leonpies 17.02.06, 10:56 TYDZIEŃ TEMU ZAGINĄŁ OWCZAREK NIEMIECKI " LEON ". ZA PSEM BARDZO TĘSKNIĄ 3 LETNI MICHAŁ I 1,5 ROCZNA ALA. JEŻELI WIDZIELIŚCIE "lEONA" BARDZO PROSIMY O KONTAKT 789 15 98. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:00 Wczoraj po południu po terenie kościoła na trzeciego maja biegał sobie śliczny owczarek niemiecki, ale na oko dość młody. Zrobiłam mu nawet zdjęcie, ale potem się okazało że padła bateria w aparacie. A może leonpies masz jakieś zdjęcie psiaka?? Można tu wrzucić, bo psów to biega po mieście wiele. Tak na marginesie, wczoraj w drodze do szkoły po dziecko sfotografowałam jedynie 5 "bezpańskich" czyli biegających sobie po ulicy piesków. Doradzam tez kontakt ze strażą miejską, może Twojego pieska "odłapano" i jest gdzieś w schronisku... Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:13 a CZY MOGŁABYM PROSIC O ZDJĘCIE TEGO OWCZARKA?? OGŁOSZENIE WISI JESZCZE PRZED SZKOŁĄ I PRZY OKOLICZNYCH SKLEPACH. Odpowiedz Link
doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:21 No zdjęcia nie udało mi się zrobić - pisałam Ale dzisiaj się rozejrzę po okolicy... Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:32 OK. BARDZO DZIĘKUJĘ. TAK JAK PISAŁAM ZDJĘCIA SĄ ROZWIESZONE POD SZKOŁĄ, JAKBYŚ GDZIEŚ GO WIDZIAŁA TO DAJ ZNAĆ. POZDRAWIAM Odpowiedz Link
antl09091971 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 11:42 Przy okazji.... ja też szukam swojej 8-mies.suczki ONKI kolor szary (bury, popielaty) w czarnej skórzanej obroży. Wabi się Lussi. Zaginęła w połowie stycznia na Białołęce... Sprawdzałam wszystkie możliwe okolice, ale zawsze można przeoczyć jakieś miejsce. Będę wdzięczna za info lub zdjęcia. 09091971@aster.pl Odpowiedz Link
mim26 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 12:10 My od ponad 3 tygodni szukamy naszego długowłosego owczarka niemieckiego. Dokładnie tydzień temu został znaleziony w Józefowie owczarek niemiecki ze średnio długim włosem. Duży pies nie koniecznie rasowy. Osoba, która go przygarnęła tego samego dnia oddała go do schroniska w Celestynowie. Jeszcze w poniedziałek tam był. Jeśli pani zadzwoni do schroniska, proszę pytać o owczarka umiedszczonego w pralni (w schronisku). Powodzenia! Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:01 super informacja!! dzięki dzwoniłam do schroniska i w dalszym ciągu tam jest. dam znać czy to Leon czy nie Trzymam kciuki za odnalezienie waszego psa Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:51 HURRAAAAAA !!! Tym psem okazał sie Leon!!! Bardzo wszystkim dziękuje za pomoc i trzymam kciuki za znalezienie waszych zgób Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję Odpowiedz Link
mim26 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 17:23 Bardzo się cieszę, że to okazał się państwa piesek. Mam nadzieję, że i nasz wróci do domu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
111majka do mim26 17.02.06, 17:32 Mim, to dzięki Tobie Leon jest już w domu. Życzę tego też oczywiście Twojemu pieskowi. Serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link
mim26 Re: do mim26 17.02.06, 23:46 Mam ogromną nadzieję, że to życzenie się spełni. Dziś znów rozwieszaliśmy plakaty, oby ktoś zauważył i dał znać. Przesyłam serdeczne pozdrowienia! Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 13:52 Wielkie dzięki to jest Leon oj strasznie się cieszę Odpowiedz Link
111majka Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:02 Barrrdzo się cieszę))) I Forum się cieszy, że się przydało Odpowiedz Link
doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:03 I forum zaprasza do dyskusji, nie tylko w sprawie psa leona ;D Odpowiedz Link
leonpies Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 14:08 Jasne , forum bardzo mi sie podoba zajżałam tutaj przez przypadek , ale zostanę na dłużej w końcu mieszkamy w jednym mieście Jeszcze raz dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link
doomi Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.02.06, 23:13 Tak na przyszłość, może komuś się przyda ten link www.psi-azyl.waw.pl/ zresztą na stronce są też zdjęcia psiaków Odpowiedz Link