07.12.12, 14:39
Czy znacie jakies fajne salony spa w jozefowie?
co myslicie o anlaya day spa?na sikorskiego? potrzebuje godnego polecenia salonu
Obserwuj wątek
    • opoint Re: salon spa 18.12.12, 22:17
      Ja tam korzystałam z fryzjera i kilka razy byłam na manicure. Z obydwu usług byłam bardzo zadowolona, teraz też się do nich wybieram.
      • sylwiaa009 Re: salon spa 08.01.13, 22:51
        bardziej interesują mnie paznokcie a mianowicie żel, czy polecacie? Szukam dobrej manikiurzystki do moich ogryzków.Ale chcę też aby się dobrze trzymały
        • magdam110 Re: salon spa 09.01.13, 08:30
          w czasie kiedy się żelowałam chodziłam do DM Uroda w Otwocku do Pani Magdy i ją polecam, teraz też korzystam z jej usług - hybryda.
          • hanad5 Re: salon spa 09.01.13, 14:23
            Ja korzystam od wielu lat z usług Moniki w Falenicy przy pętli autobusowej i tam zrobione paznokcie trzymają się najdłużej a manikiur zrobiony jest solidnie. To również opinia moich koleżanek, które korzystały z innych manikiurzystek a przeszły do Moniki. Zresztą to profesjonalistka - kosmetyczka i wizarzystka a nie tylko nauczona na kursach. Może ktoś kojarzy ją z Józefowa - wcześniej pracowała najpierw na Skłowskiej a później na Mickiewicza.
            • mona13101976 Re: salon spa 11.01.13, 12:52
              Jakiej firmy lakierów używają w Falenicy?

• sylwiaa009 Re: salon spa 18.01.13, 12:17
                Chodzi mi o żelowe utwardzenie naturalnej płytki, chodzi mi najbardziej o trwałość. Ktoś korzystał z usług anlayi???
    • velpavel Re: salon spa 06.02.13, 11:32
      la-perla.pl/o-nas/kliniki/klinika-la-perla-spa-jozefow.html
      Polecam w imieniu mojej małżonki.
      • polawyr Re: salon spa 06.02.13, 15:12
        ale wy macie pusto w tych łbach- jakiej marki lakiery- olejna. wstyd o takich pierdołach pisać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka