Dodaj do ulubionych

Bednarek w Józefowie?

31.01.13, 22:01
Pewnie jak co roku w naszym mieście odbędzie się koncert plenerowy. Ja proponuje koncert zespołu Bednarek. Wokalista Kamil Bednarek jest młody, utalentowany, roznosi go energia. W rzeczywistości brzmi jeszcze lepiej niż na płycie. Co Wy myślicie o tym?

(Proponuje Raggafaya, Bednarek, Farben Lehre. Te zespoły bardzo często razem koncertują, mają wspólnego managera, więc nie powinno być żadnego problemu z ich strony, o ile zostanie zaklepany termin. Niestety MOK odpiera wszystkie nasze prośby organizując ciągle jakieś tandetne przedstawienia. )

www.youtube.com/watch?v=UP_5r8tHKcI - Bednarek pod PKiN w Warszawie
Obserwuj wątek
    • em-kwadrat Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 01:25
      Wątek jak koncert życzeń wink
      Ja proponuję zespół COMA. Widzę że Roguc nie jest taki młody jak Bednarek (nie znam), ale też roznosi go energia i świetnie wypada na koncertach smile
      www.youtube.com/watch?v=mlC0VDfp7PA
      www.youtube.com/watch?v=_GffSNH2S9Y
      Jeśli zrobisz sondaż, to pewnie wygra (46 mln wyświetleń w youtube):
      www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU
      Wszystkim nie dogodzisz.
      • aleksandra320 Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 13:04
        Nie! Na 46 mln się nie zgadzam! Wiochy w naszym mieście nie zrobimy! Mam nadzieję, że ludzie tu słuchają chociaż odrobinę ambitniejszej muzyki...
        • em-kwadrat Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 13:34
          aleksandra320 napisał(a):

> Mam nadzieję, że ludzie tu słuchają chociaż odrobinę ambitniejszej muzyki...

Koncert plenerowy i "ambitna muzyka" w przekroju wiekowym 1-xxx lat? Proszę bardzo Grupa MoCarta:
          www.youtube.com/watch?v=ZJgRtOQw2ac
          www.youtube.com/watch?v=3rX_S9eoV7I
        • aleksandra320 Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 13:51
          Chodziło mi oczywiście, że nie zgadzam się na zespół Weekend. Według mnie potrzebna jest dawka energii i optymizmu od Bednarka.
    • opoint Ola Bieńkowska 01.02.13, 08:09
      Ola z pewnością na plener się nie nadaje, ale śpiewa klimatycznie. Jest bardzo utalentowana i jak ktoś jeszcze jej nie słyszał, to podsyłam linka.

m.youtube.com/watch?v=nwu3bZsj9-Q
      Fajna dziewczyna, szkoda, że w ogóle nie promowana.
    • mieszkanka09 Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 13:08
      Jestem jak najbardziej za. Bednarek jest idealnym wyborem! Duża frekwencja jest gwarantowana. Bardzo pozytywny i utalentowany człowiek. Jednak prawdopodobnie MOK nie weźmie tego pod uwagę.
    • jack_orlando Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 16:38
      z tego co wiedzę, to będzie koncert Raggafaya w MOKu:
      mokjozefow.pl/index.php/program/luty-2013
      • mieszkanka09 Re: Bednarek w Józefowie? 01.02.13, 18:24
        Tak, jednak trzeba pomyśleć o artyście, który wystąpi na koncercie plenerowym. Piszcie co myślicie o Bednarku., bo według mnie to idealny wybór
        • wilczyca28 Re: Bednarek w Józefowie? 06.02.13, 17:52
          TAK!!! Bednarek jak najbardziej, ma dużo pozytywnej energii,to bardzo dobry wybór na letni wieczór, baaardzo dużo dobrej zabawy smile
          a jeśli nie bednarek to jakiś inny zespół reggae mile widziany! ALBO NAJLEPIEJ KILKA
          • mieszkanka09 Re: Bednarek w Józefowie? 06.02.13, 18:18
            Czyli najlepiej Bednarek + Raggafaya, Farben Lehre smile Najlepiej w czerwcu ;D
            • wilczyca28 Re: Bednarek w Józefowie? 06.02.13, 19:33
              Raggafaya będzie juz zaraz w lutym a Bednarka chcemy DOPIERO na koncercie plenerowym i jeszcze oprócz Bednarka na plenerowym kogoś jeszcze z reggae zeby juz nie mieszac rodzajów muzyki
    • dany12-k Re: Bednarek w Józefowie? 22.02.13, 11:18
      wita,

z bednarkiem to raczej nie w tym roku, ale proponuje raggafaya w sobotę 23 marzec 18:00 za darmochę
      • mieszkanka09 Re: Bednarek w Józefowie? 22.02.13, 18:18
        Dlaczego nie w tym roku?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka