mirabelka10 05.06.08, 13:03 Czy ta doktór wymieniona wyżej jest klasycznym homeopatą?Prosze o opinie... oraz czy leczy wibracjami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabelka10 Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 05.06.08, 13:39 a może znacie dobrego co leczy wibracjami w wawie lub okolice? Odpowiedz Link
marciszonka Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 05.06.08, 13:52 Nie jest klasykiem i w małym stopniu homeopatą. Zaleca raczej chińskie zioła za ciężką kasę. Kontakt z nią jest utrudniony, wizyty bardzo drogie, skuteczność w naszym przypadku zerowa, jedynie drenaż portfela imponujący. A co do wibracji - nie mam pojęcia co to za metoda, ale jakby co to popytaj na forum medycyna naturalna, bo tu się zajmujemy tylko homeopatią. Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 08.06.08, 12:38 Skoro tak dużo wiesz...to poleć kogoś,bo ja już sama nie wiem. Najchętniej poszłabym do Nelly,lecz grubość mojego portfela by zupełnie znikła. Odpowiedz Link
marciszonka Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 08.06.08, 21:20 Nelly dla mnie absolutnie odpada na podstawie opinii o niej na tym forum. Nie znam dr Pietkiewicz-Rok, ale wiele osób ją chwali. Masz wyszukiwarkę, masz opnie ale niestety nie da się dobrać Ci homeopaty, który by Ci na 100% odpowiadał. Musisz sama, jak każdy tutaj sam szukał i szukał aż znalazł biorąc pod uwagę opinie pacjentów na forum, ale nie kierując się tylko nimi. Nie da się inaczej. Odpowiedz Link
molla7 Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 08.06.08, 23:35 miravelka, chyba nie otworzylaś tamtego watku , w którym pisałam Ci, ze przecież mozesz szukać nietylko w Wawie. Ktoś wrzucił kiedyś do adresów namiar na lekarzaze Skierniewic, to przeciez nie jest dramatycznie daleko. Sama z Łodzi jeżdze do Pabianic, chociaż to bliżej jednak nie dokladnie na miejscu. Odpowiedz Link
mirabelka10 Re: HOMEOPATA KLASYCZNY?Dr.Urszula Chorzepa? 09.06.08, 22:51 marciszonka napisała: > Nelly dla mnie absolutnie odpada na podstawie opinii o niej na tym forum. To znaczy???dlaczego?z powodu ceny? Odpowiedz Link