Dodaj do ulubionych

Nowa restauracja???

29.03.16, 16:20
Widziałem przejazdem że remontują dawną drewnianą restaurację Azerską.
Wie ktoś może co powstanie teraz tam nowego???
Obserwuj wątek
    • irol05 Re: Nowa restauracja??? 29.03.16, 20:04
      4k.lobster.iq.pl/ - wygląda wykwintnie ale czy sie utrzymają
      na coraz bardziej zatłoczonym rynku?

W międzyczasie otworzyła się także: vivacolori.pl/ - jakies recenzje?

Trzymam tez kciuki za: www.facebook.com/HouseOfCurryFalenica/

• doomi Re: Nowa restauracja??? 30.03.16, 09:32
        Będzie co testować smile te cztery kontynenty to tam gdzie były ostatnie forumowe spotkania?
        • surmia Re: Nowa restauracja??? 30.03.16, 09:44
          Te kontynenty to w dawnym Baku smile
          Ale wybór, no no!
      • owjozef Re: Nowa restauracja??? 01.04.16, 21:05
        Viva Colori ma takie menu:
        "404 Not Found The request /images%5CMenu%20VivaTreColori,%20ul.%20Polna%205b,%20J%C3%B3zef%C3%B3w.pdf was not found on this server."

Próbował ktoś? To chyba kuchnia anglosaska?
    • mirasrocz Re: Nowa restauracja??? 10.05.16, 00:10
      jakos sie malo reklamuja, ale moze jedzenie bedzie lepsze niz w poprzedniej
      • doomi Re: Nowa restauracja??? 10.05.16, 12:00
        Ostatnio jak przejeżdżałam rowerem to chyba jeszcze jakieś prace porządkowe trwały. Czynne już jest?
        • 0bywatelx House of Curry 10.05.16, 14:44
          Byłem w nowej falenickiej knajpie i jak na pierwszy raz było dobrze. Dwa dania kurczak Vindaloo przyjemnie pikantny, kurczak Madras i chlebki naan i roti. Gotują Hindusi, właściciel miły, ale niewiele wie o karcie i jedzeniu. Nie ma alko i dość surowy wystrój, raczej duży barek niż restauracja. Powiedziano nam, że w weekendy nie ma rezerwacji, ale oprócz nas jeden stolik był zajęty. Brakowało jakiegoś czekadełka, może dlatego, że jedzenie szybko pojawiło się. Ciężko jednoznacznie stwierdzić, ale na pewno jadłem gorsze indyjskie jedzenie. Nie jest to może Curry House z Bielan, czy Arti, ale dają radę. Dowożą za darmo przy zamówieniu powyżej 60zł. Nawet jeśli stoliki są zajęte, to czas oczekiwania na miejsce podobnież wynosi max 15 minut. Ceny przystępne. Polecam.
          • jarek.luz Re: House of Curry 19.07.16, 00:19
            Jak dla mnie za słone... sad
    • bronekpoland Re: Nowa restauracja??? 11.05.16, 08:15
      No i chyba po restauracji...podobno w nocy się spaliła.
      • surmia Re: Nowa restauracja??? 11.05.16, 08:32
        Ta dawna azerska, Baku się spaliła?
      • surmia Re: Nowa restauracja??? 11.05.16, 09:59
        Fatum jakieś czy co?
        • rozbawiony0 Re: Nowa restauracja??? 01.07.16, 05:57
          podobno to ci malezyjczycy podpaliliii co studiują w Józefowie a zakupy robią w miedzyleskim lidlu.kupują tam kwasek cytrynowy. saletra jest w społem
    • milunia70 Re: Nowa restauracja??? 11.05.16, 09:17
      milunia70 napisała:

tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,w-jozefowie-splonela-restauracja,202108.html
      • cieplasapostata Re: Nowa restauracja??? 12.05.16, 20:58
        Kilka lat temu spłonął Orion, to tam, gdzie teraz jest Bistro.
        • cinqueterre Re: Nowa restauracja??? 06.07.16, 12:01
          Dziś, przejeżdżając Piłsudskiego, zobaczyłem, że Sensei już bez mebli w środku. Czyżby kolejna plajta? : (
          • surmia Re: Nowa restauracja??? 11.07.16, 09:05
            No i nie ma już sushi w mieście.
            • cinqueterre Re: Nowa restauracja??? 11.07.16, 16:12
              Ciekawe co tam powstanie? Może coś na kieszeń zwykłego śmiertelnika? Np. jakiś bar... Byle nie punkt z automatami jak to się stało w miejsce Pizzerii Nova (czy jej następczyni - nazwy nie pamiętam).
              A zauważyliście, że bankomaty też znikają? Nie ma już tego na Piłsudskiego, przy "Chińczyku", ani tego przy dawnym Marcpolu, a ten przy Piotrze i Pawle tez uleciał w powietrze.
            • jarek.luz Re: Nowa restauracja??? 19.07.16, 00:18
              Dobre było?

Ja sobie nie wyobrażam jak właściciele w takiej lokalizacji są w stanie zagwarantować wymaganą najwyższą świeżość ryb...?
              • rozbawiony0 Re: Nowa restauracja??? 19.07.16, 23:17
                obok jest Świder.
                • konopielka80 Re: Nowa restauracja??? 22.07.16, 13:19
                  W tej chwili w Michalinie nie ma bankomatu. Trzeba jechać do Józefowa albo do Falenicy. A szkoda, bo przynajmniej jeden powinien być. Ten koło Chińczyka cieszył się zainteresowaniem, nie raz stałam tam w kolejce.
                  A od kilku dni działa przy Duecie mobilna pizzeria w przyczepie. Czy ktoś już próbował tej pizzy? Warto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka