Dodaj do ulubionych

BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.02.06, 10:56
TYDZIEŃ TEMU ZAGINĄŁ OWCZAREK NIEMIECKI " LEON ". ZA PSEM BARDZO TĘSKNIĄ 3
LETNI MICHAŁ I 1,5 ROCZNA ALA. JEŻELI WIDZIELIŚCIE "lEONA" BARDZO PROSIMY O
KONTAKT 789 15 98.
Obserwuj wątek
    • doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:00
      Wczoraj po południu po terenie kościoła na trzeciego maja biegał sobie śliczny
      owczarek niemiecki, ale na oko dość młody. Zrobiłam mu nawet zdjęcie, ale potem
      się okazało że padła bateria w aparacie.

A może leonpies masz jakieś zdjęcie psiaka?? Można tu wrzucić, bo psów to biega
      po mieście wiele.
      Tak na marginesie, wczoraj w drodze do szkoły po dziecko sfotografowałam
      jedynie 5 "bezpańskich" czyli biegających sobie po ulicy piesków.
      Doradzam tez kontakt ze strażą miejską, może Twojego pieska "odłapano" i jest
      gdzieś w schronisku...
      • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:13
        a CZY MOGŁABYM PROSIC O ZDJĘCIE TEGO OWCZARKA?? OGŁOSZENIE WISI JESZCZE PRZED
        SZKOŁĄ I PRZY OKOLICZNYCH SKLEPACH.
        • doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:21
          No zdjęcia nie udało mi się zrobić - pisałam
          Ale dzisiaj się rozejrzę po okolicy...
          • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:32
            OK. BARDZO DZIĘKUJĘ. TAK JAK PISAŁAM ZDJĘCIA SĄ ROZWIESZONE POD SZKOŁĄ, JAKBYŚ
            GDZIEŚ GO WIDZIAŁA TO DAJ ZNAĆ. POZDRAWIAM
      • antl09091971 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:42
        Przy okazji.... ja też szukam swojej 8-mies.suczki ONKI kolor szary (bury,
        popielaty) w czarnej skórzanej obroży. Wabi się Lussi. Zaginęła w połowie
        stycznia na Białołęce... Sprawdzałam wszystkie możliwe okolice, ale zawsze
        można przeoczyć jakieś miejsce. Będę wdzięczna za info lub zdjęcia.
        09091971@aster.pl
        • mim26 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:10
          My od ponad 3 tygodni szukamy naszego długowłosego owczarka niemieckiego.
          Dokładnie tydzień temu został znaleziony w Józefowie owczarek niemiecki ze
          średnio długim włosem. Duży pies nie koniecznie rasowy. Osoba, która go
          przygarnęła tego samego dnia oddała go do schroniska w Celestynowie. Jeszcze w
          poniedziałek tam był. Jeśli pani zadzwoni do schroniska, proszę pytać o
          owczarka umiedszczonego w pralni (w schronisku).
          Powodzenia!
          • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:01
            super informacja!! dzięki dzwoniłam do schroniska i w dalszym ciągu tam jest.
            dam znać czy to Leon czy nie smile
            Trzymam kciuki za odnalezienie waszego psasmile
            • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:51
              HURRAAAAAA !!! Tym psem okazał sie Leon!!! Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc i
              trzymam kciuki za znalezienie waszych zgóbsmile Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję
            • mim26 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 17:23
              Bardzo się cieszę, że to okazał się państwa piesek.
              Mam nadzieję, że i nasz wróci do domu.
              Pozdrawiam!
              • 111majka do mim26 17.02.06, 17:32
                Mim, to dzięki Tobie Leon jest już w domu. Życzę tego też oczywiście Twojemu pieskowi.
                Serdecznie Cię pozdrawiam.
                • mim26 Re: do mim26 17.02.06, 23:46
                  Mam ogromną nadzieję, że to życzenie się spełni.
                  Dziś znów rozwieszaliśmy plakaty, oby ktoś zauważył i dał znać.
                  Przesyłam serdeczne pozdrowienia!
          • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:52
            Wielkie dzięki to jest Leonsmile oj strasznie się cieszęsmile
            • doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:56
              no super wiadomość smile
              • 111majka Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:02
                Barrrdzo się cieszęsmile)))
                I Forum się cieszy, że się przydałosmile
                • doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:03
                  I forum zaprasza do dyskusji, nie tylko w sprawie psa leona ;D
                  • leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:08
                    Jasne , forum bardzo mi sie podobasmile zajżałam tutaj przez przypadek , ale
                    zostanę na dłużejsmile w końcu mieszkamy w jednym mieście smile
                    Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
                    • doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 23:13
                      Tak na przyszłość, może komuś się przyda ten link
                      www.psi-azyl.waw.pl/
                      zresztą na stronce są też zdjęcia psiaków
                      • doomi psie zguby 19.02.06, 12:15
                        www.psy.info.pl/z.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka