piano_barti 16.01.06, 23:18 Będąc trzecim w kolejce spędziłem tam ostatnio godzinę w oczekiwaniu do okienka. To jest jakaś paranoja!!!!!!!Te dziewczyny są miłe, ale ruszają się , jak...mucha w ...zupie, by gorzej nie powiedzieć!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Bank millenium.... 16.01.06, 23:30 Oooo, a ja tam jeszcze nie dotarłam, więc jeszcze nie byłam... Ja za to postuluję o bankomat jakiś, a może tam właśnie jest?? Odpowiedz Link
wielebny123 Re: Bank millenium.... 16.01.06, 23:49 Widać panie z banku biorą przykład z koleżanek pracujących na poczcie. A tak w ogóle to trzeba być tak nowoczesnym jak ja i wszystko załatwiać przez net (no, może jeszcze technologii druku banknotów nie opracowałem)... Info dla zainteresowanych - jeśli macie konto w PKO BP SA to wypłacić z karty możecie w agencji koło Violi/Grudziąża. Uwaga taka wypłata nie jest za darmo - kosztuje o ile dobrze pamiętam 50 groszy. Odpowiedz Link
doomi Re: Bank millenium.... 17.01.06, 00:34 a bankomaty jakieś som?? w józefowie oczywiście, bo do tej pory jeździłam do falenicy lub łotwocka. Odpowiedz Link
malkoska Re: Bank millenium.... 17.01.06, 08:18 no wlasnie chcemy bankomat w Jozefowie i to najlepiej pkobp )) bo ten w Falenicy czesto .. z powodu prac, awarii czy czegos tam jeszcze nie czynny a ten w Otwocku ... no kolejki tam sa straszne malgosia Odpowiedz Link
jozef.jozefow Re: Bank millenium.... 17.01.06, 12:54 malkoska napisał(a): > no wlasnie chcemy bankomat w Jozefowie a ja chce zyc na stronie credit ! tam gdzie nie ma cycutnikow PolKardki apeluje o obowiaskowe wprowadzenie instytucyji "na zeszyt". Kiedys mialem dola i myslalem nawet o petelce. Wybawieniem stala sie petelka zadluzenia... Za to usmiech Syna i Matki jest bezcenny... Odpowiedz Link
doomi Re: Bank millenium.... 17.01.06, 13:11 Tak jest, pko bp będzie najlepszy A jak potrafi wkurzyć taki bankomat nieczynny w falenicy jak człowiek sobie rekreacyjnie rowerkiem tam pojedzie... Odpowiedz Link
wielebny123 Re: Bank millenium.... 18.01.06, 23:59 no ja bym na Euronet chętnie reflektował... Odpowiedz Link
bodoilgner Re: Bank millenium.... 19.01.06, 14:42 Bankomat jest niezbędny. Bez znaczenia jaki. Zawsze można zmienić swój bank na ten który będzie go obsługiwał. Teraz i tak czasy takie, że w min. 2-3 bankach trzeba mieć konta. Tu lepsze to, w tamtym lepsze co innego. Odpowiedz Link
doomi Re: Bank millenium.... 19.01.06, 14:47 A to prawda, w sumie z prawie każdego można kaskę wypłacić, z prowizją co prawda, ale lepsze coś, niż nic. Odpowiedz Link
martyna3 Re: Bank millenium.... 19.01.06, 14:49 i nie trzeba by bylo jezdzic do otwocka i stac w kilometrowej kolejce do bankomatu (szczegolnie w sobote) Odpowiedz Link
111majka Re: Bank millenium.... 12.03.06, 22:55 Czy w Millenium zawsze tak się ślimaczą? Macie jakieś doświadczenia? A bankomat w Jozefowie jest podobno w UM, jakiegoś banku spółdzielczego, więc opłaty za wypłacenie kartą są wysokie. Odpowiedz Link
mefistto Re: Bank millenium.... 13.03.06, 07:05 Mam doświoadczenia z Wawy kilka lat temu. Rzeczywiście ślimaczyli się okropnie. Po podwyżce opłaty za prowadzenie rachunku o jedyne 300% rozstałem się z bankiem millenium i uważam, że był to dobry krok. Gotówkę możesz też w ciągu dnia wypłacić w agencji PKO BP, tylko nie wiem czy obsługują wszystkie banki, czy tylko własnych klientów. Odpowiedz Link
nesca1 Re: Bank millenium.... 13.03.06, 10:36 Ja też bym chciała. Tu przynajmniej nie mam opłat od wypłacanych pieniędzy. Odpowiedz Link
morkub Re: Bank millenium.... 13.03.06, 08:52 W millenium jest bankomat jeden, a obok wejscia do UM drugi - banku spoldzielczego. Odpowiedz Link
morkub Re: Bank millenium.... 13.03.06, 08:53 Aha, w tym spółdzielczym to kasują 5 zł za wybranie mamony. Odpowiedz Link
111majka Re: Bank millenium.... 13.03.06, 10:35 A ten niespółdzielczy bankomat to jaki? Odpowiedz Link
nesca1 Re: Bank millenium.... 14.03.06, 00:27 Nie wiem czy zauważyliście ale Millenium zmieniło logo (przynajniej w Józefowie) Odpowiedz Link
111majka Re: Bank millenium.... 14.03.06, 00:30 Ja oczywiscie nie zauwazylam. Ale raczej nie mozna zmieniac logo w jednym miejscu. To musi isc z góry i wszedzie. Odpowiedz Link