawie z każdym razem ale koniec końców wyleczenie. pzdr Odpowiedz Link