Dodaj do ulubionych

osochozi.jo.pl

24.09.12, 22:33
osochozi.jo.pl
No późno juz bylo
Kolega w wątku obok o aktywnosc od 2 dni apeluje a ja nic i nic
i nic
Ksiadz redaktor chociaz sluchalnosc ma jaką - taką a tu? dziki najwyzej w straznicy pozarnej zwrócą uwagę na wpis a poza tym?
Oj ciezko
GSPW
----------
Gminna Służba Podnoszenia Wątków
Obserwuj wątek
    • feelek Re: osochozi.jo.pl 25.09.12, 08:38
      taaa..
      a w krakowskiem, jak jej karta przyszla,
      to świnia z soltysem wygrala....
      szlemik w piki tego bylo czy coś....
      • feelek Re: osochozi.jo.pl 26.09.12, 08:41
        Slowo na srode:
        [---]
        Amen
        ---------
        "....- kumie, a moze by tak co zasiac?
        - mozna, ino co?
        - aaaa nie wiem, cos, chocby zyto.
        - mozna i zyto...."
        • jozee Re: osochozi.jo.pl 26.09.12, 08:56
          Lep na Bluesa zarżnęli.Teraz będzie płatne, bez dużej sceny, rozłożone na kilka dni i bez Śląskiej Grupy Bluesowej.Kicha i komercha.Na miejscu naczelnego drukarza, Pana Ganczewskiego wypiąłbym się na jakikolwiek sponsoring.
          • 2zenek65 Re: osochozi.jo.pl 26.09.12, 12:33
            Zgadzam się niestety. Impra nabierała już swojego niepowtarzalnego charakteru, miała swoich stałych fanów. A tu takie zaskoczeni (niemiłe moim zdaniem). Wydaje mi się że obchody rocznicowe miasta pochłonęły zdecydowaną część środków na wydarzenia kulturalne w naszym Józku i organizatorzy zmuszeni zostali do zmiany formuły. Wielka Szkoda.
            • 0bywatelx Re: osochozi.jo.pl 26.09.12, 17:15
              Perfekcyjnie zalepione. Szkoda, bo impreza była zacna. Choćby HooDoo z Janosz. Ale może jakoś przetrwa i za rok będzie koncertowo i plenerowo. Koncerty rocznicowe mówiliście, że były dobre!
              MOK zaangażowany był w obchody, a teraz w konkurs Kar Mazurowych, cokolwiek to znaczy.
              A może znowu internetowa zrzutka i zaprosimy Dylana z jego najnowszą płytąsmile.
              • feelek nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie mial b 26.09.12, 21:29
                Nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie mial byc stosownie do swej wielkosci w J. uhonorowany.
                To tylko kwestia czasu jak sie o tym dowiecie i to mysle -niezbyt dlugiego
                -------
                ladnie to tak komu zapaskudzac watek: piszac oot?
                Nie moga/umia zalozyc swojego?
                --------
                "....- kumie a moze by tak co skosic?
                - mozna ino co?
                - bo ja wiem, cos chocby z brzega, moze owies?
                - eeee....
                - iiiiii...."
                • feelek Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 26.09.12, 21:43
                  "...ladnie tak komu zapaskudzac watek...?

no nie jest latwo wczuc sie w piurnonsens i zapodac chocby tak:
                  ...bylo to w pelnej rasizmu Ameryce. Pewien bialy znalazl sie w srodku nocy w dzielnicy murzynskiej. Bo bylo pozno a chcialo sie spac zaszedl byl do jedynego w okolicy hotelu. Tam go przyjac nie chcieli - jako bialego. Chcac nie chcac skorzystal z rady portiera i pomalowal sie pasta do butow na brazowo i proszac aby go obudzili o 5.00 poszedl spac. Rano, po pobudce chcial przywrocic sobie swoj uprzedni, bialy wyglad wiec myje sie, trze skore, coraz bardziej nerwowo i.... nic - ciagle jest brazowy. Czemu? bo sie na recepcji pomylili i obudzili nie tego

To oczywista glupi dowcip bo gdzie w Ameryce byl hotel tylko dla czarnych?
                  • 0bywatelx Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 07:24
                    Feelek ale nie chodzi o to Twoje wychodzone rondo, tylko o plenerowy koncert.

ps.

Nas nie zaskoczysz
                    • feelek Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 08:21
                      No popatrz a ja myslalem, ze:
                      "....Nasze..."
                      Jesli Cie
                      "...nie zaskoczylem..."
                      , to co jeszcze robisz w domu?
                      IM:
                      czemu w MOK nie ma jeszcze Twego podpisu pod tym "moim" rondem?
                      -------
                      podpisow nigdy za duzo, wiec komu Nalepa mily, pls. visit MOK i podpisac nasz (jednak) apel
                      • jozee Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 12:12
                        Feelek, solówa!To znaczy bijemy się.To znaczy bijemy się jeśli nie stchórzysz.Wyzywam cię na pojedynek o charakterze boksersko-prostackim.Dzisiaj pod mokiem się bijemy i uprzedź najbliższych,że z tego pojedynku tylko jeden wyjdzie cało.
                        • surmia Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 12:22
                          O której? To znaczy o której ta solówa? Bo chętnie pooglądam smile

Co do ronda i jego nazwy (którebytorondoniebyło) to ja pasuję. Nie podpiszę.
                          Za bardzo szanuję pana Nalepę, żeby jego nazwisko wisiało gdzieś na jakimś zaasfaltowanym kółku w małym miasteczku. Nawet, jeśli tu mieszkał.
                          Chyba, że życzyłaby sobie tego Jego Rodzina i w dodatku ta Rodzina wiedziałaby, że On życzyłby tego sobie.
                          Ale tak sama z siebie, bo tak, to nie.
                          • feelek Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 27.09.12, 15:58
                            Coz Surmia, zawooooooooood,
                            Kto, bo tu optowal za tym rondem tak z pol roku temu?
                            Choc mozna sie bylo troche spodziewac bo wybaczcie, drodzy, coraz bardziej dochodze do wniosku, ze Jozee, Surmia, Obywatelx, to tylko byty wirtualne
                            Nawet jesli nie, to co, drodzy, zrobiliscie w realu?
                            poza destruktywnym tu zwalczaniem czegokolwiek?
                            od tego pytania nie uciekniecie
                            Jesli sami go sobie nie zadajecie to ktos w koncu musi zrobic za was
                            • surmia Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 27.09.12, 18:32
                              to tylko byty wirtualne

Dokładnie! Istnieję tylko w Internecie. W realu mnie w zasadzie nie ma.
                              Nawet teraz, patrząc w lusterko, nikogo nie widzę.

Natomiast, jako niesurmia w realu jednak istnieję. I nawet ostatnio podpisywałam. Własnym podpisem, żeby było mi lepiej. I innym.
                              Ale za nazywaniem naszych minirond imionami znanych czy sławnych, podpisywać nie będę.
                              Bo nie.
                              No tak mam i jako surmia i jako niesurmia.

Acha! I proszę niczego nie robić ZA MNIE. Za surmię i niesurmię.
                              • feelek Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 27.09.12, 18:59
                                Masz to u mnie.
                                Co do tej pory zrobilem "za Ciebie"?
                                Jesli cokolwiek z tego, co forum zrobilo w realu i Ci to nie pasuje, to przepraszam (z zazenowaniem),
                                jesli moj prywatny wklad w nazwanie tego ronda ( jesli do tego dojdzie) to nic na to nie poradzisz.
                                Na demokracje mianowicie.
                                • surmia Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 27.09.12, 19:16
                                  Feelek, no przykro mi, że zburzyłam ci piękny i idealny obraz forum, ale wiesz, każdy ma swoje zdanie.
                                  Ja też mam.
                                  Demokracja ma to do siebie, że pozwala różnym jednostkom mieć różne zdanie. I zakazana jest w demokracji dyskryminacja z powodu np. tego, że ktoś ma inne zdanie.
                                  Pamiętaj o tym, bo z rozżalenia nie będziesz mógł spać.

Naprawdę ktoś rozmawiał z rodziną Nalepy o rondzie??? Łał!!!
                                  • feelek Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 28.09.12, 09:22
                                    1.sypiam nadzwyczaj dobrze. Pomysl aby to forum i jego jakosc miala na to jakis wplyw jest oryginalny.
                                    2.att. demokracji to mi chodzilo i chodzi, ze trzeba sie z nia jej wyrokami zgodzic. Przyklad Rejenta Milczka z Zemsty jest tu jak najb. aktualny. Oczywiscie, w ramach tej demokracji, mozesz teraz lobbowac aby to rondo (Rondo im. Tadeusza Nalepy) nie powstalo. Z zainteresowaniem bede na to patrzyl. Z tym wiekszym, ze zachowania ludzkie beda chyba zawsze mnie zaskakiwac.
                                    3. a rzeczywiscie "wow". Btw.: robic takie cos i nie porozmawiac? za kogo nas masz?
                                    • surmia Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 28.09.12, 10:29
                                      Feelek, czy ty dziś na pewno dobrze spałeś? Gdzie ja lobbuję i za czym?

Napisałam tylko, że nie uważam za słuszne nazywanie rond (malutkich i niepozornych rond) imieniem kogokolwiek, bo to mało poważne jest według mnie.
                                      Twierdzę tak od dawna i od dawna pisałam o tym moim przekonaniu na forum.

Skoro zależy komuś na ich nazywaniu czyimkolwiek imieniem, to dobrze.
                                      Nazywajcie. Otwierajcie. Przecinajcie wstęgi.
                                      Mnie to nie przeszkadza (vide - demokracja).
                                      Ale to znaczy także, że nie będę podpisywała żadnych wniosków o nadawanie imienia (czyjegokolwiek) tym rondom. A to cię tak oburzyło. I zawiodło.

A teraz możesz z zainteresowaniem patrzyć jak bardzo nie będę podpisywała wniosku za nazwaniem ronda imieniem pana Nalepy. Choć w tym przypadku nie będę zaskakująca. Przykro mi.
                                      • feelek Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 28.09.12, 11:16
                                        1. nie Surmia, nie jestem wielbladem. Nigdzie tez nie napisalem, ze lobbujesz. Latwiej mi to udowodnic, niz to ze nie jestem wielbladem. Wystarczy jak przeczytasz wpis, na ktory z oburzeniem odpowiadasz.

2. skoro nie zamierzasz lobbowac to fajnie. Glupota nie bedzie sie szerzyc. Bo jednak sie obawialem. Nic pewnego. Sa inni. Jest Jozee. Ale tu obawa zerowa. Najw. wyzwie mnie na solowe [ perlisty smiech]

3. Poczucia zawodu sobie jednak wobec osoby kol. S. nie odmowie. Przyznasz - pozwala mi na niego(: na ten zawod) ta wysmiewana tu przez gowniarzerie demokracja. Ad rem: wydaje mi sie, ze tu na tym forum klocilem sie z Kolezanka o nazwanie, upamietnienie najwybitniejszego z jozefowian, gdzie Kol. S.: bronila idei utrwalenia pamieci pana N. A tu masz takie cos. To i zawod.

4. mala prosba na koniec do pani/panny S.:
                                        nie umniejszaj tych rond imienia czyjegokolwiek, nie deprecjonuj. Patrz wzruszyli sie. Dla wielu takie cos, upamietnienie czyjegos istnienia, co przeminelo jest jednak wazne. To tylko poczatek. Powstanie tam obok, mam nadzieje, moze mosiezna laweczka z postaca w charakterystycznym kapeluszu, moze da sie ucho przylozyc do jakiej mosieznej sciany a tam bedzie lecialo: "kiedy bylem, kiedy bylem malym chlopcem, hej...". Minie kiedys wiele lat a ten napis tam bedzie, przejezdni beda pytac: kto zacz Nalepa byl?

ja jestem za, kilkaset osob tez, moze sie uda?

gites bedzie...
                                        • surmia Re: Surmia, zawoooooooood!!!!!!! 28.09.12, 11:37
                                          A, tak. Chciałam, żeby nazwano imieniem Nalepy szkołę. Wiem, że bez sensu i bez szans powodzenia.
                                          Ale rondo? Taki mały placek na jezdni? To już wolałabym jakąś tablicę czy coś. Takie ławeczki są fajne, ale kosztują kupę kasy. Jestem realistką.

Bez oburzenia to wszystko piszę. Naprawdę. Jestem oazą spokoju.
                                          • 0bywatelx Genialny pomysł Surmi 28.09.12, 12:33
                                            Ławka grająca kawałki Nalepy, jestem za - myślę, że takie cudo nie kosztuje więcej niż zdrój uliczny, a ma ich być dwa w 2013, tak słyszałem na mieście. Daję słowo, że pójdę /wkróce/ do p. Wojciechowskiej /dyr MOK/ i jej sprzedam ten pomysł.

A jako byt internetowy - Feelek nie każdy, każdego pomysł musi się podobać, przecież wiesz. A forumowo, to oprócz ogni sztucznych, gdzie jak dobrze wiesz uczestniczyłem, jako byt internetowy wyasfaltowałem z Jozee ulicę Natanka. Sobie też przypisuje oczyszczalnię ścieków, bo nie słyszałem, żeby ktoś wcześniej o tym mówił, a to ja byt internetowy wrzuciłem pytanie do burmistrza.
                                            • feelek Re: Genialny pomysł Surmi 28.09.12, 12:58
                                              Jesli Ci zalezy, idz i sprzedaj.
                                              Ten "twoj" pomysl z ta laweczka.
                                              Zeby Cie tylko potem nie zrobili, ze sie lansujesz.
                                              Ze swej strony deklarowac moge, ze wiem jak to sfinansowac bez angazowania gminnego budzetu.

PS. Nigdy, nigdzie nikomu niczego nie narzucalem.
                                              Jesli za takie chcecie uznac ten watek, to se poczytajcie, kto tu o tym zaczal.
                                              Nie ja.
                                              Choc, to oczywiste, ze w ktoryms momencie trzeba te sprawe zaczac naglasniac.
                                              (chocby po to aby zebrac podpisy)
                                              PS. Nigdy nie myslalem ze w taki sposob sie zakonczy to, ze ta sprawa zaczela byc naglasniana.
                                              Wszyscy, co na mnie o to tu najezdzacie:
                                              a je....nijcie sie w te swoje, nie wiem jakie, ega (sic!).
                                              No kto by pomyslal, takie cos.
                                              Choroba jaka?
                                              Pewno socjologiczna, jesli takie sa.
                                              • 0bywatelx Re: Genialny pomysł Surmi 28.09.12, 14:32
                                                Feelek ale to dobrze, że masz pasję. Proszę tylko nie wymagaj żebym klaskał przy Twoim każdym pomyśle. Wybierz tylko jakieś okazałe rondo, żeby nie było obciachu.

A ja jestem byt internetowy nie buduję sobie piedestału, nigdy nigdzie startować nie będę. A pomysł powiem, że Surmii, niech może Niesurmia przetnie wstęgęsmile
                                                Jak śpiewał Kazik /to bardziej moja bajka i chodzi mi o ostatni wers w sumie/
                                                "Jeśli nie chcesz wojska - tedy tam nie idź
                                                Jeśli nie chcesz być posłuszny - staraj się nie być
                                                Jeśli nie chcesz religii - wtedy nie chciej jej mieć
                                                Jeśli nie chcesz być ślepy - naucz się widzieć
                                                Jeśli nie chcesz wybierać - wtedy tam nie chodź
                                                Jeśli nie chcesz polityki - sam prawdy dochodź
                                                Jeśli nie chcesz być pod batem - jakoś się hartuj
                                                Jeśli nie chcesz się ścigać - wtedy nie startuj"
                                                • feelek Re: Genialny pomysł Surmi 28.09.12, 15:28
                                                  Apeluje:
                                                  nie popieraj,
                                                  Nie podpisuj
                                                  -------
                                                  ale tylko do Ciebie apeluje o to.
                                                  Do innych- aby moj pomysl poparli i pod nim sie podpisali.
                                                  Codziennie mozna w MOK w sekretariacie poprzec swoim podpisem:
                                                  Postulat do Rady Miasta o nazwanie jednego z jozefowskich rond imieniem Tadeusza Nalepy
                                                  PS.
                                                  -------
                                                  Nie dam nikomu ani tym bardziej Tobie wmawiac, ze:
                                                  Kaze cokolwiek komukolwiek,
                                                  Jestem kim nie jestem,
                                                  Robie czego nie robie
                                                  ----------
                                                  tu wychodzi jedna z wad internetu:
                                                  w tym wypadku:
                                                  1.jest inicjatywa
                                                  2.Komus sie wydaje ze demokracja, to to samo co dyktatura, gdzie byl przymus
                                                  3. wmawia inicjatorowi, ze zmusza aby jego pomysl polubil
                                                  ---------
                                                  to chyba tu chodzi o te 2 legendarne pokolenia, ktore musza przeminac po upadku komunizmu aby wszystko trafilo na swoje miejsca,
                                                  Znaczylo to co znaczy
                                                  --------
                                                  choc przyklad Grecji, Hiszpanii pokazuje na co innego
                        • feelek Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 16:11
                          nic z tego :
                          1. musialbys najpierw zaistniec
                          2. nawet gdybys istnial, to od kiedy zrobiles cokolwiek kiedykolwiek poza wirtualem?
                          3. nawet gdybys istnial i chcial zrobic cokolwiek poza wirtualem, to w pierwszej kolejnosci: zaciekawilo mnie, skad taki nagly przyplyw agresji u kolegi? Nie podoba ci sie z jakiegos powodu pomysl nazwania tego ronda? a to czemu?
                          4. jeslibys, sladem np. P JKM, sponiewieral tu jakichs nadambitnych inwalidow to owszem bylby to casus belli i wtedy sluzylbym do tej tzw. solowy i ci ew. buzie obil.
                          A tak?
                          nie widze dlaczemu mialbym sie fatygowac.
                          PS. Jak juz beesz w MOKu - podpisz liste, zrobisz choc raz cos pozytecznego
                          PS2. ja to bym ziola nie legalizowal, nawet malej ilosci.
                          • 0bywatelx Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 17:05
                            Jako nieformalny rzecznik Jozee'go, Surmii i swój, Feelek - na nasze dokonania to internetu za mało.
                            Jako byt internetowy, powiem tyle, a może to rondo to niegodne Nalepy, a może rodzinę śmieszy, że ktoś kawałek asfaltu chce nazwać imieniem ich bliskiego? Masz swoją misję i działaj jeśli to sprawia Ci przyjemność, wpiszesz sobie do ulotki w następnych wyborach. Nalepa nagrał kilka płyt i one sprawią, że nie przeminie. Festiwalowi przecież też była potrzebna nazwa, to wszystko marketing i to akurat zanakomity, a nie hołd artyście. Myślę, że w przypadku pisarzy i muzyków oddanie honoru to zakup ich dzieła.

A generalnie w ten piękny dzień życzę życzliwości i uśmiechu, takiego surmiowego.
                            • feelek Re: nieprawda jest jakoby Nalepa w tym roku nie m 27.09.12, 18:48
                              Rodzina Tadeusza Nalepy zareagowala na pomysl aby jedno z jozefowskich rond nazwac Jego imieniem w sposob b. pozytywny, byli wzruszeni.
                              Wiem to z relacji osob trzecich, bo sam osobiscie nie bralem w tej rozmowie udzialu.

Zapewne w ktoryms momencie ich to zniecheci i moze nawet stwierdza, ze moze lepiej nie. Nie nazywac. Tego ronda.

Co IMHO ich zniecheci?
                              Typowe Polsce/Polakom dzialanie:
                              pojawia sie jakas/jakakolwiek inicjatywa
                              moze i pozytywna,
                              Coz gdy czyjas/nie moja.
                              To co zrobic?
                              a up....lic!
                              Dowiedza sie bliscy p.Nalepy, najwybitniejszego, niezyjacego, bylo niebylo jozefowianina, ze jak to: ma on byc jakos upamietniony?! Ma sie okazac lepszy od innych jozefowian? o nie!

Q... spotykalem sie dotad wylacznie z pozytywnymi reakcjami na ten pomysl, tego nazwania.
                              Q...jakim to trzeba byc naiwnym aby sobie myslec, ze rzeczy oczywiste w oczywisty sposob przejda.

PS. Zarzuca mi sie, ze wystapilem z tym pomyslem aby promowac SIEBIE.
                              Mi chodzilo o to aby w tym nazewnictwie - tych naszych rond byla roznorodnosc aby tam byl i rysownik, i patriota, i swiety, i muzyk - jozefowianin, i - zloty medalista tez jozefowianin. To zreszta tylko propozycje, jest ich wiecej zgloszonych przez rozne osoby, np.: Kronenberg, nie wiadomo kogo i jak RM wybierze. Mozecie zglaszac wlasne kandydatury
                              I ROBCIE TO
                              ...a nie to bedziemy mieli wylacznie Ronda im. Swietych, Biskupow, Zasluzonych Ksiezy, Meczennikow i Rondo im. Bohaterow 378 Pulku Zmotoryzowanych Strzelcow Ziemi Karczewsko- Garwolinskiej z Tymczasowa Siedziba w Otwocku.

...dlatego aby tego uniknac, zglosilem te kandydature....

Zastanowcie sie, cokolwiek dalej napiszecie, jakie beda tego konsekwencje
                              Taka moja mala prosba.

• feelek Re: osochozi.jo.pl 27.09.12, 15:49
      n- Co to jest "teściowa na 102"?
      - Ruda?
      - e nie, choc też dobre, "teściowa na 102" to: 100 krokow w bok, 2 kroki w dol pod ziemią ....
      -----
      - eeeee, gupie, może by jednak co zasiac?
      - co wy kumie tak ciagle z tym "zasiac" i "zasiac"? Mrozkascie sie naczytali?
      - iiiii tam, Mrozka zaraz, doplatow z uniji ino sie boje ze nie dostane, jak nie zasieje i na Maserati z klimom nie styknie.
      -Maserati?!!!! We lbach sie wam, chamom przewraca! I co moze jeszcze tak z 240 po dwupasmowce ta maseratka popylacie gospodarzu?
      - ale gdzie panie. Traktorem? dyc to traktur z klimo, stereuo, hajfi i dzipi-esem, ze tylko rano mu pole wgrom do softueru to nawet o pol centymetra sie nie pomyli.
      - I sasiadowi miedzy nijak nie zaorze?
      - Nijak, ni mo takiej opcyji.
      - No to i wojny Kargula z Pawlakiem o zaorane 3 palce tez by nie bylo?
      - No nie.
      - I w ten sposob nie powstalaby najlepsza komedia w historii polskiego kina?
      - A no nie.
      - Cholerna Unia!
      - Chuolerno!
      • jozee Re: osochozi.jo.pl 28.09.12, 14:45
        Przeczytałem, że jakaś prywatna uczelnia im.Giedroyc'a upadła.I od razu pomyślałem o naszych lokalnych magistrach ochrony i magisterkach ekologii.Dużo mamusiek psoczy też na warunki w szkołach i przedszkolach.No to proponuję zdołować się jeszcze bardziej i w wyszukiwarce wpisać "wychowywanie dzieci w Norwegii".Można sobie porównać i odpowiedzieć wreszcie na pytanie dlaczego Polki nie rodzą dzieci.
        • feelek Re: osochozi.jo.pl 28.09.12, 15:47
          I tu wracamy do sedna tego watku:
          zauwaz czytelniku laskawie tytul:
          "Osochozi"
          A tez propozycje domeny:
          jo.pl
          Pasi Ci?
          PS. : pisac jozeeizmy, takie samo cwiczenie literackie, jak kazde inne:
          1. pisac nie na temat watku
          2. wsadzic jak najwiecej nieedorzecznosci.
          -----
          I tylko nie spodziewalem sie ze inni koledzy - internisci doloza swoje i zmienia temat.
          Ale to tez jakies doswiadczenie socjologiczne jest.
          • em-kwadrat Re: osochozi.jo.pl 28.09.12, 16:43
            Moja propozycja:
            Forum Józefowa im. Feelka Osochozi
            • feelek Re: osochozi.jo.pl 28.09.12, 21:12
              Wlasnie!
              lapiesz brachu!
              udowodnilem wreszcie, ze umiem pisac bez sensu!
              I nikt, nawet ja, juz nie wie
              O so chozi
              PS. jedno mnie tylko martwi:
              nikt tu na forum nie poparl, chocby werbalnie, pomyslu nazwania tego ronda,
              Zupelnie odwrotnie niz w realu
              Wniosek plynie jeden:
              nikt z realu tu nie zaglada
              No bo jak inaczej?
          • marcelina_83 Re: osochozi.jo.pl 28.09.12, 17:00
            a dlaczego niedorzeczności? smile Może o jakichś ciekawych wydarzeniach popiszemy czy coś, trochę się u nas dzieje smile www.facebook.com/photo.php?fbid=463512963669091&set=a.463512927002428.106989.171209809566076&type=1&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka