tofel3 05.10.15, 15:37 Dawno nie było spotkania forumowiczów. Już chyba każdy powrócił z urlopu. Więc może zorganizujemy kolejne spotkanie dla forumowiczów ? Pozwolę sobie zaproponować datę 17.10. Miejsce do ustalenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 05.10.15, 23:27 popieram wszystko, co sluzy rozwojowi wiezi lokalnych jest dobre " ...8 dnia, jak byl sobie 7 dnia odpoczal, stworzyl Pan internet, facebook i twitter .... i zobaczyl, ze sa dobre... potem dolozyl do tego spotkania w realu... . " F.16.8 tylko, ze ja obecnie chory jestem i nie wiem, czy bede mogl... wypic to piwo, co je Tofel warzy Odpowiedz Link
dbam_o_zdrowie Re: Spotkanie Forumowiczów 06.10.15, 23:00 feelek napisał: > tylko, ze ja obecnie chory jestem i nie wiem, czy bede mogl... wypic to piwo, c > o je Tofel warzy Zastosuj olejek oregano. W zależności co dolega to inaczej sie aplikuje. Jakie sa dolegliwości? Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 06.10.15, 23:42 olejek oregano jako panaceum? jak komu noge urwie tez? nie, zebym mial ( urwana noge), tak pytam... PS. sorry, ale pytanie o dolegliw. pozostawie bez odpowiedzi, tylko powiem ze sa one: nad spodziewanie przeciagle i nad wyraz meczace. ... i juz dosc tej prywaty na fj. PS2 : samopoczucie, :zyczenia dla kol.kol. forumowiczow Odpowiedz Link
dbam_o_zdrowie Re: Spotkanie Forumowiczów 07.10.15, 00:34 Hehe... Podsumuje to może ładnym cytatem... "Głupi ten co głupio robi" Życzę ci zdrowia. Odpowiedz Link
tofel3 Re: Spotkanie Forumowiczów 06.10.15, 06:24 Feelek zaproponowałem datę 17.10 , myślę że już wyzdrowiejesz... życzę Ci tego Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 10:41 zauwazajac, ze 17 jest pojutrze , biorac sprawy w swoje rece, bedac zdrowym na ciele ( o tyle o ile...) proponuje: sobota, 17.00 CafePeron (: Miedzylesie) to nawet niezle jest marketingowo: "17 o 17.00! " bede tam anyway pzdr. f. z fj PS. potwierdzi tu przybycie kto chce, bez wiekszych zobowiazan: rezerwacji zadnych robic nie ma sensu PS2. to jasne, ze: Cinqueterre, M-Miko, Surmia, Tofel, NizejPodpisany beda - wiadomo, obecnosc obowiazkowa obowiazuje WFF (Wiernych-Forum-Frumowiczow), PS3. zawsze jest nadzieja, ze bywalcy fj (: Obywatele:25 i x, MlodyR., Sapl, J-512 wreszcie dotra) PS.4. ktorych nie wymienilem - tez Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 10:44 czy ja nie za brdzo sie tu rzadze na watku bylo nie bylo Tofela? Tofelu wez sprawy w swoje rece potwierdz albo zaproponuj co innego Odpowiedz Link
0bywatelx Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 12:20 Ja dziękuję, ale wolę pozostać anonimowy. Miłej zabawy życzę. Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 18:37 pozostac to bys sobie mogl jaki tam sobie chcesz ale z cala pewnoscia nie anonimowy... - juz Cie tam Demarkiz kojarzy (zapewne, on przecie tu wszystko o wszystkim wie. ) nie, to nie, mowi sie trdno, mozesz zalozyc kolo AF (:anonimowych forumowiczow) Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 14:10 Nie będę.Ten weekend spędzam na Mazurach. Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 15:05 pzdr.: pozdrow od J. przejscie polnocne(Dargin- Mamry) albo co tam innego byle nie- Golebiewskiego (przereklamowany) ps. mam nadzieje, ze o 23 X pamietasz Odpowiedz Link
m_miko23 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 18:11 Niee....Na żagle za zimno.Kameralny pobyt u przyjaciół, widok na jezioro, z winkiem przy kominku, pieczenie pstrągów, Polaków rozmowy itd.Warmia, okolice Dobrego Miasta.A o 23 X oczywiście pamiętam. Odpowiedz Link
tofel3 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 19:23 Ogólnie widać że mało osób jest zainteresowanych spotkaniem. A miał to być wstępnie ten weekend. To może raz jeszcze, kto z forumowiczów jest zainteresowany ? Odpowiedz Link
lukasz.galas Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 20:11 A gdzie to spotkanie? Jeżeli w Międzylesiu to dla mnie, poruszającego się wyłącznie na rowerze za daleko. Odpowiedz Link
obywatel25 Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 23:37 Hm, a felek się rozbrykał jak na forumie i pogonił gdzieś tam ze spotkaniem przy piwku, zamiast miejscowych zatrudnić. Tu w józku szukać dobrego miejsca. Przecie znacie takie przybytki, a i dziewczyny szbciej się skuszą na piwko to jest przyjemniej i weselej, a nie tylko chłopstwo. Ja długo myślę i analizuję czy aby felek i insi chcą się spotkać Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 15.10.15, 23:42 doswiadczenie uczy, ze : 1. odkladanie, przekladanie prowadzi do niekonczacych sie ustalen i ustalen ustalen, 2. to jest spotkanie o numerze n. Zawsze moze byc spotkanie n+1. Chocby i tydzien pozniej. wiec ja tam bede w Cafe Peron anyway i whatever ( ci Angole maja takie fajne powiedzonka) zawsze moge sobie posiedziec i poczytac lubie te knajpe btw.: Wlasciciel jest aktywista ruchu: 3x nie ( quadom, motorom w lesie i chyba jeszcze psom bez kagancow w lesie), mozna z nim ciekawie pogadac, jak bedzie. wiec jeszcze raz: jak kto chce: spotkanie forumowiczow forum jozefow o numerze n: sobota, 17X o 17.00 w Miedzylesiu, CafePeron. obecnych >=1. Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 17.10.15, 13:39 up. znaczy podnosze watek. CafePeron Miedzylesie 17.00 pzdr. f. Odpowiedz Link
feelek Re: Spotkanie Forumowiczów 17.10.15, 21:37 V spotkanie forumowiczow odbylo sie. Bylo nas 3. Oprcz partii szachow, partyjki Letniska byla wizyta gospodarcza na budowie tunelu. Spotkanie odbylo sie w atmosferze wzajemnego zrozumienia i smaku herbaty z imbirem.v Przez okno witrynowe obserwowalismy mordowanie hamburgerow w BurgerPoincie, w atmosferze nieuchronnie nadchodzacej jesiennej szarugi i totalny upadek hektolitrow wody na miedzyleski granitowy trotuar. Bezowocnie wypatrywalismy forumowiczow, niestety tym razem, w odroznieniu od poprzednich razow, reprezentacja fj stanowila w knajpie CafePeron mniejszosc. W ten sposob nie przyczynilismy sie do rozkwitu pozajozefowskiej gastronomii, o co jak dobrze zrozumialem intencje niektorych, powinnismy zabiegac. Cafe Peron to jednak fajne miejsce, choc to nie Jozefow. Odpowiedz Link