Dodaj do ulubionych

kącik prasowy

22.03.06, 12:06
Nie, nie - to nie będzie o JnŚ smile
Ale jak już zarzuciłam temat literacko-książkowy, to pytanie kolejne rzucam na forum.
Czytacie prasę? Jeśli tak, to jaką? A może wystarczają Wam jedynie serwisy Internetowe?

Wiem kto czyta "Linię Otwocką" i "Tygodnik Regionalny" smile
TR kupiłam raz i nie zachwycił uncertain LO znam jedynie z netu.

No ale czytacie coś jeszcze?
Obserwuj wątek
    • mefistto Re: kącik prasowy 22.03.06, 12:10
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=37656890&a=37656890
      • morkub Re: kącik prasowy 22.03.06, 12:49
        Widać mało precyzyjna byłam w pytaniu. Chodzi mi nie tylko o prasę regionalną smile
        Tak tylko zagaiłam, bo wiem na pewno, że to forumowicze czytają. Ale co jeszcze?
    • morkub przyszłość 22.03.06, 14:43
      wiadomosci.onet.pl/1320536,720,kioskart.html
    • monia420 Re: ja czytam Doomi:) 22.03.06, 23:19
      takich ciekawostek, jak Doomi wyszukuje, to w żadnje prasie nie znajdziecie.
      Polecamsmile
      • doomi Re: ja czytam Doomi:) 22.03.06, 23:23
        <zadarty nosek> wink
        • morkub Re: ja czytam Doomi:) 23.03.06, 09:34
          Hihi, coś w tym jest, co tu Monia napisała smile

Prasy codziennej nie czytam - bo wolę przecztać sobie najświeższe wiadomości na oneci czy innym portalu. Co do regionalnej, to zdaję się na Doomi wink- zaglądam do LO w necie także.
          Czytam "Dziecko", bo to moim zdaniem najlepsza gazetka dla rodziców. A inne mamy - co czytacie?
          Przyznam się jeszcze, że mam pewną słabość - kupuję regularnie "Twój Styl". Taniej by mi wyszło, gdybym zamówiła prenumeratę. Co miesiąc jednak stwierdzam, że już następnego numeru nie kupię, bo przecież nie interesuje mnie duża część zawartych tam tekstów - nie kręcą mnie nowe trendy w modzie ani nowinki kosmetyczne. A potem nie wytrzymuję i kupuję znów smile Bo lubię czytać felietony, reportaże o ciekawych kobietach, lubię niebanalne przepisy kulinarne i ilustrujące je piękne aranżacje na fotografiach. Ale najbardziej chyba lubię ten ogólny wyraz pisma - to przekonanie, że kobiety mogę wszystko, tylko muszą w to uwierzyć. smile

No tom się rozpisała smile
          • doomi Re: ja czytam Doomi:) 23.03.06, 09:40
            Ja prasy "babskiej" kupuję tony, a czasami jeszcze wymieniam się z iguloo
            tytułami, których nie dorwałam smile
            Jak dzieci były młodsze to czytałam i "dziecko" i "mamo to ja" i "twoje
            dziecko". Ale ten pierwszy tytuł zdecydowanie najlepszy. No i te cudne
            felietony o Jaśku i Julce, autorstwa Magdy Szczypiorskiej-Mutor. Nawet jak
            dzieci mi już wyrosły to jeszcze długo kupowałam "dziecko" właśnie dla
            felietonów. W necie też lubię sobie poczytać, ale gazeta w łapce to jednak coś
            innego big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka