25.04.14, 23:43

"dobra drogeria" wyprzedaje sie ,40% obnizki na caly asortyment.wszystko pieknie i ladnie brzmi tyle ze ktos tam obliczac procentow nie potrafi .juz drugi raz widze u nich taka pseudo obnizke .sprawdzcie swoje zakupy...
Obserwuj wątek
    • grudziaz Re: drogeria 26.04.14, 07:24
      Aaaaa procentów nie znajom?
      A ciebie tak to ruszyło, że aż konieczność rejestracji i opisania tego na forum naszła?
      • juillet1 Re: drogeria 27.04.14, 23:02
        zawsze mnie ruszaja cwaniackie zagrania.no ale jak ktos na tym zeruje to wkoncu bankrutuje.prawda Mr.Grudziaz?

• diego-de-la-vega Re: drogeria 28.04.14, 19:58
          Z tego co mi wiadomo, błąd leży w firmie co drukowała plakaty i osoby z "dobra drogeria" odpowiedzialnej za pilnowanie sprawy z plakatami. Okazuje się, że powinno być nie, że wszystko -40% tylko zniżki DO 40% czyli mniejsze też mogą być.
          • mona13101976 Re: drogeria 28.04.14, 21:59
            Dzisiaj robiłam zakupy, przestrzegam sprawdzajcie paragony do moich zakupów został dobity produkt za 24 zł, którego nie zakupiłam. Szkoda, że nie zauważyłam tego wcześniej, ponieważ dzisiaj był chyba ostatni dzień działalności "dobrej drogerii...."

• zbulwersowany_pl Re: drogeria 29.04.14, 07:47
              czyli zamykają się?
    • michaszkowy Re: drogeria 29.04.14, 07:45
      Dla mnie to była zawsze " droga drogeria" więc jest mi z tego powodu że się zamyka naprawdę wszystko jedno.
    • michaszkowy Re: drogeria 29.04.14, 08:05
      Z tego co tutaj wyczytałam to wydaje się ,że tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka