istra.sz 14.06.10, 12:59 Widziałam tu i ówdzie billboardy z informacją: Nowy basen Trakt Lubelski ileś tam. Może ktoś był? I coś więcej powie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzakm Re: basen Trakt Lubelski 14.06.10, 13:24 to chyba chodzi o basen w www.businessmaninstitute.pl/index.php ze zdjęć to taki pewnie jak w Delfin Wellness rekreacyjny. ale nie wiem, nie byłam. Odpowiedz Link
czarbox Re: basen Trakt Lubelski 18.06.10, 18:23 a ja bylem .... basen jest "za darmo" ale trzeba byc czlonkiem klubu bagatela 30K pln rocznie (o ile dobrze pamietam) kosmiczne pieniadze!! i basen na pewno nie jest dla dzieci, jak juz jeses czlonkiem to za wprowadzenie nieczlonka musisz zaplacic chyba 50 pln dla czestych bywalcow basenu/slowni/kortow etc etc pewnie jest to atrakcyjny uklad, dla sporadycznych na pewno nie Odpowiedz Link
czarbox Re: basen Trakt Lubelski 18.06.10, 18:24 aaaaaaaaa i jeszcze jedno .... czy ktos z was moze wie gdzie jest basen w otwocku/swidrze? slyszalem o takim ale sie nie dopytalem o szczegoly Odpowiedz Link
zyzorowa Re: basen Trakt Lubelski 18.06.10, 20:31 > czy ktos z was moze wie gdzie jest basen w otwocku/swidrze? slyszalem o > takim ale sie nie dopytalem o szczegóły jest basen "celników", w ośrodku szkolenia służb celnych (czy coś takiego) www.oscelny.pl/index.php?page=ko z mapką , nigdy tam nie byłam więc nie powiem jak było Odpowiedz Link
czarbox Re: basen Trakt Lubelski 29.06.10, 00:09 dzieki, chyba wlasnie o to mi chodzilo Odpowiedz Link
zyzorowa Re: basen Trakt Lubelski 29.06.10, 10:28 proszę bardzo daj znać czy warty polecenia, czy z dzieckiem jest sens iść.. ma 3 latka.. Odpowiedz Link
skuti77 Re: basen Trakt Lubelski 19.06.10, 19:22 lub tez bardziej dostępny www.icsir.pl/ w Józefowie Odpowiedz Link