111majka 22.07.06, 23:15 Właśnie wróciliśmy z jego koncertu. Jesem pod wielkim wrażeniem tego Faceta i muszę ochłonąć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiste Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 09:20 Było fajnie. Ja jestem pod wielkim wrażeniem pani Urszuli Guzek, ktora całą tę imprezę zorganizowała. Swietny pomysł, jak widać, wypalił. P.S. Ale otwocka publicznośc jak zwykle jest "w dechę". Obalic cztery browary i po pierwszej piosence drzeć gębę "Ja-skół-ka, Ja-skół-ka!!!" to u nas potrafią _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link
111majka Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 10:03 Organizacja rewelacyjna, rzeczywiście. A propos jaskólki, to wiecie co Stan Borys zrobił gdy usłyszał skandowanie "jas-kół-ka jas-kół-ka" ? On zrobił ... jaskółkę Nie bede się rozpisywała nad nim. Dla mnie Borys jest wielki - wielki glos i wielki czlowiek. Amen. Odpowiedz Link
doomi Re: Stan Borys w Otwocku 24.07.06, 10:27 Może wieczorem wrzucę jakieś zdjątko z koncertu, bo mi jakiś zacny człek przysłał jedno na maila. Tylko jakość taka sobie - zobaczymy. Odpowiedz Link
morkub Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 11:08 Stan Borys znów wystąpi w Otwocku 16 września. Info na plakatach rozwieszonych w mieście. Odpowiedz Link
doomi Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 11:56 Jest i plakat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=732&w=47645509 Odpowiedz Link
morkub Re: Stan Borys w Otwocku 29.08.06, 15:01 No dokładnie ten Tylko godziny widowiska nie podali. Odpowiedz Link
morkub Re: Stan Borys w Otwocku 30.08.06, 21:46 No i godzina już znana :0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=782&w=45776673&a=47718548 Odpowiedz Link
avekamil1 Osz Ty! :P 29.08.06, 15:30 Juz chciałem podać link do galerii, a tutaj niespodzianka ... wyprzedziłaś mnie ... grr Odpowiedz Link
doomi Re: Osz Ty! :P 04.09.06, 13:51 Z LO: Powrót Borysa Stan Borys, specjalnie na prośbę tutejszych fanów, zagra w Otwocku kolejny koncert! Koncert Stana Borysa, który odbył się przed dwoma miesiącami w otwockim Hoteliku "Milla", odbił się w mieście bardzo szerokim echem. Okazało się, że muzyk ma tu ogromne rzesze fanów, ale choć frekwencja była wówczas znakomita, wielu wielbicieli Stana Borysa nie zdołało na ten występ dotrzeć i dopraszało się powtórki. Skutecznie. Artysta, znakomicie przyjęty przez niemal 1000-osobową publiczność, obiecał wówczas do Otwocka wrócić i słowa dotrzymuje. Przed trzema tygodniami przyjechał na kameralne spotkanie z fanami, a już w połowie września pojawi się w Otwocku na kolejnym koncercie, tym razem z udziałem 6-ososbowego zespołu! Koncert, ponownie połączony z piknikiem rodzinnym, odbędzie się oczywiście na terenie Hoteliku "Milla", prowadzonego przez Urszulę Guzek, prywatnie bratanicę artysty. Nie zabraknie rzecz jasna licznych atrakcji towarzyszących, a na scenie innych gwiazd, w tym zespołów lokalnych. Niestety, ze względu na koszty organizacyjne, tym razem wstęp na koncert będzie płatny. Cena biletów wyniesie 20 zł, ale nie powinno to martwić czytelników "Linii Otwockiej". W przyszłym numerze naszego tygodnika wydrukujemy specjalny kupon, który pozwoli na zniżkę w wysokości 40%! Wystarczy go wyciąć i wziąć ze sobą na koncert (leniwi mogą mieć nawet cały numer gazety). Kupcie więc "Linię" za tydzień, a oszczędzicie całe 8 zł! To w końcu dwa napoje z pianką! filip Odpowiedz Link