Dodaj do ulubionych

2 psy- bokser i labrador!!

18.03.15, 19:26
18.03.15 r. o godzinie 16.45 znaleziono młodego boksera, samca, kolor rudy na osiedlu Dębinka niedaleko przystanku Świdry Małe na ul.Ekologicznej. Pies był ranny i trafił do lecznicy w Celestynowie, o sprawie wie też Straż Miejska w Józefowie i Policja w Józefowie. Jeśli poszukuje go właściciel, to te instytucje mają najświeższe informacje o stanie psa. Psu towarzyszył biszkoptowy labrador, samiec, który niestety oddalił się do lasu i nie udało się go odnaleźć.
Obserwuj wątek
    • diego-de-la-vega Re: 2 psy- bokser i labrador!! 18.03.15, 20:04
      Chyba wiem o jakie psy chodzi ale nie wiem kto jest ich właścicielem. Wiem, że od jakiegoś czasu chodzą po okolicy. Czy są porzucone czy może ktoś je wypuszcza na cały dzień a potem one wracają tego nie wiem.
    • ka_s1 Re: 2 psy- bokser i labrador!! 18.03.15, 21:55
      Przekazałam wiadomość sąsiadowi właściciela, obiecał go zawiadomić. Psy przebywają na posesji przy ul. Bogatki. Bardzo często biegają przy moim domu, są sympatyczne i nikogo nie zaczepiają. Szkoda, że właściciel nie opiekuje się nimi. Mam nadzieję, że cała historia będzie miała szczęśliwy finał.
      • doomi Re: 2 psy- bokser i labrador!! 19.03.15, 08:24
        Jeśli właściciel nie opiekuje się nimi to takie zwierzęta powinny być z mocy prawa takiemu "właścicielowi" odebrane.
        Mam nadzieję, że zapłaci on za leczenie swojego psa.
        Mnie średnio obchodzi że pieski są sympatyczne, bo niby skąd ja mam to wiedzieć idąc chodnikiem naprzeciwko?
    • ka_s1 Re: 2 psy- bokser i labrador!! 18.03.15, 22:00
      Dodam jeszcze, że labrador dotarł cały i zdrowy do domusmile
      • jozefow22 Re: 2 psy- bokser i labrador!! 18.03.15, 22:01
        Ojej jakie dobre wiadomości!!! DZIĘKUJĘ!! Bo ja się bardzo martwiłam o labradora. Bokser jest u Pana dr Baczyńskiego, numer telefonu 602 268 844.
        • ola2338 Re: 2 psy- bokser i labrador!! 19.03.15, 10:54
          Witam Państwa serdecznie!
          To ja jestem właścicielką, jestem w kontakcie z lekarzem i odbieram psa oraz pokrywam koszty leczenia. Wszystkich ogromnie przepraszam za całą sytuację. Psy są zamykane na posesji i dokładam wszelkich starań, aby nie uciekały. Pozdrawiam i dziękuję Państwu za pomoc.
          • abecadlo9 Re: 2 psy- bokser i labrador!! 19.03.15, 14:15
            Podoba mi się Pani postawa,że odezwała się Pani tutaj i podziękowała...coś powiedziała.Pozdrawiam.
          • surmia Re: 2 psy- bokser i labrador!! 19.03.15, 14:21
            A który to już raz uciekają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka