13.05.06, 11:29
Miłe Panie! Odkryłam sposób na nasz odwieczny problem - zalegającego w pralce prania, oczekującego na wybawcę, który zechce je uwolnić, rozwieszając bądź to w łazience, bądź na balkonie czy też może w ogrodzie.
Sposób ten nazywa się (uwaga! to zabrzmi jak reklama!) lenor summer i pachnie tak szałowo, że wprost nie mogę się doczekać końca cyklu prania, by móc się nim rozkoszować przy rozwieszaniu. Bo w butelce to nie pachnie tak fajnie - jest jakiś skoncentrowany uncertain
To teraz czekam na jakiś sposób na górę czekającą do prasowania wink Może nowe superwypasione żelazko? wink
To takie moje dyrdymały przy sobocie ...
Obserwuj wątek
    • malkoska Re: pranie :) 13.05.06, 12:15
      ooo dzieki za reklame bardzo ... jak ja lubie takie pachnace ubranie, jeszcze
      jak sie wysuszy na wietrzyku jaki jest dzis smile))

moje jedno pranie juz wisi, drugie sie pierze a trzecie czeka w kolejce ...
      szkoda ze nie mam lenor summer wink)) milej by sie wieszalo

Malkoska
      • do73 Re: pranie :) 13.05.06, 12:31
        Mój jest silan sensitive i też pięknie pachniesmile)
        A na prasowanie, to może bezprzewodowe żelazko? Kurcze, u mnie też niemały
        stosiksad(
        • morkub Re: pranie :) 13.05.06, 12:41
          Hihi, no wlasnie takim bezprzewodowym to mnie luby kusi wink bo jak prasuje, to musze żelazko podłączac do przedłuzacza i on sie ciagle o te kable potyka ;P
          U mnie też ciąg praniowy dziś wink jedno zdjęte z balkonu, drugie się suszy, trzecie pierze, czwarte w kolejce, może i piate, jak dobrze będzie schło wink
    • hajnie Re: pranie :) 13.05.06, 14:09
      Ja do prania używam Lenor Aromatherapy ,ubrania po nim ślicznie pachną,
      polecam.Prasowania nielubię może dlatego ,że mam zawsze górę a może przez
      kiepskie żelazko.Marzy mi się urządzenie do prasowania hihismile)
    • patyska Re: pranie :) 13.05.06, 14:23
      uwaga, podaje sposob na gore prasowania: 10 zlotych za godzine placi sie pani,
      ktora przychodzi i prasuje wink
      • arkadia67 Re: pranie :) 13.05.06, 22:27
        Patyska, a gdzie taką "Prasowalniczkę" znaleźć???

Ja mam bezprzewodowe „philips azuro” la, la la... a góra prasowanka znów dziś
        urosłasad( jedno pranko, drugie pranko i trzecie też było i wszystko czeka na
        lepsze jutro. Mocy urzędowej musi przecież nabrać, no nieJ)))

• hajnie do arkadii 67 13.05.06, 22:40
          Mam pytanko o Philips Azzuro czy ono naprawdę jest takie dobra jak głosi reklama???
          • arkadia67 Re: do arkadii 67 13.05.06, 23:11
            Ja jestem bardzo zadowolona chociaż mój model jest z tych "pierwszych" ma już z
            pięć latek i wlewam wodę z kranu, i jeszcze się nie popsuło tfu tfu... odpukać w
            niemalowane drzewkosmile))
        • morkub Re: pranie :) 14.05.06, 01:33
          No moja pranie to już mocy urzędowej nabrała duuuuuuuuuuużo wink
          Wniosek taki, że żadna z nas prasować nie lubi hehe - wrzucić do pralki to pykuś, ale potem...
          A ja w sumie to prasować lubię, ale przeraża mnie ta ilość ;/
          • morkub Żelazko 07.11.06, 15:57
            Babeczki kochane!
            Tak omijając szeroki łukiem tematy wyborcze, chciałabym odświeżyć ten wątek praniowo-prasowniczy (a może prasowalniczy???) i zadać pytanie: jakie żelazko możecie polecić???
            Arkadia już tu pięknie reklamowała Azzuro, ale ja jestem sceptycznie nastawiona do żelazek Philipsa, więc chętnie usłyszałabym (przeczytałabym) Wasze opinie na temat innych marek. Pomożecie??
            • 111majka Re: Żelazko 07.11.06, 16:45
              Ja NIE polecam żelazka Siemens. Ale telefon - owszem smile
              Też bym wymieniła swojego rocznego wiecznieprzypalającegosię Siemensa na nowszy model...
        • patyska Re: pranie :) 14.05.06, 13:18
          Arkadio, trzeba przepytac znajomych, bo wiadomo, ze to musi byc ktos sprawdzony
          i polecony.
    • malinela Re: prasowanie :) 13.05.06, 22:26
      Na prasowanie najlepsza jest Pani Ola ;o)
      Niestety nie z Józefowa;o(
    • 111majka Dla nielubiących prasować 08.11.06, 17:22
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16984&w=51690637
      czyli:

Nie lubisz prasować, a może nie masz na to czasu?
      skontaktuj się z nami
      odbieramy rzeczy do prasowania i odwozimy uprasowane następnego dnia
      pracujemy 7 dni w tygodniu od 6.00 do 22.00
      ceny już od 0,50 zł/szt
      kontakt:
      mailem - jdwaw@gazeta.pl
      tel - 506 448 266
    • piwojasnepelne Re: pranie :) 09.11.06, 16:17
      najbardziej lubie polaczenie vizir snowflower+ lenor snowflower albo sensitive
      vizir +lenor (teraz kupilam w takich fajnych pudelkach z dziewczynka w Geancie)
      super oferta.
      • chiste A ja lubię ogladąć 09.11.06, 16:49
        Wirujące majtki w pianie.
        Szkoda tylko, ze tych najfajniejszych nigdy nie pierze sie w pralce sad
        _______
        Ospo czorna!
        Idź do Dorna!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka