kaczmarczyk81 20.07.07, 14:39 Witam Na wzor otwockiego watku rozpocznijmy "pogawedke"nt najlepszego fryzjera w naszym miescie a moze to juz bylo?? Ja chodze na sklodowska do Małgosi, ale chcialabym cos zmienic, wiec moze kogos polecicie?? a. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomi Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 20.07.07, 14:48 Nie pomogę, od sześciu lat mam swoją ulubioną fryzjerkę w wawce i jeżdżę do niej nawet z józka. Nawet jak nie mam czasu na dojazd, to jakoś boję się eksperymentów na własnej głowie. Ale może gdyby ktoś odkrył jakąś cud-miód tutejszą fryzjerkę to i ja bym się w końcu odważyła Odpowiedz Link
kaczmarczyk81 Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 20.07.07, 14:55 Dla mnie najgorsze jest to, ze jak chodzi sie do jednej z NASZYCH CUDOWNYCH fryzjerek, ona nie umie inaczej sciac jak tylko w taki a taki sposob... tak jak mowilam ja chodze do Małgosi, ale tez idac mówie ze chce cos zmienic, ale final jest taki, ze po powrocie maz nawet nie widzi róznicy (tlumacze sobie ze facet nie zwraca na to uwagi ) ... Odpowiedz Link
doomi Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 20.07.07, 15:07 No chyba nie zwracają szczyt szczytów miałam ostatnio w domu: przefarbowałam się z ciemnego blond na kasztan. Na pytanie: czy Ty naprawdę nic nie widzisz?? małż w popłochu rozglądał się po całym mieszkaniu, że niby czego nie widzi he he. Odpowiedz Link
kaczmarczyk81 Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 20.07.07, 15:27 Dzieki Bogu - bo myslalam ze tylko moj maz ma takie problemy ze wzrokiem - hihi Odpowiedz Link
ankam32 Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 20.01.08, 20:09 ja najlepszego fryzjera mam u BASI na ul. Sikorskiego między michalinem a falenicą- pani Wiesia jest super, kobieta ma wyobraźnię i widać że umie stworzyć nie tylko jeden styl i fryzurę. Odkąd chodzę do pani Wiesi nie mam problemów z układaniem włosów, a jak chce zmienić kolor włosów to zawsze zrobi mi super kolor- polecam. Zastrzegam chodzę do pani Wiesi i jak strzygą pozostałe fryzjerki nie wiem. ) Odpowiedz Link
karolinamichalin Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 24.01.08, 22:55 Kiedyś tam pracowała Pani Iwona, podobno otworzyła swój zakład w Wawrze. Czy ktoś wie, gdzie dokładnie? Odpowiedz Link
shelmahh Akademia Perfect Hair 20.07.07, 16:13 jesli ktos chce cos zmienic na swojej glowie a nie chce specjalnie eksperymentowac u jakiegos fryzjera no_name, to moge smialo zaproponowac jeden salon w Wawce,do ktorego smigamy razem z Zonka i dziecmi. bedzie troszke reklamy ale moze ktoras kobieta skorzysta a moge reczyc glowa,ze wyjdzie na pewno zadowolona dodam,ze w salonie jest pokoj zabaw dla dzieci, ktore moga sobie poczekac jak ich mamy beda sie robic na bostwo salon nazywa sie Akademia Perfect Hair..tanio nie jest ale ten kto lubi miec naprawde dopasowana do siebie fryzure ten powinien sie oddac w ich rece a szczegolnie w rece szefowej -> Maryli dla Panow info pytajcie o Pania Anie ))) nikt nie robi lepszych masazy glowy z uzyciem jakis balsamow..ja zawsze odplywam i mam rumience na twarzy mrrr mrrr ale akurat te opcje Zonka mi wybacza ;p namiary sa w linku: www.9494.pl/9.html?f=161068 Odpowiedz Link
venoos1 Re: czy ktos odkryl cudownego fryzjera w okolicy? 18.01.08, 10:31 no niestety nie Odpowiedz Link
stryjku Re: czy ktos odkryl cudownego fryzjera w okolicy? 20.01.08, 06:33 A ja polecam męską fryzjerkę ma Granicznej. Pani Elżbieta zawsze "dopasowuje się" do moich wymagań. Od 10 lat tam się strzygę i nie narzekam. Zawsze miło, sprawnie i oczywiście na czas- wizyty mozna umówić na konkretką godzinę co dla nie nie jest bez znaczenia. Robert Odpowiedz Link
monia420 Re: czy ktos odkryl cudownego fryzjera w okolicy? 27.01.08, 22:52 a ja zawsze od Pani ELi wychodzę zawiedziona... nie lubię się umawiać, bo nigdy nie wiem czy zdążę, więc wpadam i pytam czy ma czas... kurczę, nigdy nie ma czasu, a fotel stoi pusty... Odpowiedz Link
aaneta_r Re: Najlepszy fryzjer w józefowie 11.02.08, 10:59 podobnie jak w którymś poprzednim wątku o kosmetyczkach polecam salon "Basia" w Michalinie 022 7891041 i samą panią Basię, chodzę do niech 5 rok, co jakiś czas sama proponuje mi zmianę i zawsze jestem zadowolona Odpowiedz Link