logobea 28.12.06, 11:02 czy w tym roku będzie 1.01. pokaz sztucznych ogni? jeśli tak to o której? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka1800 Re: pokaz fajerwerków 28.12.06, 11:07 www.mokjozefow.pl/ ze strony MOK pokaz bedzie 1.01.2007 o godz 19.30 Odpowiedz Link
111majka Re: pokaz fajerwerków 28.12.06, 23:10 Powitanie Nowego Roku ! 1 stycznia 2007 r. o godz. 19:30 odbędzie się: Widowisko na powitanie Nowego Roku - profesjonalny pokaz sztucznych ogni, na skwerze przylegającym do Miejskiego Ośrodka Kultury w Józefowie. Pokaz będzie trwał ok. 20 minut. Wykonany zostanie przez firmę ELF - Widowiska z siedzibą w Gdańsku. Serdecznie zapraszamy! . www.jozefow.pl/WWW/AKT/061228B/info.html Odpowiedz Link
doomi Re: pokaz fajerwerków 29.12.06, 14:47 Super! Póki co mefisto przytargał do domu jedenastokilową pakę profesjonalnych sztucznych ogni na sylwka. Jeden lont i kilkadziesiąt sruuu w górę Nawet nie chcę pytać ile ubyło nam z konta! Odpowiedz Link
arkadia67 Re: pokaz fajerwerków 31.12.06, 21:12 Ciekawe gdzie będą (doomi i mefisto)tę paczkę odpalać))) skieruje na Was nowy aparacik))) może się uda "zdjątko" zrobić))) Odpowiedz Link
arkadia67 Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:26 kto był na pokazie! Ja właśnie wróciłam. Faaajjjjoooowy pokaz. Odpowiedz Link
asidea Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:32 arkadia67 napisała: > kto był na pokazie! Ja właśnie wróciłam. > Faaajjjjoooowy pokaz. A masz zdjęcia? Odpowiedz Link
arkadia67 Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:38 Mam film! A zdjęcia nie wiem czy wyszły. Jak wrzucimy na komputer to zobaczę co da się wstawić. Odpowiedz Link
asidea Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:43 arkadia67 napisała: > Mam film! > A zdjęcia nie wiem czy wyszły. Jak wrzucimy na komputer to zobaczę co da się > wstawić. Mam nadzieję,że wyszły Odpowiedz Link
marius68 Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:50 Szkoda tylko, że takie wiatrzysko. Rozwiało cały dym i pokaz laserów się nie udał. Mariusz Odpowiedz Link
asidea Re: pokaz fajerwerków 01.01.07, 20:55 marius68 napisał: > Szkoda tylko, że takie wiatrzysko. Rozwiało cały dym i pokaz laserów się nie udał. > Mariusz To faktycznie szkoda,ale przynajmniej fajerwerki były (Patrząc optymistycznie) Odpowiedz Link
michalin.pl Re: pokaz fajerwerków - www.VIDEO.michalin.pl 02.01.07, 10:27 arkadia67 napisała: > kto był na pokazie! Ja właśnie wróciłam. > Faaajjjjoooowy pokaz. Jezeli kogos nie bylo, to namiastke moze zobaczyc tu: www.video.michalin.pl/ Namiastke, bo nie mam takiego obiektywu, ktory bym chcial miec, zeby pokazac wiekszy kawalek jozefowowskiego nieba tego wieczora. Dzis wieczorem postaram sie poprawic jakosc filmu. -- michalin.pl Odpowiedz Link
avekamil1 Słowa krytyki ... 02.01.07, 18:32 Gdy dowiedziłęm sięo pokazie sztycznych ogni byłem zachwycony, gdyż uwielbiam takiego typu widowiska. Lecz srogo sięzawiodłem. Może miałem zbyt wielie wymagania. Może za dużo liczyłem. Pokaz był średniej jakości. NA stronei można wyczytać iż jest to profesjonalna firma która robi zapierające dech w piersiach show. Widziałem już niejeden pokaz w swoim zyciu i ten mnie po prostu zdegustował. Pokaz nie był w żadnym stopniu zsynchronizowany z dzwiękiem, a przeceiż na to kładie się największy nacisk przy rezyserowaniu takiego przedstawienia. Pokaz wyglądał jakby 31 grudnia firma zrobiłą jakieś przedstawienie gdzie indziej a w Józefowie zuzułą resztę fajerwerków które pozostały im po wcześniejszym pokazie. Zabrakło najbarzdiej efektownych efektów ... takich jak gogantyczne klule ognia. Rozumiem żę są one drogie, ale stawiając na profesjonalizm oczekuje się iż takie efekty zostaną użyte. Pokaz zrobił na mnie takei samo wrażenie jak pokaz w Otwocku przy skwerze. Lecz w Otwocku pokaz byl organizowany przez specjalistów mniejsej rangi niż ten w Józefowie. Tak czy siak chwała burmistrzowi ze udało mu się zorganizować takie przedstawienie. Miejmy nadzieje żę w przyszłym roku zatrudni lepszą firmę. Odpowiedz Link
bandakruszona Re: Słowa krytyki ... 02.01.07, 20:59 ja też tak jak avekamil mam wrażenie , że to amatorzy robili . Gawiedzi sporo i część moze i zadowolona, ale nie oszukujmy się , jaki to tam pokaz. Nawet nie bylo zwyczjawych och i ach jak zwykle z gardel tłumu. Odpowiedz Link
mar_cie Re: Słowa krytyki ... 03.01.07, 11:31 Niestety muszę się podpisać pod krytyką pokazu. Pokaz "laserowy" był totalną pomyłką, ponieważ 90% ludzi, którzy przyszli nie byli w stanie go zobaczyć a zajął on 75% całego czasu trwania pokazu. Ci, którzy go widzieli potwierdzają, że niestety "profesjonalistom" nie wyszło. Podkład muzyczny był po pierwsze niezsynchronizowany, po drugie za cichy. Po paru latach organizowania takich pokazów można było się spodziewać, że ludzie staną nie tylko na placu przy MOK'U. Jak już doszło do samego pokazu, to poprawcie mnie, ale w zeszłym roku chyba więcej się działo. Jedyne co może usprawiedliwić organizatorów to niższy budżet przedsięwzięcia, bo nazywanie tego pokazu "profesjonalnym" to lekki żart. Strasznie dużo tej goryczy, ale tak niestety to widzę. Wspaniałe było to, że tyle ludzi przyszło, ale jak kolejne lata będzie pokaz organizowany przez kolejnych "profesjonalistów" to może ich być coraz mniej. A szkoda. Odpowiedz Link