111majka 17.07.07, 09:56 To temperatura jaką pokazuje termometr. Całe szczęście, że tylko na zewnątrz i w sloncu. W domu calkiem przyjemnie. Jak tam u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shelmahh Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 11:40 wczoraj 49,8 w sloncu :\ w samochodzie niestety bez klimy 50! a w biurze szumi klima i jest 22 Odpowiedz Link
arkadia67 Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 12:57 Wczoraj u mnie na ogródku w cieniu, ok. godziny 18 było 41 stopni W pracy jest bardzo przyjemnie, bo jest klima, ale dojazd do domu pociągiem "koszmarek" Muszę przyznać, że ja jestem bardzo ciepłolubna i mnie te temperaturki wcale nie przeszkadzają, chociaż zamiast być w pracy wolałabym wylegiwać się nad wodą. Odpowiedz Link
morkub Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 13:27 Właśnie sprawdziłam - 38 w cieniu. Wymiękam... Odpowiedz Link
magdam110 Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 13:38 Ja tak jak Arkadia uwielbiam ciepło, może dlatego,że urodziłam się w lipcu. Też temperatury mnie wykańczają ale wolę takie niż deszcz. U mnie w biurze awaria prądu (przez klimatyzację?) i temperatura podnosi się do 30. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 14:19 ja też lubie ciepło! zaprawiona jestm w stanach cieplnych - u mnie w pracy klimy nie ma!!!! wogóle ale mam wiatraczek a temperatura na biurowym termometrze 30 stopni Odpowiedz Link
jackie_brown Re: czterdzieści i cztery 17.07.07, 22:47 U mnie w pracy klimy brak, a budynek cały ze szkła. Codziennie dojrzewam niczym pomidor w szklarni - ok. 13.00 jestem naprawdę czerwona. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 09:37 dziś ma być już lepiej... ciut chłodniej. ja to czuję! a wy? Odpowiedz Link
surmia Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 10:22 Ja też czuję, choć troszkę ciepełka po zimnisku i deszczysku to miła odmiana. Tym w biurach szczerze współczuję. I tym z klimą i tym bez. Z klimą przyjemniej ale, przynajmniej ja tak mam, niebezpiecznie przeziębieniowo. A katar latem to koszmar. Ci bez klimy - biedne skwareczki. Ale cieszmy się! Lato mamy! Hurrraaaaaaa! Odpowiedz Link
111majka Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 10:40 Ja współczuję tym, którzy mieszkają na pięterku. Niech żyje chlodny parter!!!!! (Chyba rzeczywiście te upły źle na mnie dzialają...) Odpowiedz Link
lamelka007 Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 11:03 idzie ochłodzenie. teraz tym na pieterku będzie lepiwj a chłodny parter? bryy Odpowiedz Link
chiste Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 11:05 Ostatnie pieterko i 5 metrów okna wystawione na południe. Moj kot po raz pierwszy w tym roku nie położył się w południe na parapecie (tak mi Lepsza Połowa powiedziała). Odpowiedz Link
magdam110 Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 11:07 Ale taka pogoda to przestaje mi się podobać. W Karczewie same chmury. Odpowiedz Link
lamelka007 Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 11:15 w józku i w falenicy też niech trochę naszym drzewkom i trawnikom popada. im też sie cos należy! Odpowiedz Link
arkadia67 Re: czterdzieści i cztery 18.07.07, 21:04 Jak jechałam dziś rano do pracy to nawet było fajnie i mało duszno, ale w pracy jak wyglądałam przez okno to zmarzłam)) Zastanawiałam się czy nie zjechać na dół windą i nie kupić sobie "antygwa....." - normalnie nogi lód Uwielbiam upały i słoneczko w lato!!! Pewnie powinnam się przeprowadzić gdzieś w ciepłe kraje, a nie w niedługim czasie, niedaleko od Józka. Odpowiedz Link