Dodaj do ulubionych

Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZUŚCI

13.10.17, 20:33
Osoby te naciągają znajomych na pożyczki. Jarzyńskiego moźna spotkać w hotelach w Józefowie i Radości, ma żonę, czwórkę dzieci i milionowe długi, Skurczyński jest windykatorem po pseudo rozwodzie a Nilepiuk działa przy żonie jako doradca personalny.

Nie mogę tu wkleić wyroków.

Dokumenty prześlę na na adres

M.
Obserwuj wątek
    • jozefowmichalin Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 13.10.17, 20:34
      Hilton dable tree holiday józefów
    • iprize Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 14.10.17, 09:21
      przypomina mi się film Dług, świat jest pełen skurw...ale będzie lepiej, polacy dostaną do ręki broń i będa sami wymierzać sprawiedliwość i wszystko ku chwale wielkiego szamana Tadka i małego napoleona
      • jozefow512 Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 14.10.17, 11:37
        iprize napisał:

> przypomina mi się film Dług, świat jest pełen skurw...ale będzie lepiej, polacy
        > dostaną do ręki broń i będa sami wymierzać sprawiedliwość i wszystko ku chwale
        > wielkiego szamana Tadka i małego napoleona

Rozumiem, że to ironia.

Czy może chodziło o to, by wskazana w tym wątku trójka posiadała bron i wymierzała sprawiedliwość wedle własnego uznania?
    • iprize Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 16.10.17, 11:40
      mam nadzieję nie poznać nigdy tych panów ani im podobnych, w kraju działa policja, cba itd ale tego typu działalność chyba ma się cały czas całkiem dobrze, może brakuje np ...hmm Batmana wink
      • jozefow512 Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 16.10.17, 15:21
        Batman, to jest to! smile
    • ksawery1111 Re: Jarzyński, Skurczyński, Nilepiuk - UWAGA OSZU 24.10.17, 11:21
      A ten Jarzyński jak ma na imię?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka