doomi 19.02.06, 17:08 Kiedy będzie następna sesja Rady miasta i jakie problemy będą na niej poruszane?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi krótkie streszczenie 19.02.06, 23:46 sesji ostatniej!! www.linia.com.pl/public/article.php?1-6991-0 Odpowiedz Link
michalin.pl Re: krótkie streszczenie 20.02.06, 09:13 A propos LO i naszych wladz. Czytam LO regularnie i widze, ze od jakiegos czasu Bardzo sie dobrze promuje tam Burmistrz Józefowa. Nawet lepiej niż w JnŚ. Zauwazyliscie? Lukier tylewa sie z gazety. -- michalin.pl Odpowiedz Link
rupert3 Re: następna sesja... 20.02.06, 09:28 Następna sesja odbędzie się w najbliższy piątek 24.02.2006 r.o godzinie 16:15. A w porządku przewidziano parę działek do sprzedania, uchwałę dotyczącą wysokości dodatków do wynagrodzenia podstawowego nauczycieli, regulamin utrzymania czystości i porządku w mieście, nadanie nazwy ulicy, lokalny program pomocy społecznej w zakresie realizacji polityki prorodzinnej i ochrony macierzyństwa i punkty stałe każdej sesji Rady Miasta. Rupert Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 20.02.06, 12:22 A w dzisiejszej linii otwockiej obszerny artykuł o ostatniej komisji budżetowej, na której "wałkowano" temat gazety. Odpowiedz Link
czempis Re: następna sesja... 20.02.06, 12:47 czy warto kupic LO, czy rzeczywiscie cos ciekawego? Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 20.02.06, 12:53 hm, trudne pytanie. Dla mnie nic ciekawego, bo na tej komisji byłam No i za tydzień przeczytasz sobie ten artykuł w sieci... W sumie to samo wałkujemy na forum. Odpowiedz Link
111majka Re: następna sesja... 21.02.06, 11:03 Może warto kupić i przeczytać samemu, że: Za przyjęciem wniosku o całkowitej zmianie kolegium redakcyjnego "...głosowało siedmioro radnych. Ich decyzja jest podstawą do sporządzenia projektu uchwały w sprawie odwołania kolegium redakcyjnego na najbliższej sesji RM. Do przegłosowania tego projektu uchwały potrzeba będzie przynajmniej jednego głosu więcej" a rupert3 napisał: > A w porządku przewidziano parę działek do sprzedania, uchwałę dotyczącą > wysokości dodatków do wynagrodzenia podstawowego nauczycieli, regulamin > utrzymania czystości i porządku w mieście, nadanie nazwy ulicy, lokalny program > pomocy społecznej w zakresie realizacji polityki prorodzinnej i ochrony > macierzyństwa i punkty stałe każdej sesji Rady Miasta Czy ja źle czytam ze zrozumieniem? Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 21.02.06, 12:28 Dobre pytanie majka Rupert, będzie to głosowanie w sprawie odwołania kolegium redakcyjnego czy nie?? Jakieś to wszystko takie dziwne... i smutne bardzo. Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 21.02.06, 13:43 A na stronie miasta oczywiście zero informacji na temat następnej sesji, nawet daty nie ma. A potem radni się dziwią, że mieszkańcy nie przychodzą i się nie interesują. ALBO ŻE INTERESUJĄ SIĘ ZA PÓŹNO (Cokolwiek to znaczy). Odpowiedz Link
rupert3 Re: następna sesja... 21.02.06, 15:05 Radni nie mają wpływu informacje zawarte na stronie internetowej naszego urzędu. Tą w całości zajmyje się Burmistrz Miasta. A jeśli chodzi o porządek to taki został przesłany do Radnych. Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 21.02.06, 15:31 No ale radni chybą mogą zaproponować administratorowi strony, aby takie informacje były dostępne na stronie?? Zresztą o ile dobrze pamiętam, było to poruszone pobieżnie na komisji budżetowej. Odpowiedz Link
mefistto Re: następna sesja... 21.02.06, 22:36 To może ja bym poprosił tych Radnych, którzy czytają i piszą na forum o zapraszanie mieszkańców chociażby tą drogą. A Burmistrza właśnie o to zapytałem (przez formularz na stronie www urzędu). Odpowiedz Link
nesca1 Re: następna sesja... 21.02.06, 22:52 Ja też pytałam się o informacje dotyczące komisji i sesji. Jeśli Biuro Rady przekaże je do administratora to nie ma problemu w zamieszczeniu ich na stronce. Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 21.02.06, 23:29 I weź tu się połap szary człowieku. Biuro Rady?? A co to?? Odpowiedz Link
monia420 Re: następna sesja... 21.02.06, 23:33 albo kto to? stawiam na to, że musi to być osoba odpowiedzialna za dostarczanie informacji do administratora Odpowiedz Link
doomi Re: następna sesja... 21.02.06, 23:39 Ależ moniu, nie o takie informacje mi chodziło, tyle to i jak wiem ;P Odpowiedz Link