Dodaj do ulubionych

Stan Borys w Otwocku

22.07.06, 23:15
Właśnie wróciliśmy z jego koncertu.
Jesem pod wielkim wrażeniem tego Faceta i muszę ochłonąć.
Obserwuj wątek
    • chiste Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 09:20
      Było fajnie. Ja jestem pod wielkim wrażeniem pani Urszuli Guzek, ktora całą tę
      imprezę zorganizowała. Swietny pomysł, jak widać, wypalił.

P.S.
      Ale otwocka publicznośc jak zwykle jest "w dechę". Obalic cztery browary i po
      pierwszej piosence drzeć gębę "Ja-skół-ka, Ja-skół-ka!!!" to u nas potrafią wink
      _______
      Ospo czorna!
      Idź do Dorna!
      • 111majka Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 10:03
        Organizacja rewelacyjna, rzeczywiście.

A propos jaskólki, to wiecie co Stan Borys zrobił gdy usłyszał skandowanie "jas-kół-ka jas-kół-ka" ?
        On zrobił ... jaskółkę smile
        Nie bede się rozpisywała nad nim. Dla mnie Borys jest wielki - wielki glos i wielki czlowiek.
        Amen.
        • doomi Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 10:27
          Może wieczorem wrzucę jakieś zdjątko z koncertu, bo mi jakiś zacny człek
          przysłał jedno na maila. Tylko jakość taka sobie - zobaczymy.

• doomi Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 21:29
            Zdjęcia już na foto-forum smile
            Zapraszam
    • morkub Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 11:08
      Stan Borys znów wystąpi w Otwocku smile 16 września. Info na plakatach rozwieszonych w mieście.
      • doomi Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 11:56
        Jest i plakat wink
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=732&w=47645509
        • morkub Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 15:01
          No dokładnie ten smile Tylko godziny widowiska nie podali.
          • morkub Re: Stan Borys w Otwocku 30.08.06, 21:46
            No i godzina już znana :0

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=782&w=45776673&a=47718548
        • avekamil1 Osz Ty! :P 29.08.06, 15:30
          Juz chciałem podać link do galerii, a tutaj niespodzianka ... wyprzedziłaś mnie tongue_out wink ...

grr big_grin
          • doomi Re: Osz Ty! :P 04.09.06, 13:51
            Z LO:

Powrót Borysa

Stan Borys, specjalnie na prośbę tutejszych fanów, zagra w Otwocku kolejny
            koncert!

Koncert Stana Borysa, który odbył się przed dwoma miesiącami w otwockim
            Hoteliku "Milla", odbił się w mieście bardzo szerokim echem. Okazało się, że
            muzyk ma tu ogromne rzesze fanów, ale choć frekwencja była wówczas znakomita,
            wielu wielbicieli Stana Borysa nie zdołało na ten występ dotrzeć i dopraszało
            się powtórki. Skutecznie.
            Artysta, znakomicie przyjęty przez niemal 1000-osobową publiczność, obiecał
            wówczas do Otwocka wrócić i słowa dotrzymuje. Przed trzema tygodniami
            przyjechał na kameralne spotkanie z fanami, a już w połowie września pojawi się
            w Otwocku na kolejnym koncercie, tym razem z udziałem 6-ososbowego zespołu!
            Koncert, ponownie połączony z piknikiem rodzinnym, odbędzie się oczywiście na
            terenie Hoteliku "Milla", prowadzonego przez Urszulę Guzek, prywatnie bratanicę
            artysty. Nie zabraknie rzecz jasna licznych atrakcji towarzyszących, a na
            scenie innych gwiazd, w tym zespołów lokalnych.
            Niestety, ze względu na koszty organizacyjne, tym razem wstęp na koncert będzie
            płatny. Cena biletów wyniesie 20 zł, ale nie powinno to martwić
            czytelników "Linii Otwockiej". W przyszłym numerze naszego tygodnika
            wydrukujemy specjalny kupon, który pozwoli na zniżkę w wysokości 40%! Wystarczy
            go wyciąć i wziąć ze sobą na koncert (leniwi mogą mieć nawet cały numer
            gazety). Kupcie więc "Linię" za tydzień, a oszczędzicie całe 8 zł! To w końcu
            dwa napoje z pianką!
            filip

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka